Vector2D Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, υπάρχει η δυνατότητα να έχω απεριόριστο Internet για 2 μήνες; τα στικακια δεν με καλύπτουν καθόλου. Υπάρχει τρόπος να μοιράσω το Internet που έχω στην πόλη Α, στην πόλη Β? αλλά στην Β δεν μπορώ να πιάσω κάποιο Hotspot του ΟΤΕ. Οπότε δεν ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία που προσφέρει. Πάντως δεν γίνεται να έχω και εγώ ρουτερ στην πόλη Β και να μπω με τους κωδικούς που έχω μπει στην πόλη Α ε? τι κάνουμε; άλλη λύση; Άκυρο! τελικά πιάνω ΟΤΕ Έχω στικάκι-κεραία TP-Link WN722N (12ευρώ), αυτά με 2 κεραίες στα 25$ θα μου προσφέρουν 3 γραμμές από 1 που είναι τώρα; Προτείνετε μου μια κεραία σας παρακαλώ που την 1 γραμμή (στην πάνω εικόνα) μπορεί να την πάει 3-4 {3 χειρότερη}. Μια σημαντική ερώτηση: Το σήμα αυτό το εκπέμπει ο ΟΤΕ/Δήμος ή κάποιος άσχετος που μπορεί αύριο να το κλείσει με το έτσι θέλω; να ξέρω να κανονίσω ...
infin1tyGR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Το WiFi που βλέπεις είναι σαν «δεύτερο δίκτυο» κάποιου που χρησιμοποιεί OTE και έχει ανοικτή αυτή την υπηρεσία (δηλαδή μοιράζει ένα μέρος της γραμμής του σε άλλους). Η υπηρεσία αυτή, απ' όσο ξέρω, είναι ενεργοποιημένη by default για νέες συνδέσεις, αλλά ο κάτοχος της γραμμής μπορεί να την απενεργοποιήσει ανά πάσα στιγμή. Για να συνδεθείς, θα πρέπει να έχεις username και password από τη σύνδεσή σου στον ΟΤΕ και να παρέχεις κι εσύ αυτή τη δυνατότητα (να έχεις δηλαδή ανοιχτή την υπηρεσία WiFi FON για να μπορούν να συνδέονται άλλοι στο router σου).
Vector2D Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Το WiFi που βλέπεις είναι σαν «δεύτερο δίκτυο» κάποιου που χρησιμοποιεί OTE και έχει ανοικτή αυτή την υπηρεσία (δηλαδή μοιράζει ένα μέρος της γραμμής του σε άλλους). Η υπηρεσία αυτή, απ' όσο ξέρω, είναι ενεργοποιημένη by default για νέες συνδέσεις, αλλά ο κάτοχος της γραμμής μπορεί να την απενεργοποιήσει ανά πάσα στιγμή. Για να συνδεθείς, θα πρέπει να έχεις username και password από τη σύνδεσή σου στον ΟΤΕ και να παρέχεις κι εσύ αυτή τη δυνατότητα (να έχεις δηλαδή ανοιχτή την υπηρεσία WiFi FON για να μπορούν να συνδέονται άλλοι στο router σου). Οπότε ο κακομοίρης δεν το ξέρει. Το πρόβλημα είναι ότι εδώ που είμαστε (και θα είμαι για 2 μήνες) (πόλη Β), το 90% των γραμμών είναι 4αρες. Πριν ξενοικιάσω είχα 8αρα και τα έπιανα αλλα δεν ξέρω... Οπότε, αν εγώ ανοίξω την υπηρεσία στην πόλη Α, θα μπορώ να μπω στην πόλη Β. Και αν ο φίλος μας έχει χαμηλή γραμμή (4αρα), το -1Mbps θα του φανεί στη πράξη και θα το κλείσει. Οπότε άστα να πάνε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα