Monochrome Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω μία καρέκλα γραφείου με max τα 70-75€ (είναι και μεταφορικά μέσα). Έψαξα αρκετά το forum αλλά οι περισσότεροι μιλάνε για ακριβότερες. Έχω βάλει στο μάτι μου κάποιες αλλά δεν έχω ιδέα αν είναι καλές ή όχι (ή αν το κατάστημα είναι αξιόπιστο) μιας και το μόνο που έχω είναι οι φωτογραφίες τους. Όπως και να 'χει, ορίστε μερικές από αυτές που έχω σταμπάρει: (σε αύξουσα σειρά τιμής) Site: Πρώτη (άμα είχατε καλά λόγια γι' αυτή, θα με γλυτώνατε πολλά λεφτά) Site: Δεύτερη Site: Τρίτη Site: Τέταρτη Site: Πέμπτη Site: Έκτη Site: Έβδομη Αν μπορείτε να μου πείτε μία γνώμη είτε για τις καρέκλες είτε για τα μαγαζιά, θα με βοηθούσατε πολύ. Πραγματικά, δεν έχω ιδέα ποια να πάρω.
Redshift Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 ikea markus κ θα ευχαριστεις την ωρα κ την στιγμη που διαβαζεις insomnia οι φτηνες που κοιτας ειναι πεταμενα λεφτα 1
basilis5 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 δεν ξερω για την ικεα που προαναφερθηκε, αλλα γενικα μην περιμενεις καμια απο αυτες να ειναι αξιολογη. δυστυχως στην καρεκλα οτι πληρωνεις παιρνεις. αλλα περαν αυτου, μηπως να πας να τις δεις απο κοντα, να καθισεις, να δεις μηχανισμους, ποσο στιβαρες ειναι κλπ; 2
Monochrome Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 ikea markus κ θα ευχαριστεις την ωρα κ την στιγμη που διαβαζεις insomnia οι φτηνες που κοιτας ειναι πεταμενα λεφτα Την είδα παντού αυτή στα forum αλλα....όχι. Σε 200€ απά, εγώ δεν βάζω τον κώλο μου. Όταν είχα περάσει πανεπιστήμιο είχα πάρει μία καρέκλα από τα Praktiker γύρω στα 65-70 ευρώ και κράτησε 5 χρόνια. Δεν πιστεύω ότι είναι πεταμένα λεφτά, χειρότερες (ως ένα σημείο) ναι, πεταμένα λεφτά όχι. δεν ξερω για την ικεα που προαναφερθηκε, αλλα γενικα μην περιμενεις καμια απο αυτες να ειναι αξιολογη. δυστυχως στην καρεκλα οτι πληρωνεις παιρνεις. αλλα περαν αυτου, μηπως να πας να τις δεις απο κοντα, να καθισεις, να δεις μηχανισμους, ποσο στιβαρες ειναι κλπ; Αυτό θα ήταν το ιδανικότερο, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Γι' αυτό και ρωτάω απόψεις. Το ένα κατάστημα είναι στη χαλκίδα, το άλλο στο παγκράτι, και το άλλο κάπου αλλου. Κι εγώ, Πάτρα. Μόνο ένα praktiker υπάρχει εδώ κι αυτό έχει 5 καρέκλες.
teo20net Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Κάνεις λάθος. Μάλλον δεν έχεις πάει να κοιτάξεις. Στο praktiker Πάτρας έχει πάνω απο 10 καρέκλες να δείς (εννοώ τις μεγάλες γιατί έχει και πιο φθηνές). Στο λέω γιατί ψάχνω κι εγώ και πήγα απο κοντά και τις δοκίμασα. Πήγα και στο Πλαίσιο. Μάλλον κατέληξα σε μια απο Praktiker και κάποια στιγμή θα πάω να την πάρω. Είναι 10-15 ευρώ πιο ακριβή απο αυτά που ζητάς αλλά αξίζει.
Monochrome Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Κάνεις λάθος. Μάλλον δεν έχεις πάει να κοιτάξεις. Στο praktiker Πάτρας έχει πάνω απο 10 καρέκλες να δείς (εννοώ τις μεγάλες γιατί έχει και πιο φθηνές). Στο λέω γιατί ψάχνω κι εγώ και πήγα απο κοντά και τις δοκίμασα. Πήγα και στο Πλαίσιο. Μάλλον κατέληξα σε μια απο Praktiker και κάποια στιγμή θα πάω να την πάρω. Είναι 10-15 ευρώ πιο ακριβή απο αυτά που ζητάς αλλά αξίζει. Χθες ήμουν εκεί. Πάνω από 10 δεν έχει. Ίσως να έχει 10 το πολύ. Αλλά εγώ με το 5 εννοούσα καρέκλες μίας λογικής τιμής. Γιατί μπορεί να έχει 10 (που και αυτό από μόνο του είναι εξευτελιστικός αριθμός) αλλά 2 είναι στα 50-60, 2 στα 60-70, και οι άλλες πάνω από 80 κι 100. Σε ποια κατέληξες εσύ και πόσο έχει;
big7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Κι εγώ Πάτρα μένω και γύρισα όλα τα μαγαζιά πέρυσι που πήρα καρέκλα. Καμία δεν με ικανοποίησε, όλες ήταν φθηνή κινέζικη ποιότητα, σου έδιναν αίσθηση αστάθειας, και η καρέκλα πήγαινε μπρος πίσω μονοκόμματα με την πλάτη, πράγμα που δεν με βόλευε καθόλου καθώς ήμουν ΄γ λυκείου, πολύ διάβασμα και ήθελα να αλλάζει γωνία η μέση μου. Τα μόνα μαγαζιά που βρήκα αξιόλογες καρέκλες σχετικά ήταν τα σατο και τα box (απέναντι από τα σάτο είναι, στην εθνική οδό αν θυμάμαι καλά, εκεί που είναι και οι αντιπροσωπίες αυτοκινήτων). Στα box αν θυμάμαι καλά ίσως βρεις σχετικά αξιοπρεπή καρέκλα γύρω στα 100 ευρώ. Εκεί όμως που πραγματικά θα δεις διαφορά είναι αν πας στον δρομέα, είναι στην γούναρη, κοντά στην διασταύρωση με αγίου ανδρέου. Έδωσα γύρω στα 220 ευρώ αν θυμάμαι καλά αλλά η καρέκλα είναι άλλο πράγμα, τέρμα αναπαυτική, στιβαρή με πόδια από κάποιο γερό και ελαφρύ μέταλο, μπουκάλα με εγγύηση κάμποσα χρόνια (νομίζω 3 ή 5) που φαίνεται ότι δεν θα σταματήσει να ανεβαίνει από τα πρώτα 2 χρόνια και η καρέκλα έχει εγγύηση ακόμα παραπάνω χρόνια, νομίζω 5 ή 10. Και έχεις στάνταρ ανταλλακτικά για πολλά χρόνια, ακόμα κι αν μετά από 5 χρόνια χαλάσει η μπουκάλα παίρνεις άλλη με λίγα χρήματα. Ο σκελετός της μέχρι τώρα φαίνεται ότι δεν θα πάθει τίποτα για πολλά πολλά χρόνια. Ακόμα κι ο μηχανισμός με τον οποίο αλλάζει η κλίση η πλάτη δεν κουνιέται το παραμικρό, είναι πολύ στιβαρός, όλα τα άλλα μοιάζουν παιχνίδι του jumbo μπροστά της. Θα είναι μια καρέκλα που θα την έχεις πολλά χρόνια, έχει μαξιλαράκι μέσης εσωτερικό (ενσωματωμένο δηλαδή) που ρυθμίζει σε ποιο σημείο θα είναι με μία ροδέλα, και η γωνία της πλάτης ρυθμίζει ανεξάρτητα από την γωνία του καθίσματος. Δεν είναι η γνωστή κινέζικη ποιότητα, κατασκευάζονται στην Ελλάδα σε εργοστάσιο στις Σέρρες, ότι πρόβλημα προκύψει εντός εγγύησης την στέλνουν πίσω στο εργοστάσιο και την φτιάχνουν. Επιλέγεις τι επένδυση θες να περάσεις (δέρμα ή ύφασμα και χρώμα) κτλ. Επειδή βλέπω πάντως ότι δεν θες να ξεφύγεις ξεκίνα με τα box και σάτο που είναι και κοντά (αν και τα σάτο δεν ήταν τόσο οικονομικά). Στα box νομίζω είχα δει μια καλή που κατασκευαζόταν κι αυτή στην Ελλάδα. Δέρμα θα σου πρότεινα να μην πάρεις από αυτά τα μαγαζιά,προτίμησε φιλέ που αναπνέει το δέρμα, είχα παλιά δέρμα και δεν ξέρεις πόσο ζεστή μπορεί να γίνει η κινέζικη δερματίνη, θα καείς το καλοκαίρι. Αν καταλήξεις στον δρομέα πάρε και δέρμα αν θέλεις, εγώ δέρμα πήρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι πολύ καλή ποιότητα. Πάντως κοιτάς λάθος στυλ, αυτές οι διευθυντικές είναι ότι πιο απαράδεκτο για την μέση σου και την τσέπη σου. Το πλαίσιο είχε τις πιο απαράδεκτες καρέκλες, μην κάνεις καν το κόπο να πας, πρέπει να τις φέρνει από κάποιο υπόγειο της κίνας. Αν κάθεσαι πολλές ώρες καθημερινά στην καρέκλα επένδυσε λίγα παραπάνω χρήματα και πήγαινε στον δρομέα, θα τα γλιτώσεις είτε από τους ορθοπεδικούς είτε από τις καρέκλες που θα χρειαστεί να αλλάξεις τα επόμενα χρόνια. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2015 από big7
SnakeMJK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Έχω την ikea markus πάνω από 6-7 χρόνια. Από τις καλύτερες αγορές, δεν έχει πάθει το παραμικρό, με πολλές ώρες χρήσης.
Silenzio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 επειδή κοιτάω και εγώ για καρέκλα, όποια markus και να διαλέξω από αυτές είναι το ίδιο ? Site: http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/karekles-grafeioy/peristrefomenes-karekles/peristrefomeni-karekla-21545/22676/ Site: http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/karekles-grafeioy/peristrefomenes-karekles/peristrefomeni-karekla-53158/78301/ Site: http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/karekles-grafeioy/peristrefomenes-karekles/peristrefomeni-karekla-53399/78542/ παιδιά ελπίζω όντως να αντέχει, πριν ένα εξάμηνο αγόρασα από τοπικό έμπορο καρέκλα (110 ευρώ) και φαινόταν στιβαρή κατασκευή και είναι στιβαρή κατασκευή ο σκελετός, αλλά σκίστηκε το υλικό (σαν πλαστικό είναι) που περιβάλλει τη καρέκλα, εκεί που κάθομαι δηλαδή σε 2 σημεία σκίστηκε και φαίνεται το εσωτερικό υλικό, είναι άσχημο εμφανισιακά και σε λίγο καιρό θα χειροτερέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα