Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σκεφτομαι να προχωρισω στην αγορα του τηλεφωνου και μπερδευτικα οσο αναφορα καποιες εκδοσεις του κινητου. Για παραδειγμα ειδα το Ν910C και  το Ν910F με μια σοβαρη διαφορα στον επεξεργαστη. Επισεις ειδα πως δεν υπαρχει ραδιοφωνο ειναι δυνατον(μηπως διορθωνεται με τη χρηση καποιου app?).

Ακουω πολλους να εχουνε προβλημα στην αναβαθμιση απο κιτκατ σε λολιποπ(κολληματα, το κινητο σερνεται) ισχυει κατι τετοιο και αν ναι διορθωνεται?

Τελος σκεφτομαι να πραγματοποιοισω την αγορα μου απο Skroutz μιας και η διαφορα τιμης ειναι πολυ μεγαλη απο τα μεγαλα καταστηματα θα εχω καποιο προβλημα?(π.χ ελλατωματικη παρτιδα και ολα τα συναφη)

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σκεφτομαι να προχωρισω στην αγορα του τηλεφωνου και μπερδευτικα οσο αναφορα καποιες εκδοσεις του κινητου. Για παραδειγμα ειδα το Ν910C και  το Ν910F με μια σοβαρη διαφορα στον επεξεργαστη.

To πρωτο εχει octa επεξεργαστη και το δευτερο quad snapdragon.

Οποιο και να παρεις θα μεινεις ευχαριστημενος.Εξαρταται κιολας απο που θα γινει η αγορα.

Επισεις ειδα πως δεν υπαρχει ραδιοφωνο ειναι δυνατον(μηπως διορθωνεται με τη χρηση καποιου app?).

Οχι,δεν εχει ραδιοφωνο.Ραδιοφωνο μονο μεσω ιντερνετ.

Ακουω πολλους να εχουνε προβλημα στην αναβαθμιση απο κιτκατ σε λολιποπ(κολληματα, το κινητο σερνεται) ισχυει κατι τετοιο και αν ναι διορθωνεται?

Ιστοριες γι'αγριους...

Τελος σκεφτομαι να πραγματοποιοισω την αγορα μου απο Skroutz μιας και η διαφορα τιμης ειναι πολυ μεγαλη απο τα μεγαλα καταστηματα θα εχω καποιο προβλημα?(π.χ ελλατωματικη παρτιδα και ολα τα συναφη)

Ευχαριστω!

Να την κανεις αλλα απο store με καλες αξιολογησεις.Κι ελλατωματικο να ειναι θα εχει εγγυηση πραγμα σπανιο οπως θα μπορουσε να συμβει σε καθε τηλεφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Voldemort τα κάλυψε όλα. Προσωπικά έχω το 8πύρηνο δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτος θέμα από αυτά που λες. 

Δημοσ.

Μην κοιτάς τα 2.7 μόνο άλλη αρχιτεκτονική ο ένας άλλη ο αλλος

Δυστυχως αυτοι που δεν ξερουν εκει βλεπουν.Τα 2.7...

Αλλα μην λες τιποτε γιατι θα βρουμε και τον μπελα μας. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Voldemort σαν να γνωριζεις περι του θεματος και οποιος αλλος φυσικα, αρα λοιπον τι προτηνεις να παω στο 4+4? Δωσε μας τα φωτα σου, γιατι τι σημερον ημερα οι επιλογες ειναι πολλες αλλα λιγες ειναι οι σωστες. Επισεις βρικα το κινητο απο Κινα μεσω  ebay, σε ποιο καλη τιμη απο οτι το  Scroutz. Βεβαια απο οτι διαβασα στην περιγραφη καποια χαρακτηριστηκα δεν ειναι ξεκαθαρα τι λετε απο Scroutz η ebay? Οριστε και το λινκ:

http://www.ebay.com/itm/Unlocked-5-7-Samsung-Galaxy-Note-4-4G-LTE-Android-GPS-Smartphone-32GB-3G-RAM-/271876911047?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f4d206fc7

Δημοσ.

