voltmod Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μόλις τον προηγούμενο μήνα η Microsoft αποκάλυψε το πως θα μοιάζουν οι εφαρμογές του Office στο Android, και τώρα όλες οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για κατέβασμα, δωρεάν, από το Google Play store. Έτσι, το Word, Excel και PowerPoint είναι στην διάθεση των χρηστών του mobile λειτουργικού συστήματος της Google, αν και δυστυχώς δεν θα είναι διαθέσιμες σε όλους. Επομένως, οι χρήστες με smartphone που έχει μικρότερη του 1GB RAM και τρέχουν παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος από την Android 4.4 KitKat, δεν θα μπορούν να τρέξουν τις εφαρμογές της Microsoft στο κινητό τους. Αυτό, δυστυχώς αφήνει ένα τεράστιο ποσοστό χρηστών του Android στα... κρύα του λουτρού, αφού σύμφωνα με την Google, κάτι περισσότερο από την μισή βάση χρηστών του Android δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να τρέξει τις νέες εφαρμογές Office της Microsoft. Όσον αφορά στις εφαρμογές Office της Microsoft για το Android, διαθέτουν τα γνωστά ζωντανά χρώματα, touch-sensitive menus ενώ οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται τα αρχεία τους μέσω OneDrive, Dropbox κ.ά. Download: Word, το Download: Excel και το Download: Powerpoint Site: Engadget
micahel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ενταξει πλεον δεν αφησε κανενα κινητρο απο πλευρα store για να μεινουμε στα win phone, εδωσε office, εδωσε και here maps. Αν και δεν θα ειναι τοσο καλογραμενα αν κρινω απο την εφαρμογη των here maps.
el97639 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 βασικα εγω εβαλα την νεα εκδοση του kingston office το οποιο ειναι σοκαριστικα καλο και κανεις editing μια χαρα περα απο view . τουλαχιστον παλιοτερα αυτο ηταν το εμποδιο για free office 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 βασικα εγω εβαλα την νεα εκδοση του kingston office το οποιο ειναι σοκαριστικα καλο και κανεις editing μια χαρα περα απο view . τουλαχιστον παλιοτερα αυτο ηταν το εμποδιο για free office Είχα δοκιμάσει παλαιότερα την έκδοση Kingston Office για το iOS και, για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα μείνει ευχαριστημένος. Τα comments και τα track changes που χρησιμοποιώ κατά κόρον είχαν πολλά θέματα. Το Microsoft Office (και ιδίως Word, Excel - γιατί αυτά γνωρίζω) πραγματικά είναι κορυφαίο προϊόν και δεν το αλλάζω με τίποτα (και να φανταστείς πληρώνω και συνδρομή Office 365). 3
sugardad78 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Για ΛΣ παλιότερα του 4.4 (4.0 - 4.2.2) υπάρχει ήδη το Microsoft Office Mobile Το οποίο ενσωματώνει Word, Excel, Powerpoint Με δυνατότητα local Δημιουργίας τόσο Word όσο και Excel (No word on PPoint :pokerface:) 1
winzig Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 'Οπως λέμε "Τhe Real Ghostbusters" ένα πράμα... 1
MaRiNaKim Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 όσο ζητάει log in με account υπάρχουν και όλου πορτοκαλιές
flik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Με διαφορά το καλύτερο. Επιτέλους το περίμενα πολύ καιρό.
Tragic! Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Το γεγονός ότι η Microsoft ξεπουλάει διαμάντια τύπου Office και Maps στο Android, και από την Google λαμβάνει μια μάντρα με αρχίδια, την καθιστά τουλάχιστον αψυχολόγητη. 1
georgepppo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Το γεγονός ότι η Microsoft ξεπουλάει διαμάντια τύπου Office και Maps στο Android, και από την Google λαμβάνει μια μάντρα με αρχίδια, την καθιστά τουλάχιστον αψυχολόγητη. οι εταιρείες ξέρουν καλύτερα το συμφέρον τους δεν νομίζεις? είναι πάρα πολλές οι παραμέτροι που εμείς δεν μπορούμε καν να ξέρουμε,είμαστε λίγο άσχετοι για να καταλάβουμε τις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ παραμέτρους που αυτοί ασχολούνται χρόνια με οικονομία και marketing.....
