stelios8765 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Γειά σας! Εν ολίγοις το πρόβλημα που έχω είναι ο τίτλος του post.Πιο συγκεκριμένα,έχω ένα laptop Turbox που ενώ συνδεόταν κανονικά στο Wi-Fi της σπιτονοικοκυράς μου από την ημέρα που το πήρα (εδώ και κάτι μήνες),τώρα δε συνδέεται με τίποτα.Εννοείται ότι βάζω σωστά τον κωδικό.Συνδέονται κανονικά tablets,κινητά,ένα άλλο laptop που έφερα για να τσεκάρω ενώ το δικό μου με τίποτα. Έκανα scan με antivirus,με malware,έκανα update τον συγκεκριμένο driver μα μία απ΄τα ίδια.Τέλος το πήγα στο Πλαίσιο όπου εκεί συνδέεται ενώ στο σπίτι μου όχι.Μέχρι και Linux έτρεξα για να δώ μήπως ειναι πρόβλημα των Windows μα φαίνεται ότι δεν είναι καθώς και σ΄αυτά δε συνδέεται. Το router της σπιτονοικοκυράς είναι ένα από τα κλασικά της CYTA.Της είπα να κάνει επανεκκίνηση,δεν έγινε τίποτα.Επίσης αποσύνδεσα όλες τις άλλες συσκευές από το router όπως μας είπαν από το Πλαίσιο μα πάλι προκοπή δεν είδα. Καμιά καλύτερη ιδέα; Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2015 από stelios8765
zaccki Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Έχεις ευκαιρο να δανειστεις καποιο usb wifi dongle ωστε να δοκιμασεις αν μπορεις να συνδεθεις με αυτο? Καποια ασυμβατοτητα του wifi module του laptop με το router πρεπει να ειναι με το παραδοξο οτι δεν συνεβει αρχικα αλλα στην πορεια.. Επίσης δοκίμασε να αλλάξεις channel στο router (εαν εχεις προσβαση).
infin1tyGR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Άλλαξε κανάλι στο WiFi του router για αρχή. Για να μπεις στο interface των περισσότερων router της Cyta μπες στο http://192.168.1.1 και δώσε για username και κωδικό cytauser και στα δύο. Αν δε λειτουργεί αυτή η διεύθυνση δοκίμασε 192.168.1.1:8080 ή 192.168.1.254 ή 192.168.10.254 και κάνε login με τα ίδια στοιχεία. Μετά ψάξε για τις ρυθμίσεις του WiFi. Μην το βάλεις στο αυτόματο, στο 12 ή στο 13 γιατί κάποιες συσκευές έχουν πρόβλημα με αυτό. Είναι πιθανό να άλλαξε πρόσφατα αυτόματα σε ένα από αυτά τα κανάλια και γι' αυτό να μην μπορείς να μπεις. 1
stelios8765 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Aυτά να υποθέσω ότι μπορεί να γίνουν από άλλο pc γιατί είπαμε το συγκεκριμένο δε συνδέεται,ε;
infin1tyGR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Οι ρυθμίσεις αφορούν το router οπότε μπορούν να γίνουν από οποιαδήποτε συσκευή συνδέεται σε αυτό (ενσύρματα ή ασύρματα).
stelios8765 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Άλλαξε κανάλι στο WiFi του router για αρχή. Για να μπεις στο interface των περισσότερων router της Cyta μπες στο http://192.168.1.1 και δώσε για username και κωδικό cytauser και στα δύο. Αν δε λειτουργεί αυτή η διεύθυνση δοκίμασε 192.168.1.1:8080 ή 192.168.1.254 ή 192.168.10.254 και κάνε login με τα ίδια στοιχεία. Μετά ψάξε για τις ρυθμίσεις του WiFi. Μην το βάλεις στο αυτόματο, στο 12 ή στο 13 γιατί κάποιες συσκευές έχουν πρόβλημα με αυτό. Είναι πιθανό να άλλαξε πρόσφατα αυτόματα σε ένα από αυτά τα κανάλια και γι' αυτό να μην μπορείς να μπεις. Sorry που άργησα να δώσω σημεία ζωής μα το πρόβλημα δεν είναι ακριβώς δικό μου αλλά ενός φίλου μου. Λοιπόν,χθες πήγα σπίτι του κ έκανα όλα αυτά που αναφέρεις,μπήκα στο router που ήταν τελικά Thomson,το ΤG782,έβαλα password που δεν είχε,άλλαξα και τα κανάλια μα τίποτα.Εξακολουθεί να μη συνδέεται το συγκεκριμένο laptop ένω όλα τα άλλα που έχουμε κανονικά. Καμιά ιδέα;;; Παραπάνω βλεπετε τη σελίδα του router.
stelios8765 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Τι windows εχει? Windows8. Πάντως αν διάβασες παραπάνω,και με τα Linux που έτρεξα απο στικάκι,το πρόβλημα παραμένει.
DioNiSis_000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 αυτο εχει συμβει και σε εμενα. αρχικα βρισκεις τη mac address του λαπτοπ που δεν συνδέεται. μετα μπαινεις στο ρουτερ απο αλλη συσκευή και πας στο home network > devices βρισκεις απο τη λιστα με τις συσκευες που εχουν συνδεθει το λαπτοπ, δηλαδη τη mac address που βρηκες πριν στο λαπτοπ. αφου την βρεις, την επιλεγεις, μετα πατας configure και delete. μετα θα συνδεθει κανονικα. 2 1
stelios8765 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Πως θα βρω τη mac address του laptop; αυτο εχει συμβει και σε εμενα. αρχικα βρισκεις τη mac address του λαπτοπ που δεν συνδέεται. μετα μπαινεις στο ρουτερ απο αλλη συσκευή και πας στο home network > devices βρισκεις απο τη λιστα με τις συσκευες που εχουν συνδεθει το λαπτοπ, δηλαδη τη mac address που βρηκες πριν στο λαπτοπ. αφου την βρεις, την επιλεγεις, μετα πατας configure και delete. μετα θα συνδεθει κανονικα. Πως θα βρω τη mac address του laptop; Το συγκεκριμένο «τρέχει» Win8
DioNiSis_000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 απο τη γραμη εντολων δωσε την εντολη Ipconfig /all στα αποτελεσματα που θα βγαλει βρες την καρτα δικτύου και θα λεει καπου physical address. 1
stelios8765 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 αυτο εχει συμβει και σε εμενα. αρχικα βρισκεις τη mac address του λαπτοπ που δεν συνδέεται. μετα μπαινεις στο ρουτερ απο αλλη συσκευή και πας στο home network > devices βρισκεις απο τη λιστα με τις συσκευες που εχουν συνδεθει το λαπτοπ, δηλαδη τη mac address που βρηκες πριν στο λαπτοπ. αφου την βρεις, την επιλεγεις, μετα πατας configure και delete. μετα θα συνδεθει κανονικα. Αυτό ήταν τελικά! Μ' έσωσες,σ΄ευχαριστώ πολύ!
solistas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 καλησπέρα, αντιμετοπίζω το ίδιο πρόβλημα μόνο που το ρούτερ μου είναι της forthnet το ZXHN H108L. Δεν μπορώ να συνδεθω απο τον σταθερό μου υπολογιστή (συνδέεται ασυρματα με το netgear wna3100 ) στο ιντερνετ. Δοκίμασα να αλλάξω και το κανάλι αλλα πάλι τίποτα.. Όλες οι αλλες συσκευές του σπιτιού λειτουργουν κανονικά. Ο σταθερός τίποτα!
pangeo67 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 αυτο εχει συμβει και σε εμενα. αρχικα βρισκεις τη mac address του λαπτοπ που δεν συνδέεται. μετα μπαινεις στο ρουτερ απο αλλη συσκευή και πας στο home network > devices βρισκεις απο τη λιστα με τις συσκευες που εχουν συνδεθει το λαπτοπ, δηλαδη τη mac address που βρηκες πριν στο λαπτοπ. αφου την βρεις, την επιλεγεις, μετα πατας configure και delete. μετα θα συνδεθει κανονικα. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!! ταλαιπωρούμαι σχεδόν 1 μήνα και κάνεις δεν μπορούσε να βοηθήσει με τις οδηγίες σου το έλυσα έκανα σύνδεση στο forum μόνο και μόνο για να σε ευχαριστήσω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
fysikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δοκιμασε να αλλαξεις τους dns απο το λαπτοπ σε 8.8.8.8 και 8.8.4.4. Ρυθμίσεις δικτύου κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα