lefteris62 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 μένω Θεσσαλονίκη, Κ. Τούμπα....από τότε που έβαλα ADSL (το 2005) έχω αλλάξει παρόχους FORTHNET, OTE, WIND (σ' αυτήν είμαι τώρα)......πάντα με όλους είχα την ίδια ταχύτητα δεν υπήρχε διαφορά σήμερα που τσέκαρα την ταχύτητά μου στις ρυθμίσεις του ρούτερ έχω ταχύτητα download 12680 kbps upload 1018 kbps δίνω για αυτά που έχεις εσύ 24 ευρώ τον μήνα οτε δεν ξαναπηγαίνω.....εκτός του ότι είναι ακριβότερος, σου προ-χρεώνει σε κάθε λογαριασμό και το πάγιο του επομένου.....μη χειρότερα
Grey29 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Θα συμφωνήσω μαζί σου! Μακριά απο ΟΤΕ! Εγώ την έχω πατήσει γιατί είμαι στον ΟΤΕ και απο 30/8 κάνουν αύξηση στις τιμές των πακέτων τους! Ξανά! Ψάχνω να αλλάξω πάροχο αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βγάλει άκρη. Από ταχύτητες πάνω κάτω όλοι τα ίδια είναι. Εγώ αυτό που θα κάνω είναι να δω τι παίζει με προσφορές.
humanoid Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Θα συμφωνήσω μαζί σου! Μακριά απο ΟΤΕ! Εγώ την έχω πατήσει γιατί είμαι στον ΟΤΕ και απο 30/8 κάνουν αύξηση στις τιμές των πακέτων τους! Ξανά! Ψάχνω να αλλάξω πάροχο αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βγάλει άκρη. Από ταχύτητες πάνω κάτω όλοι τα ίδια είναι. Εγώ αυτό που θα κάνω είναι να δω τι παίζει με προσφορές. Ρίξε μια ματιά από Wind. Ύστερα από αρκετό ψάξιμο κατέληξα εκεί λόγω χαμηλής τιμής. Πλέον νιώθω δικαιωμένος με την επιλογή μου - χρησιμοποιώ δικό μου router και χωρίς υπερβολή δεν έχω το παραμικρό θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα