Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φιλε μου κατι ξερει ο sheogorath και στα λεει..και επειδη βλεπω οτι εχει κουραστει το θεμα,για μενα η καλυτερη λυση ειναι η εξης:

πουλας ολο το πακετακι gpu και και παιρνεις μια gtx 970 η 980,αλλαζεις και την οθονουλα και εισαι κομπλε..

δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι crossfire-sli.και ποσο μαλιστα αν δεν αλλαξεις οθονη..μην κοιτας καν λοιπον να αλλαξεις μητρικη.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου εκτός θέματος. Πήγες και έβαλες 290 σε PCI express x4.

Περαστικά σου! :)

Εκεί είναι το πρόβλημα.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813157448

PCI Express 2.0 x16 2 Slots (PCIE1: x16 mode; PCIE2: x4 mode)

ευχαριστω για την συμβουλη,πηγα ο βλακας πηρα μητρικη με 150 ευρω για το crossfire και τα fps ειναι ιδια.

Δημοσ.

ευχαριστω για την συμβουλη,πηγα ο βλακας πηρα μητρικη με 150 ευρω για το crossfire και τα fps ειναι ιδια.

Μάλιστα... ναι όντως μπορεί να είσαι βλάκας αλλά για άλλους λόγους... συγχωρέστε με αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια... εάν δεν είσαι τρολλ λύπαμαι τον άνθρωπο που σου δίνει τα λεφτά

Δημοσ.

Οπως προείπαν, στο Witcer 3 δεν λειτουργεί το CF, οπότε...

Οπως και να έχει CF με Η81 δεν θα έκανες έτσι και αλλιώς. Γιατί δεν τα έδωσες να πάρεις μια 980 να ησυχάσεις?

Ποια πήρες τελικά? Ασε που στα 1024p δεν ξεδιπλώνει τα πόδια της μια 290, πόσο μάλλον 2...

φιλε μου κατι ξερει ο sheogorath και στα λεει..και επειδη βλεπω οτι εχει κουραστει το θεμα,για μενα η καλυτερη λυση ειναι η εξης:

πουλας ολο το πακετακι gpu και και παιρνεις μια gtx 970 η 980,αλλαζεις και την οθονουλα και εισαι κομπλε..

δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι crossfire-sli.και ποσο μαλιστα αν δεν αλλαξεις οθονη..μην κοιτας καν λοιπον να αλλαξεις μητρικη.

Eγώ είπα μονάχα τι φταίει, ο φίλος απο εδώ όμως έδωσε την καλύτερη απάντηση. Είσαι λοιπόν βλάκας όπως είπες αν δεν μας άκουσες.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα... ναι όντως μπορεί να είσαι βλάκας αλλά για άλλους λόγους... συγχωρέστε με αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια... εάν δεν είσαι τρολλ λύπαμαι τον άνθρωπο που σου δίνει τα λεφτά

ειμαι βλακας που ακολουθησα τις συμβουλες εδω για καινουργια μητρικη?βλακας εισαι και φενεσαι μπανανα

Δημοσ.

ειμαι βλακας που ακολουθησα τις συμβουλες εδω για καινουργια μητρικη?βλακας εισαι και φενεσαι μπανανα

Είχες αναφέρει οτι θα κάνεις CF ;

Δημοσ.

Τι λες στην πρώτη σελίδα; Οτι έχεις ένα σύστημα με Η81 μητρική και πήγες να κάνεις CF κ.τ.λ.

Που ακριβώς μέσα σε αυτές τις 3ς μέρες πήρες άλλη μητρική και πια είναι και δεν κάνει ακόμα κ.τ.λ.

Πολλά τα ερωτήματα.

Δημοσ.

Τι λες στην πρώτη σελίδα; Οτι έχεις ένα σύστημα με Η81 μητρική και πήγες να κάνεις CF κ.τ.λ.

Που ακριβώς μέσα σε αυτές τις 3ς μέρες πήρες άλλη μητρική και πια είναι και δεν κάνει ακόμα κ.τ.λ.

Πολλά τα ερωτήματα.

πηρα την asrock x97 fatality killer.και εγκατεστησα τις κατρες στα δυο πρωτα slots ωστε να ειναι χ8 και χ8.παλι ομως ακομα και σε παλια παιχνιδια οπως crysis 3 η αποδοση ειναι σαν να εχω μια καρτα.ενω στο youtube ββλεπω αλλους να εχουν τρελες επιδοσεις...

Δημοσ.

Όχι είσαι βλάκας διότι πας και αγοράζεις 2 290 για CF και το προσπαθείς σε h81 μητρική, μετά παραπονιέσαι για τις επιδόσεις ενώ πρακτικά εσύ φταις που δεν έκανες καν καμία έρευνα πριν την αγορά των κομματιών που αναφέρεις, ύστερα παίρνεις την απόφαση να πάρεις μια μητρική των 150 ευρώ χωρίς καν να είσαι σίγουρος για το τι φτέει (Παιδιά είπαν πως φτέει η μητρική, εάν όμως μια από τις δύο κάρτες είναι προβληματική δεν πα' να έχεις και την πιο ακριβή z97, η κάρτα δεν θα λειτουργήσει... δυστυχώς άμα είχαμε μαντικές ικανότητες δεν θα είμασταν εδώ οι περισσότεροι.) Ναι, όπως είπα και πιο πριν, λυπάμαι τον άνθρωπο που σου έδωσε τα λεφτά. Φιλικά πάντα, εκτός και αν είσαι τρολλ. :-)

• Like 2
Δημοσ.

πηρα την asrock x97 fatality killer.και εγκατεστησα τις κατρες στα δυο πρωτα slots ωστε να ειναι χ8 και χ8.παλι ομως ακομα και σε παλια παιχνιδια οπως crysis 3 η αποδοση ειναι σαν να εχω μια καρτα.ενω στο youtube ββλεπω αλλους να εχουν τρελες επιδοσεις...

βγάλε την μία και τρέξε μονο με μια

βγάλε την αλλη και τρέξε μονο με την πρώτη

συνδεσε και τις 2 και τρεξε παλι το παιχνιδι

πες μας μετα τι fps εχεις σε καθε περιπτωση.

Δημοσ.

βγάλε την μία και τρέξε μονο με μια

βγάλε την αλλη και τρέξε μονο με την πρώτη

συνδεσε και τις 2 και τρεξε παλι το παιχνιδι

πες μας μετα τι fps εχεις σε καθε περιπτωση.

στο crysis 3 στο ιδιο σημειο,με μια καρτα δινει 53 fps,με δυο 37

Δημοσ.

στο crysis 3 στο ιδιο σημειο,με μια καρτα δινει 53 fps,με δυο 37

Και οι δύο ξεχωριστά?

Μπορεί αν έπεσες σε ελλατωματική...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...