Προς το περιεχόμενο

Hitman pro , wordinator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το πώς μπορώ να καταλάβω αν όντως τυ συγκεκριμένο αποτέλεσμα που παραθέτω από κάτω, είναι όντως pup ή αν είναι λάθος του hitman pro. Όπως μπορεί να δει κάποιος στα αποτελέσματα σαν ύποπτο αρχείο μου βγάζει το Tweaking.com - Windows Repair που ξέρω ότι είναι λάθος συναργεμός. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τα άλλα που βρίσκει και λέει wordinator, γιατί με λίγο που έψαξα στο Iντερνετ είδα πώς πρέπει να αφαιρεθεί με το malwarebytes antimalware ή με το Emsisoft Emergency Kit, τα οποία δεν βρίσκουν τίποτα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων.

post-238459-0-04923700-1435266892_thumb.png

Δημοσ.

Το wordinator ειναι adware.

Κάνε σάρωση με το AdwCleaner, και αν και αυτό (μαζί με malwarebytes και emisosft) δεν βρει κάτι (ή βρει και καθαρίσει βασικά) είσαι οκ.

Το hitman pro έχει false positives ναι (και τα άλλα προγράμματα, λιγότερα έχει το malwarebytes).

• Like 1
Δημοσ.

ούτε το adwcleaner βρήκε κάτι, γιατί όμως το hitman pro να βρίσκει ακόμη για το συγκεκριμένο?

ΝΑ σημειώσω ότι έκανα και με το Rogue killer scan και βρήκε τα εξής αποτελέσματα. Δεν έχω διαγράψει τίποτα ακόμη εννοείται

post-238459-0-55160900-1435328707_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...