Tragic! Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 οι εταιρείες ξέρουν καλύτερα το συμφέρον τους δεν νομίζεις? είναι πάρα πολλές οι παραμέτροι που εμείς δεν μπορούμε καν να ξέρουμε,είμαστε λίγο άσχετοι για να καταλάβουμε τις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ παραμέτρους που αυτοί ασχολούνται χρόνια με οικονομία και marketing..... Ο,τι συμφέρον και να έχει, έχει και δυσαρεστημένους πελάτες που θέλουν apps. Και σαν επιχειρηματίας ξέρω οτι μεγαλύτερη ζημιά σου κάνει 1 δυσαρεστημένος πελάτης απ όσο καλό κανουν 200 ευχαριστημένοι. Οποτε μπράβο Μικρομαλακη, δώσε αβέρτα στους άλλους και γράψε στους ορχεις σου όσους πήραν συσκευή σου για να σε στηρίξουν και τώρα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο λόγω της μη ανταπόδοσης. (και όχι δεν ανήκω σε αυτούς.) 2
georgepppo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ο,τι συμφέρον και να έχει, έχει και δυσαρεστημένους πελάτες που θέλουν apps. Και σαν επιχειρηματίας ξέρω οτι μεγαλύτερη ζημιά σου κάνει 1 δυσαρεστημένος πελάτης απ όσο καλό κανουν 200 ευχαριστημένοι. Οποτε μπράβο Μικρομαλακη, δώσε αβέρτα στους άλλους και γράψε στους ορχεις σου όσους πήραν συσκευή σου για να σε στηρίξουν και τώρα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο λόγω της μη ανταπόδοσης. (και όχι δεν ανήκω σε αυτούς.) πήρα ένα lumia 630 με 90 ευρώ στην μάνα μου και το βρήκε πολύ εύχρηστο ενώ δεν έχει καλές σχέσεις με τεχνολογία.....το έπιασα στα χέρια μου και είναι σφαίρα σε σχέση με το trend plus με android,δεν νομίζω κάποιος που έχει πιάσει android και wp να ξαναπάει σε android γιατί εγώ προσωπικά δεν ξαναδίνω λεφτά για galaxy και ότι άλλο υπάρχει σε android και άλλα τέτοια όταν είδα πόσο στρωτό είναι το wp,μόνο σε tablet των 40-50 ευρώ android. τέσπα ρε φίλε επαγγελματίας με επαγγελματία διαφέρετε λίγο δεν νομίζεις και γιατί να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο όσοι πήραν windows phone? επειδή θα έχουν και άλλοι τις εφαρμογές? σιγα τα λάχανα.
Tragic! Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 πήρα ένα lumia 630 με 90 ευρώ στην μάνα μου και το βρήκε πολύ εύχρηστο ενώ δεν έχει καλές σχέσεις με τεχνολογία.....το έπιασα στα χέρια μου και είναι σφαίρα σε σχέση με το trend plus με android,δεν νομίζω κάποιος που έχει πιάσει android και wp να ξαναπάει σε android γιατί εγώ προσωπικά δεν ξαναδίνω λεφτά για galaxy και ότι άλλο υπάρχει σε android και άλλα τέτοια όταν είδα πόσο στρωτό είναι το wp,μόνο σε tablet των 40-50 ευρώ android. τέσπα ρε φίλε επαγγελματίας με επαγγελματία διαφέρετε λίγο δεν νομίζεις και γιατί να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο όσοι πήραν windows phone? επειδή θα έχουν και άλλοι τις εφαρμογές? σιγα τα λάχανα. Οχι φίλε, γιατί αντι να στηρίξουν τους δικούς τους δίνουν εφαρμογές αλλου, ας αναβαθμισουν πρώτα τις δικές τους. Από την άλλη, από ταχύτητα και εύχρηστια τα WP άλλο τίποτα, θα συμφωνήσω απολυτα.
mad_apo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 όσο ζητάει log in με account υπάρχουν και όλου πορτοκαλιές ναι ενω πχ τα αντιστοιχα (που δεν ειναι και τιποτα το καλο) της google δεν θελουν login νομιζεις. Εχετε φαει σκαλωμα μονο με την Microsoft που ζηταει login οι περισσοτεροι. χαχαα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα