Vasilis 07 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Θέλω να κάνω κάποιες δοκιμές με τα καινούργια Windows 10. Αλλά δεν θέλω ούτε να μπω σε διαδικασία format/install σε δίσκο ούτε να ασχοληθώ με VM. Γνωρίζω ότι μπορεί να γίνει χρήση του usb flash σαν δίσκο. Κάποιος οδηγός για να δω πως γίνετε ?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δεν γίνεται να τρέξουν windows απευθείας από flash drive. Ακόμα και αν μπορούσε να γίνει οι ταχύτητες του flash drive είναι μικρές σε αντίθεση με έναν σκληρό δίσκο.
TheELF Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 http://blogs.technet.com/b/haroldwong/archive/2012/08/18/how-to-create-windows-8-vhd-for-boot-to-vhd-using-simple-easy-to-follow-steps.aspx Ακολούθησε αυτά τα βήματα,είναι για win8.1 αλλά δεν έχει καμία διαφορά και τα 10 με τον ίδιο τρόπο περνάνε, το έκανα και εγώ σε εμένα οπότε είναι 100% ότι δουλεύει. Απλά πρόσεχε στην διαχείριση δίσκων μην κάνεις καμιά απροσεξία και σβήσεις κάναν δίσκο. Για το imagex υπάρχει ένα μικρό εργαλείο το getwaik που με αυτό κατεβάζεις μόνο αυτό που χρειάζεσαι επέλεξε το λειτουργικό που τρέχει στον Η/Υ όπου θα έχεις τον δίσκο
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δεν ήξερα ότι μπορεί να τρέξουν live τα windows από στικακι.Έχω μείνει πίσω φαίνεται
TheELF Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ε,από στικακι όπως είπες και εσύ θα είναι τεράστια ταλαιπωρία,αλλά από εικονικό δίσκο πάνω σε κανονικό δίσκο ακόμα και αν είναι μέσου usb τρέχει αρκετά ανεκτά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα