Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φιλη ψαχνει για αγορα κινητου γυρω στα 200 ευρω. Θελει μεγαλη οθονη με καλη αναλυση, καλη καμερα και μπαταρια. Διαβασα το αρθρο για το Ulefone Be Touch 2 και μου φανηκε πολυ καλη περιπτωση. Υπαρχει κανεις που εχει εμπειρια με την συγκεκριμενη εταιρια; Αξιζει η αγορα του ή στο χρονο θα θελει πέταμα; Απο ότι είδα τρέχει stock Android οποτε lags δεν νομιζω να ειναι συχνο φαινομενο.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

meizu m1 note,lenovo k3 note,lenovo vibe x2,και με λίγα χρήματα παραπανω το xiaomi mi4

Γιατί το Μ1 και όχι τι Μ2?

Επίσης το lenovo όχι θα εμένα μακριά του μέτρια τα πάντα(κατασκευή οθόνη υι)

Πάρε Μ2 note η xiaomi redimi note 2 επίσης κινηταρα είναι και το LETV Le 1s που βγήκε πρόσφατα και το meizu metal!

Φήμες λένε ότι θα βγει και xiaomi redimi note 3 προσεχώς!

Εγώ θα εμένα μακριά από ulefone κακηστη υποστήριξη μέτρια προς κακά υλικά κατασκευής! (είναι λίγο κινεζια δλδ όχι κινέζικο)

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί το Μ1 και όχι τι Μ2?

Επίσης το lenovo όχι θα εμένα μακριά του μέτρια τα πάντα(κατασκευή οθόνη υι)

Πάρε Μ2 note η xiaomi redimi note 2 επίσης κινηταρα είναι και το LETV Le 1s που βγήκε πρόσφατα και το meizu metal!

Φήμες λένε ότι θα βγει και xiaomi redimi note 3 προσεχώς!

Εγώ θα εμένα μακριά από ulefone κακηστη υποστήριξη μέτρια προς κακά υλικά κατασκευής! (είναι λίγο κινεζια δλδ όχι κινέζικο)

Γιατί δεν υπήρχε,ακόμη και να υπήρχε έχει χειρότερη CPU/GPU 

Δημοσ.

Προτείνω το Vodafone Smart Ultra 6 στα 199€.Το έχω εδώ και 2/εβδομάδες και τα πάει τέλεια.Αφαιρώντας τις 4-5 εφαρμογές της Vodafone έχεις στοκ android χωρίς ούτε ένα κόλλημα.Full HD οθόνη 5,5" με μόνο αρνητικό την κάμερα σε χαμηλούς φωτισμους. Τσεκαρε το οπωςδηποτε

Δημοσ.

Που πάτε και τα ξεθάβετε αυτά τα θέματα και απαντάτε λες και γράφτηκαν χθες ?

• Like 1
Δημοσ.

Που πάτε και τα ξεθάβετε αυτά τα θέματα και απαντάτε λες και γράφτηκαν χθες ?

έλα ντε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...