Προς το περιεχόμενο

CANON PowerShot SX520 HS Black (149Ε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προηγουμενη προσφορα απο το ιδιο καταστημα στα 179€ και προσφατα σε κατι... εγκαινια στα 169 απο οτι πηρε το ματι μου οποτε δεν την λες και ασχημη την τωρινη τιμουλα :)

• Moderators
Δημοσ.

149 νομιζω ότι ηταν η τιμη στα προσφατα "εγκαινια" στο Μαρουσι και ηταν κατά την γνωμη μου πιθανον η καλυτερη προσφορα των εγκαινίων. Προφανως δεν εφυγαν και ξεστοκαρουν τωρα. ;)

• Moderators
Δημοσ.

Σωστα! Ηταν υβριδικο κατασκεύασμα το 149 στην σκεψη μου: "εγκαινια" και "FZ72"  που πηραμε πριν λιγο καιρο σε αυτή την τιμη. :P

Στα 169 λοιπον την ειχα αξιολογησει προσωπικα ως πιθανον την καλυτερη περιπτωση των εγκαινίων. Τωρα ακομα καλυτερα, για να ξεστοκαρουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kι εγω παροτι δεν ειχα παρει την ΦΖ72, ειχα δει το θεμα τοτε και οταν ειδα τωρα ΜΜ+φωτογραφικη+149€ λεω "πρεπει να εχει ξαναπαιξει ακριβως το ιδιο" και γι' αυτο βασικα ξεκινησα και την αναζητηση in the first place, αλλά τελικα ειναι χαμηλοτερη η τιμη απο οτι παλιοτερα :)

Βεβαια εσυ που εχεις και την ΦΖ72 για πιο "αμεση" συγκριση δεν ξερω αν θα την θεωρουσες καλυτερη περιπτωση συνολικα αυτη του θεματος εδω απο οτι εκεινη (μια που και η τιμη συμπιπτει πλεον με της τοτε περιπτωσης).

edit: Να συμπληρωσω κατι που ξεχασα πριν, η SX520 του θεματος δεν.... μοιαζει και πολυ με την προκατοχο της SX500 απο πλευρας μεγεθους! Το αναφερω γιατι ειχα πιασει την SX500 και την SX50 και η... 500αρα φαινοταν σαν 'παιχνιδακι' (μικρη) σε σχεση με την 50αρα (με το 50αρι ζουμ). Πλεον η 520 βλεπω οτι σε διαστασεις ειναι οχι ακριβως στη μεση, αλλά λιγο πιο κοντα στην 50αρα παρα στην 500αρα. Κατ' εμε θετικο τουλαχιστον σε οτι αφορα το κρατημα, τωρα για τα υπολοιπα (και σημαντικοτερα) ας τα πει οποιος τυχον την εχει (ή εχει μελετησει διεξοδικα δειγματα).

post-220488-0-57836300-1435338891_thumb.jpgpost-220488-0-94742600-1435338901_thumb.jpgpost-220488-0-84469300-1435338909_thumb.jpg

Επεξ/σία από giorginho

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...