nzeppos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Αυτό συμβαίνει λόγω ενός φυσικού φαινομένου, που γενικά περιγράφεται ως εξής: - Όταν οι Microsoft/Sony/Apple/Samsung/nVidia/κλπ αυξάνουν τα κέρδη τους ή την πελατεία τους, σε κάποιους ανθρώπους αυξάνει και το μέγεθος του αποθεματικού τους. - Σε άλλους ανθρώπους όμως αυξάνει απλώς το μέγεθος της ψωλ... τους. Οι επιστήμονες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να δώσουν επαρκή εξήγηση για το παραπάνω παράδοξο. 3
Tragic! Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Αυτό συμβαίνει λόγω ενός φυσικού φαινομένου, που γενικά περιγράφεται ως εξής: - Όταν οι Microsoft/Sony/Apple/Samsung/nVidia/κλπ αυξάνουν τα κέρδη τους ή την πελατεία τους, σε κάποιους ανθρώπους αυξάνει και το μέγεθος του αποθεματικού τους. - Σε άλλους ανθρώπους όμως αυξάνει απλώς το μέγεθος της ψωλ... τους. Οι επιστήμονες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να δώσουν επαρκή εξήγηση για το παραπάνω παράδοξο. -Φίλε, άυξηση 1,62% τως πωλήσεων του Wii.. -Καύλα.... 2
music_lover Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Καλή φάση το εξωτερικό τροδοφοτικο,έτσι είναι η Sony 50w805b που έχω στο σαλόνι. Καλή φάση και το forza, μόνο την ανάλυση δεν μπορώ να χωνεψω και για αυτό δεν προχωράω στην αγορά του,900p εν έτη 2015 με τίποτα ρε ms,μας απογοητευσες.. 1
FoXfOxFoX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Καλή φάση και το forza, μόνο την ανάλυση δεν μπορώ να χωνεψω και για αυτό δεν προχωράω στην αγορά του,900p εν έτη 2015 με τίποτα ρε ms,μας απογοητευσες.. ??? Γιατί πράγμα μιλάς;;; 1080p resolution and 60 frames per second 1
kexas22 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Το τροφοδοτικό μένει εκτός για να κρατάει χαμηλές θερμοκρασίες η συσκευή ... Ναι οκ
Twinheart Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 DJTaurus Ποιος σου είπε εσένα ότι στο ps4 έχει αυτοκόλλητα. Μάλλον τα έχετε χάσει οι xbox fun και λέτε ότι νανε. Για να μην πω ότι ακόμα δεν έχει μάθει η Microsoft πως να βάζει το τροφοδοτικό μέσα στην συσκευή. Τεχνολογίες 90. Τουλάχιστον βγάζει ένα καλό λειτουργικό. Το τροφοδοτικο μεσα στη κονσολα σε προβληματιζει εσενα? Και πολυ καλα κανει που το εχει εξω! Ασε που και διακωπη ρευματος να εχεις δεν παθαινει τιποτε το ΧΒ! Ειδαμε και τις αλλες εταιριες που το εχουν μεσα! Με το που κανει διακωπη ρευματος θελεις αλλη μιση ωρα αναμονη μεχρι κανει ελεγχο να δει αν λειτουργει η κονσολα γιατι δεν εκλεισε σωστα! Ελεος! Μερικοι εδω μεσα ειναι απλα τραγικοι η κατω των 15ετων γιατι δεν εξηγειται αλλιως! Το ανεκδοτο με το ''VHS'' εχει ληξει εδω και περιπου δυο χρονια κυκλοφοριας αλλα μερικοι το βρησκουν ακομα αστειο γιατι δεν εχουν κατι αλλο να πουν!
Twinheart Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ξεχάσαν να βάλουν το κουμπί eject! πως θα βγαίνει η videoκασέτα... Θα τη βγαλεις εσυ μονος σου! Θα ανοιγεις το καπακι με το χερι σου θα αλλαξεις κασετα και μετα παλι θα το κλεινεις με το χερι σου! Εξαλλου ειμαι σιγουρος πως εχεις μαθει τελεια τη διαδικασια με το PS3 Super Slim της Sony! 1
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Τουλάχιστον δεν πέταξαν απλά 2 αυτοκόλλητα όπως κάνουν κάποιοι άλλοι και το βαφτίζουν limited.... μην μιλήσουμε και για την συσκευασία την πλάκας από τσιγαρόχαρτο. Μια χαρά είναι η limited του Forza και πολύ ιδιαίτερη. άουτσ! fanboy detected! btw και οι 2 κονσόλες,έχουν πολύ άσχημη κοψιά!
nemo23 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Θα τη βγαλεις εσυ μονος σου! Θα ανοιγεις το καπακι με το χερι σου θα αλλαξεις κασετα και μετα παλι θα το κλεινεις με το χερι σου! Εξαλλου ειμαι σιγουρος πως εχεις μαθει τελεια τη διαδικασια με το PS3 Super Slim της Sony! κάποιο λάθος θα κάνεις... όσο και να το έψαξα δεν βρήκα καπάκι...
Twinheart Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 κάποιο λάθος θα κάνεις... όσο και να το έψαξα δεν βρήκα καπάκι... Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα νηπιαγωγεια που σας εχουν internet και σας αφηνουν να εκφρασετε το fanboyism σας! LMAO! 1
manolllis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Καλά εσείς οι Sony boy's έχετε πολύ πλάκα.Ευτυχώς που υπάρχετε ρε παιδιά και γελάμε λιγάκι.
kgkaudi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μ' αρέσει που ένα ακόμα θέμα καταλήγει versus. Στο δια ταύτα, ομορφούλι, αλλά έχω το ορίτζιναλ δυστυχώς.
georgepppo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 προσωπικα δεν με τρελαίνει η εμφάνιση του αλλά με αφήνει και αδιάφορο αν είναι το τοπ του slylus,κονσόλα είναι όχι αυτοκίνητο. το τροφοδοτικό έξω πλεονεκτεί στις θερμοκρασίες και στο ότι οταν χαλάει το αλλάζεις μπάμ,όλα τα λάπτοπ και εκτυπωτές το έχουν εξωτερικό....κάτι ξέρουν προφανώς,η sony δεν ξέρω τι κάνει με θερμοκρασίες στο 4 αλλά στο 3 slim που έχω ok είναι με την την βάση όρθιο απο θερμοκρασίες αλλά μην νομίζετε ότι το xbox δεν έχει τροφοδοτικό και μέσα,το εξωτερικό πάει απο 220 volt πχ σε 12,18,20 δεν ξέρω πόσο ακριβώς και άλλοι μικρομετασχηματιστές μέσα το αλλάζουν και το παραδίδουν στα εξαρτήματα άρα έχουμε 2φασικό μετασχηματισμό άρα άλλου παππά ευαγγέλια με βαθμούς αποδόσης κλπ που μπορεί να χάνει το xbox. το θέμα είναι να μην σκάμε για βλακείες,οι δύο αυτές κονσόλες μοιράζονται το ιδιο hardware και το μόνο κριτήριο για μένα είναι τα exclusives για να επιλέξεις.
360kias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 <p>Αλλοι πεινανε και αλλοι ασχολουντε αν το xbox μοιαζει με VHS στην κενια δειψανε ρεεεεε σοβαρευτειτε επιτελους παιζετε με τις λεξεις???</p>
manolllis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ε δεν μπορώ θα απαντήσω εμ μ' αυτά που διαβάζω ότι νανε. Πρώτον το θέμα είναι άλλο και όχι η κοντρα εναντίον των δύο κονσολών. Και δεύτερον και εγώ τι να κάνω φίλε @360kias που πεινάνε οι άλλοι εγώ φταίω. Μην γράφεται ότι νανε. Αυτό μας έφαγε σαν χώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα