fidolos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Θέλω να βάλω μία λειτουργία ενός plugin σε ένα νέο position. Έφτιαξα το νέο position, Το έβαλα στην θέση που θέλω με css. Τράβηξα widget "κείμενο" με τοn κώδικα μιας εικόνας (για δοκιμή) στο νέο position. Αλλά..... α) Πως μπορεί να γίνει responsive? ούτε κουνιέται από την θέση του, ούτε μικραίνει. β) Θέλω να φαίνεται μόνο στην αρχική σελίδα. Χρησιμοποίησα plugin που δηλώνω σε ποιές σελίδες θέλω να εμφανίζεται, Στην αρχική εμαφανίζεται κανονικά ενώ στις άλλες σελίδες δεν εμφανίζεται αλλά υπάρχει κενό. γ) To plugin εμφανίζεται με shortcode, δεν ξέρω τον html κώδικα να τον βάλω στο widget. Για να καταλάβετε ακριβώς τι θέλω. Δείτε το παράδειγμα του skroutz παρακάτω. Η αναζήτηση του plugin μου, αν την βάλω σε άρθρο (με shortcode), εμφανίζεται. Πως μπορώ όμως να έχω μια header image και μέσα σε αυτή το search?
XPHSTOS_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Θα πρέπει να έχεις div το οποίο θα περικλείει το search.Το div-wrapper θα έχει ως background-image την εικόνα που θέλεις και πιθανόν με background-size cover.Τώρα για το search plugin. Αυτό θα πρέπει να είναι responsive από μόνο του... αν δεν είναι θα πρέπει να το κάνεις.Θα πρέπει να φτιάξεις media queries για το search bar και καλό θα ήταν να φτιάξεις και media queries και για την background image.Σε περίπτωση που είναι στημένο το template με κάποιο framework (το πιο πιθανό είναι αυτό) μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις κλάσεις του framework για το search bar έτσι ώστε να γλυτώσεις λίγο κόπο και χρόνο.
fidolos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Το θεμα ειναι με bootstrap και το plugin ειναι ηδη responsive. Δηλαδη οταν το βαζω το shortcode του σε σελιδα, και μικραινω τον browser, γινεται responsive.
fidolos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Το θεμα εχει και slide που παιρνει απο μια κατηγορια αρθρων. Στο header.php εχω βρει μια γραμμη κωδικα που φορτωνει το slider. Εκει δοκιμασα και εβαλα το position. Δουλευε αλλα σε ολες τις σελιδες και οχι μονο στην αρχικη. Μπορω να το αλλαξω και αντι για τον κωδικα του slide να βαλω ενα background 1920x400 και αποκατω να συνεχιζει το site κανονικα? Και πως? Ασ φτιαξω πρωτα το κομματι του background και μετα βλεπουμε για το plugin.
fidolos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Το background το κατάφερα. Τωρα παιδεύομαι να εισάγω κάτι επάνω εκεί. Γιατί ρε γαμώτο ενώ έχω φτιάξει κλάση, όταν κάνω επιθεώρηση μου δείχνει μόνο τα css του bootstrap? Ενώ το έχω σε δική του κλάση και όχι του bootstrap.
fidolos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε τουλάχιστον καμια ορολογία να το ψάξω στο google?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα