Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εμένα ενώ στις 11.11 ήρθε μαιλ ότι ο έλεγχος της παραγγελίας είναι οκ και σε στάδιο επεξεργασίας, μόλις τώρα με πήραν τηλ για άκυρο (μου είπαν είχαν ένα σε προσφορά και την επόμενη μέρα είδαν 40 παραγγελίες και δεν έχουν τέτοιο στοκ).

Δημοσ.

εμένα ενώ στις 11.11 ήρθε μαιλ ότι ο έλεγχος της παραγγελίας είναι οκ και σε στάδιο επεξεργασίας, μόλις τώρα με πήραν τηλ για άκυρο (μου είπαν είχαν ένα σε προσφορά και την επόμενη μέρα είδαν 40 παραγγελίες και δεν έχουν τέτοιο στοκ).

ένα ;

1 ;

ΕΝΑ ;

και γιατί δεν το μοιράσαν σε 40 κομμάτια να πάρουν όλοι από λίγο ;

Για να σοβαρευτώ λίγο, αν το είχες γραπτά αυτό θα πρότεινα καταγγελία (που γενικά δεν το κάνω) αλλά μάλλον δεν είναι τόοοοοσο μπετόβλακες.

Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο σε νέα επίπεδα.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα άλλα μου είπαν στο τηλέφωνο. Δεν ανέφεραν τίποτα για προσφορά, μάλιστα μου είπαν ότι αν ήταν προσφορά θα το έγραφε.

Μας δουλεύουν κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω 3 δισκους απο αυτους 2 χρονια και ολοι ειναι 100% health και γρηγοροι εφοσον δεν ειναι γεματοι Data!

Με την ψυξη στο κουτι μου (phanteks Enthoo Pro + Corsair Fans), Οι σκληροι παιζουν στους 32 βαθμους.

Το μονο προβλημα που εχω αντιμετωπισει με εναν απο τους 3 ειναι που 3 φορες μεσα σε ενα διμηνο, εχανε το συστημα αρχειων του απο NTFS σε RAW που αυτο σημαινει οτι εχασα τα αρχεια που ειχα μεσα , πλεον δεν μου το κανει.

Επισης Αν εχεις σκοπο να παρεις 2 για να κανεις raid 1 η οποιοδηποτε αλλο level raid θα πρεπει να ψαξεις τα specs της μητρικης σου να δεις αν υποστηριζει 3tb δισκους σε raid..

προσωπικα τους θεωρω πολυ καλη επιλογη δισκου!

Δημοσ.

Προφανως, στον καθεναν μας πουλησαν κι απο ενα διαφορετικο παραμυθι. Ενταξει, η τιμη ηταν πολυ καλη για να ειναι αληθινη, αλλα εαν ηθελαν απλα να προβληθουν, θα επρεπε να αφησουν μερικους να παραλαβουν. Τωρα με αυτα που εκαναν, εδειξαν πως ειναι ακομα μια κουτοπονηρη ελληνικη επιχειρηση.

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ απολύτως. Εγώ δεν έχω ξαναψωνίσει από την εταιρία Kapacom. Ηταν η πρώτη μου εμπειρία και μπορώ να πω ότι ήταν η χειρότερη. Δεν μου αρέσει να πεφτω θύμα διαφημιστικών τρυκ για να ανεβαίνει η κατάταξή τους στο skroutz και να κινείται το όνομά τους στα fora προσφορών.

Το γεγονός που ανέφεραν ότι έγινε λάθος στο πέρασμα της τιμής, είναι κάτι που πρέπει να ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο την επιχείρηση, τον τρόπο που λειτουργεί και τους εσωτερικούς ελέγχους που έχουν για τον εντοπισμό τέτοιου τύπου λαθών. Αναφέρω διάφορα παραδείγματα όπως το να γίνει λάθος κάποιος κωδικός από πωλητή, να γίνει λάθος στο ταμείο και το συγκεκριμένο που παθαμε εδώ. Τέτοια λάθη μια σωστή επιχείρηση δεν έχει κανένα δικαίωμα να τα μετακυλύει στους πελάτες της. Με τη λογική αυτή, όποιο προϊόν και να αγοράσουμε από εκεί, μπορεί για τους Α-Β λόγους "τυχαίους" ή σκόπιμους να έχει περασμένη λαθος τιμή και να μας ζητήσει περισσότερα στο τέλος.

Ένα άλλο πράγμα που με εξόργισε είναι ότι χρησιμοποίησαν διαφορετικές δικαιολογίες στον καθένα μας, λες και εμείς δεν μιλάμε μεταξύ μας. Εμένα μου είπαν ότι είχαν 50 παραγγελίες. Σε άλλον συμφορουμίτη είπαν 40, σε άλλον είπαν λάθος του υπαλλήλου που πέρασε λάθος τιμή, σε άλλον ότι ήταν μόνο ένας δίσκος σε προσφορά αλλά το σύστημα πήρε 40-50 παραγγελίες. Το μόνο που ισχύει σίγουρα είναι ότι ψεύδονται.

Εμείς θα έχουμε γραφτεί κανονικά στο πελατολόγιο τους, θα μας πλακώσουν στην διαφήμιση και με αυτό τον τρόπο νομίζουν ότι θα βγούν κερδισμένοι. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας αποδείξουν πόσο αναξιόπιστοι είναι και πόσο πρέπει εμείς να αποφεύγουμε τέτοιου είδους καταστήματα, ώστε να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο.

Αν νομίζουν ότι όποτε θέλουν θα ρίχνουν άκυρα ενώ έχουμε στα χέρια μας έγκυρες παραγγελίες από το σύστημά τους, και εμείς θα ξαναψωνίζουμε από εκεί τότε είναι πολύ γελασμένοι.

Όσον αφορά για μένα το συγκεκριμένο κατάστημα έχει φάει delete, empty recycle bin και low level format.

• Like 6
Δημοσ.

Χωστε αρνητικες και καταγγελιες, αυτο το κολπακι το κανουν τελευταια ολοι, πρεπει να τελειωσει καποια στιγμη.

• Like 1
Δημοσ.

Χωστε αρνητικες και καταγγελιες, αυτο το κολπακι το κανουν τελευταια ολοι, πρεπει να τελειωσει καποια στιγμη.

+1

Πρέπει κάποια στιγμή κάτι τέτοια μαγαζάκια να βάλουν μυαλό ή να κλείσουν !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...