TheELF Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Και εγώ μια samsung 793s που είναι και καλά 1280 x 1024 @ 65 Hz την τρέχω στα 1680χ1050 @ 60Hz κάποιες οθόνες σε αφήνουν να υπερβείς το όριο τους. 1
bonorov Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εν το μεταξυ ο τυπος εχει βαλει τις καρτες αγγελια http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/476966-2-saphirre-amd-radeon-r9-290/με σοβαρη πιθανοτητα καποια καρτα να ειναι ελλατωματικη.Παει και βαζει τις καρτες χωρις να εχει ψαξει αν καποια καρτα εχει προβλημα.Υπαρχει τροπος να προστατεψουμε καπως τους πιθανους αγοραστες??
ceasar1333 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εν το μεταξυ ο τυπος εχει βαλει τις καρτες αγγελια http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/476966-2-saphirre-amd-radeon-r9-290/με σοβαρη πιθανοτητα καποια καρτα να ειναι ελλατωματικη.Παει και βαζει τις καρτες χωρις να εχει ψαξει αν καποια καρτα εχει προβλημα.Υπαρχει τροπος να προστατεψουμε καπως τους πιθανους αγοραστες?? οι καρτες δεν ειναι προβληματικες.τις εχω δοκιμασει μια μια και δινουνε σωστα fps.μην κανεις παραπληροφορηση.το οτι δεν εχω τα fps στο crossfire ειναι λογω του επεξεργαστη που ειναι αδυναμος.τουλαχιστον αυτο μου ειπαν στο toms hadrdware.και οποιος εχει αμφιβολιες μπορει να ερθει να τις δοκιμασει.
Kostas93 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εν το μεταξυ ο τυπος εχει βαλει τις καρτες αγγελια http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/476966-2-saphirre-amd-radeon-r9-290/με σοβαρη πιθανοτητα καποια καρτα να ειναι ελλατωματικη.Παει και βαζει τις καρτες χωρις να εχει ψαξει αν καποια καρτα εχει προβλημα.Υπαρχει τροπος να προστατεψουμε καπως τους πιθανους αγοραστες?? σίγουρα δε μπορούμε να κάνουμε αξιολόγηση σε αγγελία που δεν εχουμε συναλλαγεί. δεν είναι σωστό. Το αν εχουν πρόβλημα οι κάρτες μπορεί να το κοιτάξει και ο πιθανός αγοραστής, δε νομιζω να δώσει τόσα χρήματα κάποιος και να μη θέλει κάποια εξασφάλιση. οι καρτες δεν ειναι προβληματικες.τις εχω δοκιμασει μια μια και δινουνε σωστα fps.μην κανεις παραπληροφορηση.το οτι δεν εχω τα fps στο crossfire ειναι λογω του επεξεργαστη που ειναι αδυναμος.τουλαχιστον αυτο μου ειπαν στο toms hadrdware.και οποιος εχει αμφιβολιες μπορει να ερθει να τις δοκιμασει. Δεν έχει νόημα να πουλήσεις και τις 2. Αφού με μια εχεις μια χαρα αποτελέσματα. Πούλα μονο την μία που έτσι και αλλιώς είναι υπερβολική για την ανάλυση που παίζεις. Ο επεξεργαστής σου δεν είναι αδύναμος, δε νομίζω να σε κόβει αυτός.
ceasar1333 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 σίγουρα δε μπορούμε να κάνουμε αξιολόγηση σε αγγελία που δεν εχουμε συναλλαγεί. δεν είναι σωστό. Το αν εχουν πρόβλημα οι κάρτες μπορεί να το κοιτάξει και ο πιθανός αγοραστής, δε νομιζω να δώσει τόσα χρήματα κάποιος και να μη θέλει κάποια εξασφάλιση. Δεν έχει νόημα να πουλήσεις και τις 2. Αφού με μια εχεις μια χαρα αποτελέσματα. Πούλα μονο την μία που έτσι και αλλιώς είναι υπερβολική για την ανάλυση που παίζεις. Ο επεξεργαστής σου δεν είναι αδύναμος, δε νομίζω να σε κόβει αυτός. λεω να μαζεψω λεφτα για την 980 η 980 ti που καταφτανει.να φανταστεις οτι ειχα παλια gtx 970 κα σε χασμηλη αναλυση δεν μου εδινε 60 στο watchdogs και crysis 3
Kostas93 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 αν θες να μαζεψεις λεφτα το κανεις με λαθος τρόπο καθώς τις πουλάς πολύ φθηνά.όπως και να έχει, δε μπορώ να σου πω τι θα κάνεις, αλλά τουλάχιστον, εάν θέλεις ρώτα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/page-470πόσο μπορείς να τις πουλήσεις.
Kostas.karras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 δεν μπορω να πω με σιγουρια για την 290χ...ειναι αμφιβολλο αλλα για την 970 η 980 ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχει θεμα...και γενικα ειναι η καλυτερη λυση..παντως 180 μην τις δωσεις..200 μιν 230 μαξ...
mkp Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 λεω να μαζεψω λεφτα για την 980 η 980 ti που καταφτανει.να φανταστεις οτι ειχα παλια gtx 970 κα σε χασμηλη αναλυση δεν μου εδινε 60 στο watchdogs και crysis 3 Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν χρειάζεστε κάτι παραπάνω από μια GTX 750 Ti για 1280x1024.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα