Millennium Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Το UHD απαιτεί πανάκριβες κάρτες για παιχνίδι . Δεν είναι μόνο για παιχνίδια όμως φίλε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δεν είναι μόνο για παιχνίδια όμως φίλε. waaaaaaattt?
21century Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Πολύ προσεκτικές επιλογές με έξτρα χαρακτηριστικά...
Oroku Saki Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Για εμενα και ολους οσους εχουμε το pc στο γραφειο μας μια 23,5 ultra hd ειναι οτι πρεπει επειδη στο γραφειο δεν χωραει παραπανω. Ομως 400 ευρω για οθονη ειναι πολλα. Θα την παρω αν η τιμη της πεσει στα 300 ευρω. Με την 970 που εχω μονο λιγα παιχνιδια μπορουν να παιξουν σε 4κ οπως Evil within far cry 4 mortal kombat x Αlien isolatiom street fighter (τα συγκεκριμενα παιχνιδια τα εχω παιξει με 4κ DSR και ειναι πληρως playble). Τωρα για παιχνιδια που δεν μπορει σε 4κ απλα θα πρεπει να ριχνω την αναλυση. Εκτος και αν μεχρι να παρω 4κ οθονη εχω κερδισει την 980 ti στον διαγωνισμο της evga. Σε Ελλαδα δεν εχει ερθει ακομα μπηκα σε sites γνωστων μαγαζιων και δεν την εχουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 ναι πάρε 24αρι 4Κ και μείνε στα Windows 7, έχουν γαμάτο scaling... ...not 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα