Προς το περιεχόμενο

Nikon 5200 @Plaisio 599€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: Πολυ καλο πακετο απο το Πλαισιο.

Επομενη τιμη στο Link.png Site: skroutz 678 €.

Στα συν και η δυνατοτητα ατοκων δοσεων (εως 36).

Link.png Site: Εξω το βλεπω αρκετα ακριβοτερα.

Δημοσ.

υπόψην ότι η μηχανή είναι 2 μοντέλα πίσω.(βγήκε τέλος 2012). έχει βγει d5300 & d5500 στο μεταξύ. Δεν το λέω ως αρνητικό, αλλά για να το έχουν υπόψην υποψήφιοι αγοραστές. 

Δημοσ.

Αξίζει η μηχανή για τα λεφτά αυτά; Είναι καλή η προσφορά ή συνηθισμένα πράγματα; 600 ευρώ δεν είναι και λίγα...

Δημοσ.

Είμαι ένας πολύ ικανοποιημένος κάτοχος της D5100 την οποία πιστεύω ότι θα έχω για πολλά χρόνια. Αυτά τα λεφτά, φυσικά δεν είναι και λίγα, αρκεί να ξέρεις τι παίρνεις. Για DSLR πάντως είναι καλό το κόστος. Οι DSLR μηχανές ανήκουν σε μια άλλη κλάση προϊόντων που δεν ξεπερνιούνται τόσο σύντομα όσο τα άλλα tech προϊόντα.

Πρώτα σκέψου αν χρειάζεσαι DSLR. Αν το έχεις λύσει, τότε ναι είναι καλή προσφορά.

____

Μόλις είδα το "πακέτο" 2 φακοί τρίποδας και θήκη. Σαφώς και μιλάμε για πολύ καλή προσφορά.

Δημοσ.

Υπάρχει και αυτό το σαιτ αν δεν το γνωρίζει καποιος που μπορει να κανει αγορές. Στέλνει Ελλάδα κανονικά.

http://www.purnimadigital.com/

Συγκεκριμένα την Nikon 5300 την έχει 580€

Ναι αλλά χωρίς τον δεύτερο φακό, το τρίποδο και την θήκη μεταφοράς. Δεν ξέρω τίποτα από μηχανές, απλά το αναφέρω.

Δημοσ.

Το θεμα με τα προϊοντα που η "σεζον" τους εχει περασει δεν ειναι (μονο) το αν ειναι ακομα ανταγωνιστικων επιδοσεων (που αρκετες φορες μπορει και να ειναι) αλλά το οτι η σταδιακη εξαλειψη τους απο την αγορα σταματα να πιεζει τις τιμες τους. Με ψαξιμο λιγων δευτερολεπτων διαπιστωνει κανεις πανευκολα τι εννοω οταν λεω οτι η "εποχη" της συγκεκριμενης μηχανης περασε, καθως οι καλες προσφορες ηρθαν και... εφυγαν εδω και αρκετο καιρο. Συγκεκριμενα (εξω) εχει παιξει σωμα στα 300, σωμα και 18-55 στα 350 και σωμα+18-105 (πιθανοτατα καλυτερης αξιας πακετο απο αυτο του θεματος) στα 500, αρκετες φορες (αλλα οχι πλεον). Τωρα αν καποιος που δεν πολυασχολειται το πηρε αποφαση οτι θελει αυτη τη στιγμη να εισελθει στον χωρο (με ΝΙΚΟΝ) και εχει τα 600, ας το κανει, "αντιπροσφορα" δεν θα την χαρακτηριζα. (προσωπικα θα περιμενα την επομενη φορα που θα επαιζε η D7000 + 18-105 στο αμαζον στα 649 βεβαια, αν και επισης σε αυτη την περιπτωση το φαινομενο αυτο ηταν συχνοτερο ως τα τελη του 2014, αν συνεχιζε θα την εδιναν σημερα κατω απο 600)

Δημοσ.

From Hong Kong...

Η βασικη διαφορα 5200 με 5300+5500 ειναι το AA filter!

5200 vs 5300

http://snapsort.com/compare/Nikon-D5200-vs-Nikon-D5300

https://www.imaging-resource.com/cameras/nikon/d5200/vs/nikon/d5300/

Τελος 5300 με 5500 δεν εχει ουσιαστικες διαφορες! 

Η μια εχει GPS και η Αλλη touchscreen (Η 2 πιο ουσιαστικες διαφορες)

Δημοσ.

Εμένα και οι διαφορές 5200 με 5300 δεν μου λένε κάτι.. Ψιλοπράγματα μου φαίνονται, χωρίς να είμαι βέβαια ειδήμων.

Δημοσ.

πολυ καλες τιμες! ειναι ομως ρισκο? γενικα κανω αγορες απο ebay χρονια τωρα αλλα ποτε για τετοιο ποσο η τετοιου επιπεδου αγορα. ξερω οτι απο hong kong παιζει να μου ερθει και σε διμηνο και καποιες φορες που δεν ελαβα κατι παντα μου εκαναν refund. παντα ομως σε πολυ μικρα ποσα. Αλλα...

http://m.ebay.co.uk/itm/151622702183?nav=SEARCH

Η τιμη για μια d5200 ειναι πολυ δελεαστικη, ο πωλητης 99.8% θετικος και δωρεαν μεταφορικα. Πως το βλεπετε? Εχει κανει κανεις τετοια αγορα απο ebay η ακομα καλυτερα απο τον συγκεκριμενο πωλητη? Την εγγυηση την ξεχναμε?

Δημοσ.

Το πιο ακριβό που έχω αγοράσει από ebay είναι μια κάρτα μνήμης πριν μερικά χρόνια (γύρω στα 40 ευρώ) και την πάτησα. Η μνήμη ήταν μαϊμού και ο πωλητής εξαφανίστηκε. Άρα δεν θα το διακινδύνευα για τόσα χρήματα. Από το amazon βέβαια δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω μια τέτοια αγορά, αν και σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά μπορεί και να μπεις σε περιπέτειες. Καλύτερα, λοιπόν, τέτοιες αγορές να γίνονται από φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα. Αυτή είναι η άποψή μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...