Voldemort σαν να γνωριζεις περι του θεματος και οποιος αλλος φυσικα, αρα λοιπον τι προτηνεις να παω στο 4+4? Δωσε μας τα φωτα σου, γιατι τι σημερον ημερα οι επιλογες ειναι πολλες αλλα λιγες ειναι οι σωστες. Επισεις βρικα το κινητο απο Κινα μεσω  ebay, σε ποιο καλη τιμη απο οτι το  Scroutz. Βεβαια απο οτι διαβασα στην περιγραφη καποια χαρακτηριστηκα δεν ειναι ξεκαθαρα τι λετε απο Scroutz η ebay? Οριστε και το λινκ:

http://www.ebay.com/itm/Unlocked-5-7-Samsung-Galaxy-Note-4-4G-LTE-Android-GPS-Smartphone-32GB-3G-RAM-/271876911047?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f4d206fc7

Απο Κινα Note 4 δεν παιρνεις.Ουτε εγγυηση θα εχεις ουτε 4G

Δημοσ.

http://forum.xda-developers.com/note-4/general/to-snapdragon-805-to-exynos-5433-t2868247

To ξαναβαζω για να μην λενε καποιοι οτι τα λεω μονο εγω.

Mην κανεις ανοησιες και βλεπεις προς κινα μερια.

Η διαφορα με το skroutz ειναι ελαχιστη.Παρε ευρωπαικο μοντελο.

Για τα υπολοιπα ερωτηματα σου θα πρεπει να μου πεις.

Γιατι χρηση το θελεις;

Εγω εχω προσωπικα το 910c(Octa)και φυσαει κυριολεκτικα.Η lollipop του εκατσε μια χαρα.Με ενδιαφερει να κανω τα παντα και δροσερα και αποδοτικα.Εαν η διαφορα των 150 mps και 300mps σου ειναι αισθητη πας σε 910F αλλα και με το αναλογο κοστος.

Εαν εισαι ευχαριστημενος με τα 150mps πας σε 910C.

Παραδειγμα να σου φερω.Εχω σπιτι ταχυτητα 10mps(1 ΜΒ/s).Mπαινω ασυρματα στο δικτυο μου και το σερφαρισμα ειναι σφαιρατο.Με 4G ακομη καλυτερα.

Δεν βρηκα ποτε τον λογο να κολλησω στο αν θελω 150 ή 300.Φαντασου ακομη και ταχυτητες των 150mps να πιασεις οτι ειναι να δεις,θα το δεις και στα 24mps.Ασε που οσο περισσοτερο πακετο δεδομενων περναει απο το 4G ή αργοτερα 5G(αν και οποτε ερθει μαλλον ουτε αυτο το κινητο θα υπαρχει),τοσο θα ζεστενεται περισσοτερο η cpu.Κανε αρκετη ωρα χρηση του ιντερνετ και θα καταλαβεις τι λεω.Ο Octa δεν θα'χει προβλημα.Ο snap θα θελει παγακια πισω το καπακι.Για να τελειωνουμε λοιπον το θεμα και επειδη ρωτησες...προσωπικα,το τονιζω προσωπικα οταν ακουω για snapdragon βγαζω σπυρια.Κοψε μια βολτα να δεις σε βαρια χρηση τι παθαινουν οι snap σε ολα τα μοντελα και θα καταλαβεις.

Εγω σου λεω οτι εμπειρια χρησης θα δεις ιδια με διαφορα οτι ο Octa ειναι πιο ανετος,δροσερος,καλυτερη εξοικονομηση μπαταριας λογω λιθογραφιας,ενα τσακ πιο πανω σε Multi δουλειες απο τον snap και γενικα καλυτερη διαρκεια ζωης.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα παιδες,
επειδη και εγω παω για αγορα του συγκεκριμενου κινητο (μεταχειρισμενο βεβαια).
θα ηθελα να ρωτησω αν το F ειναι futureproof για τις ερχομενες αναβαθμισεις, το λεω διοτι οπως ειδα η σαμμυ εκανε στροφη απο τους snap.
ΥΓ: αν υπαρχει καποιος που δινει το νοτε του σε λογικη τιμη ας μου στειλει (sorry για το offtopic)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...