Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ΟΤΕ conn-x 24ρι + απεριοιστα σταθερά + 120 κινητάκ(80 ευρώ το δίμηνο) ... Το θέμα είναι ότι στο ίντερνετ οι ταχύτητες φτάνουν το πολύ ως 5,5...Αν πάω σε άλλη εταιρία μπορώ να έχω καλύτερες ταχύτητες, ή θα είναι όπως αυτές που έχω τώρα

Δημοσ.

Αναλογα την αποσταση που εχεις απο το dslam

Αν εισαι πολυ μακρυα , οτι και να βαλεις πανω κατω στα ιδια θα εισαι αλλα πληρωνεις πολλα οπως εισαι

Δημοσ.

ο οτε συνήθως δίνει την μεγαλύτερη ταχύτητα, από εκεί και πέρα το μονό που μπορείς να κάνεις είναι να μειώσεις αυτά που πληρώνεις.

Τσέκαρε forthnet , wind,hol με 20-25 εύρω το μήνα θα βρεις αυτά που έχεις τώρα

Δημοσ.

Τι να σου πω δεν ξέρω εγω πήγα στόν ΟΤΕ απο την ΟΝ και πάει σφαίρα η γραμμή και είναι και ως τώρα πολύ σταθερή .

Δημοσ.

Αν θέλεις να αλλάξεις πάροχο, πήγαινε Wind. Μακράν τις πιο χαμηλές τιμές από όλους. Ήμουν και εγώ ΟΤΕ και άλλαξα και έχω βρει την υγεία μου.

Δημοσ.

Δες αν στην περιοχή σου υπάρχει καμπίνα για VDSL.

Δυστυχώς όχι

Αναλογα την αποσταση που εχεις απο το dslam

Αν εισαι πολυ μακρυα , οτι και να βαλεις πανω κατω στα ιδια θα εισαι αλλα πληρωνεις πολλα οπως εισαι

Αυτό είναι που μου λένε, φταίει η απόσταση λενε... Είναι απαραδεκτοι είναι δικαιολογία αυτή, ή μην σου δίνουν καθόλου ή να παίρνεις ότι πληρώνεις...

Ελλαδα 2015 και δεν μπορώ να δω 1080p video... απαράδεκτο

αν απο οτε....δε εχεις ταχυτητες τοτε οι αλλες πως θα ειναι πιο γρηγορες....?

Και γω αυτήν την απορία είχα αλλά και ο ΟΤΕ είναι....

7-8 χρόνια τους χρυσόπληρώνω και κάθε φορά που τους κανω παράπονο, κάνουν έναν τυπικό έλεγχο και μου λενε φταίει η απόσταση... ασ'το φτιάξουν λοιπόν

Δημοσ.

Μπορεί με forthnet να έχεις 2-3 το πολύ παραπάνω Mbits επειδή βάζουν χαμηλότερο snr αλλά μπορεί να μην είναι και σταθερή η γραμμή σου.

Δημοσ.

Μπορεί με forthnet να έχεις 2-3 το πολύ παραπάνω Mbits επειδή βάζουν χαμηλότερο snr αλλά μπορεί να μην είναι και σταθερή η γραμμή σου.

Ήταν 4.3 σταθερό για πολλά χρόνια... τελευταία που 1-2 που κανω συχνά παράπονα έχει ανέβει 5.5 και ειπαν ότι δεν γίνεται να πάει παραπάνω... αντί να φτιαξουν τις γραμμές του ή κάτι άλλο (δεν ξέρω τι πρέπει να κανουν, δεν είμαι ειδικος) ακουω μόνο δικαιολογίες
Δημοσ.

Ολες οι εταιριες οταν σου κανουν συμβολαιο σου λενε ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι ειναι ΕΩΣ 24Μbps. Δεν το κανουν για να σε ταλαιπωρησουν ουτε να ταλαιπωρηθουν αυτοι. Η μονη λυση στο προβλημα σου ειναι το VDSL το οποιο μολις το δεις δεν θα το πιστευεις.
Πριν κανεις το οτιδηποτε, εχει ερθει τεχνικος της εταιριας στο σπιτι σου; Ελεγξε κανεις τις καλωδιωσεις στο σπιτι;

Δημοσ.

παιδια για τη wind σε σταθερη εχει κανενας αποψη? 20 ευρω τελικη τιμη....ειναι πολυ καλη προσφορα...αλλα θα αλλαξει κατι απο το ιντερνετ??? (ειμαι στον οτε)

Δημοσ.

Ολες οι εταιριες οταν σου κανουν συμβολαιο σου λενε ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι ειναι ΕΩΣ 24Μbps. Δεν το κανουν για να σε ταλαιπωρησουν ουτε να ταλαιπωρηθουν αυτοι. Η μονη λυση στο προβλημα σου ειναι το VDSL το οποιο μολις το δεις δεν θα το πιστευεις.

Πριν κανεις το οτιδηποτε, εχει ερθει τεχνικος της εταιριας στο σπιτι σου; Ελεγξε κανεις τις καλωδιωσεις στο σπιτι;

2-3 φορές ήρθε τεχνικός, σπίτι μου δεν ήρθε ήρθε στην περιοχή μου ειπαν για να ελέγξει, το μόνο που μου ειπαν είναι ότι αλλαξε <πόρτα >(που δεν ξέρω τι παει να πει αυτό) και η σύνδεση σταδιακα ανέβηκε από 4.3 συο 5.5 και δεν πάει παραπάνω

Φτάνουν τα 5.5 σε μια οικογένεια που χρησιμοποιούν 6 άτομα το Ίντερνετ;

Εδώ και μόνος μου να είμαι συνδεδεμένος δεν μπορώ να δω βίντεο 1080p

Μπορώ δηλαδή να απαιτήσω να έρθει σπίτι μου ο τεχνικός να ελέγξει τα καλώδια, αφού αυτό δεν έχει νόημα καθως το εχω αναφέρει το πρόβλημα 3-4 φορές, έχει έρθει τεχνικός (στην περιοχή) και μου είπε πως δεν γίνεται να έχω παραπανω ταχύτητες στην περιοχή μου

Μάλλον θα φύγω από τον ΟΤΕ και θα επιστρέψω όταν και αν φέρει το vdsl στην περιοχή μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...