Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λιγο προσοχη στους συγκεκριμενους toshiba (οι οποιο πανω γραφουν hitachi lol) γιατι εχουν πολυ ασχημα ratings απο χρηστες στο εξωτερικο.

Σημερα το μεσημερι ειχε το you.gr τον αντιστοιχο 2tb στα 45ε!!! δε ξερω αν ηταν λαθος ή ξεπουλησαν μερικους γιατι μεχρι να τον ψαξω online και να ξεπερασω τους φοβους μου για μαπα αξιοπιστια (τους ξεπερασα μονο και μονο λογο της πολυυυυ χαμηλης τιμης) τον κατεβασαν.

Το link του εντωμεταξυ ακομα ισχυει, αλλα δε φαινεται στο search και δε μπορεις να τον βαλεις στο καλαθι. Οριστε :

http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/esoterikoi-skliroi-diskoi-3-5/skliros-diskos-(hard-disk)-3,5-toshiba-sata3-2tb-6

Τελοσπαντων, σε τετοια τιμη αν οντως τον δινανε θα τον επαιρνα, αλλα πραγματικα εχει πολυ κακα ratings αξιοπιστιας, και δισκος ειναι δηλαδη δεν αρκει η εγγυηση αμα ειναι να χασεις δεδομενα...(που στην τελικη ειναι και 2 χρονια, οχι 5 πχ). Οποτε ενω ειδα και την τιμη του 3tb δεν ειναι τοοοσο δελεαστικη οσο ηταν του 2tb για να τον παρω, θα προτιμουσα εναν πιο αξιοπιστο απο αγγελιες κοντα σε αυτην την τιμη.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ τον παρήγγειλα. Είναι πολύ χαμηλή η τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η χρήση του δεν θα είναι βαριά γιατί υπάρχει και δίσκος SSD στο σύστημα και θα λειτουργεί περισσότερο για backup. Με HDDlife θα τον παρακολουθώ συνεχώς οπότε θεωρώ ότι είναι περισσότερο βελτιωμένη η ασφάλεια των αρχείων μου.

• Like 1
Δημοσ.

Λιγο προσοχη στους συγκεκριμενους toshiba (οι οποιο πανω γραφουν hitachi lol) γιατι εχουν πολυ ασχημα ratings απο χρηστες στο εξωτερικο.

Σημερα το μεσημερι ειχε το you.gr τον αντιστοιχο 2tb στα 45ε!!! δε ξερω αν ηταν λαθος ή ξεπουλησαν μερικους γιατι μεχρι να τον ψαξω online και να ξεπερασω τους φοβους μου για μαπα αξιοπιστια (τους ξεπερασα μονο και μονο λογο της πολυυυυ χαμηλης τιμης) τον κατεβασαν.

Το link του εντωμεταξυ ακομα ισχυει, αλλα δε φαινεται στο search και δε μπορεις να τον βαλεις στο καλαθι. Οριστε :

http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/esoterikoi-skliroi-diskoi-3-5/skliros-diskos-(hard-disk)-3,5-toshiba-sata3-2tb-6

Τελοσπαντων, σε τετοια τιμη αν οντως τον δινανε θα τον επαιρνα, αλλα πραγματικα εχει πολυ κακα ratings αξιοπιστιας, και δισκος ειναι δηλαδη δεν αρκει η εγγυηση αμα ειναι να χασεις δεδομενα...(που στην τελικη ειναι και 2 χρονια, οχι 5 πχ). Οποτε ενω ειδα και την τιμη του 3tb δεν ειναι τοοοσο δελεαστικη οσο ηταν του 2tb για να τον παρω, θα προτιμουσα εναν πιο αξιοπιστο απο αγγελιες κοντα σε αυτην την τιμη.

2tb στα €45; Εγκεφαλικό...

Δημοσ.

Έχω τον συγκεκριμένο 3άρη λίγο παραπάνω από χρόνο. Αρχικά τον μεταχειριζόμουν ως εν δυνάμει φορητό από ένα Η/Υ σε άλλο, με hot plug σύνδεση (σε «συρτάρι»). Αυτός ο τρόπος χρήσης δεν του άρεσε και μου έχασε δύο φορές δεδομένα (που εννοείται είχα αλλού σε backup). Αποφάσισα να τον κουμπώσω μόνιμα σε ένα PC και από τότε βρήκε την υγειά του κι εγώ την δική μου.

Η τιμή βρωμάει για λάθος. Ο αντίστοιχος 2άρης κοστίζει 82€, το προϊόν ΔΕΝ είναι σε απόθεμα (αλλά «έρχεται» σε μία με τρεις ημέρες), πουθενά δεν αναφέρεται λέξη όπως «προσφορά», «hot deal» ή κάτι παρόμοιο, ενώ υπάρχουν τέτοιες επισημάνσεις σε άλλα προϊόντα στην πρώτη σελίδα του site.

Παρ' όλα αυτά, χρειαζόμουν έναν 3άρη αυτό το διάστημα, οπότε η παραγγελία έγινε και ευχαριστώ πολύ τον συνήθη ύποπτο dobro για την ενημέρωση. Το κατάστημα δεν το ήξερα και βλέπω ότι σε ορισμένα προϊόντα έχει συμπαθητικές τιμές (και υποκαταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά), οπότε μπαίνει προσωρινά στους σελιδοδείκτες μου. Προσωρινά, μέχρι να δω την πορεία της παραγγελίας.

ΥΓ: Προφανώς το λινκ που «δεν ανοίγει πλέον» είναι αυτό του γιου με το 45άρι. Το άλλο του Κάπακομ (του θέματος δηλαδή) ανοίγει ακόμη μια χαρά.

Δημοσ.

€110.63 πλέον.

Όσοι παραγγείλατε στα χαμηλά, τι έγινε;

Εγώ που παρήγγειλα το πρωι, μου ήρθε το ακόλουθο μήνυμα

Κατάσταση: Άνοιγμα Ημ/νία: 26/06/2015, 08:46 Τρόπος Πληρωμής: Μετρητά Τρόπος Αποστολής: Παραλαβή από το κατάστημα(Εαν θέλετε να παραλαβέτε από κάποιο άλλο κατάστημα εκτός του κεντρικού, παρακαλώ γράψτε στις σημειώσεις τη θέση του καταστήματος)

Δηλαδή ότι έχει ανοίξει η παραγγελία. Για να δούμε κατά την διάρκεια της ημέρας τι θα γίνει.

Σχετικά με την ποιότητα. Ένας εξωτερικός toshiba που έχω εδώ και χρόνια για αποθήκη δουλέυει ακόμη άψογα και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Δημοσ.

πως ξεφυγε του dobro τετοια προσφορα.

δεν νομιζω.... :P ,αλλα  ηταν 1-2 κομματια....που θα παει σε ακυρο.... :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...