MrBananaz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, έχω κάποιες ερωτήσεις και θα χαιρόμουν αν μπορεί κάποιος να τις απαντήσει...Του χρόνου θα πάω Γ' Λυκείου και επέλεξα θετικές σπουδές (μπορώ να το αλλάξω βέβαια τον Σεπτέμβρη) και θα ήθελα να πάω σε σχολή πληροφορικής και να δουλεύω σαν editor (animation κτλ σε ταινίες που γυρίζονται, διαφημιστικά βίντεοκλίπ, βιντεοπαιχνίδια) αλλά και σε τομέα μουσικής (δημιουργία/τοποθεσίας κατάλληλης μουσικής). Έχω την ικανότητα να τα καταφέρω αυτά με τις θετικές σπουδές ή θα πρέπει να επιλέξω οικονομικά-πληροφορική; Ποιές σχολές τέτοιου είδους υπάρχουν; Και θέλει μεταπτυχιακά;Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Moderators Kercyn Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Βάσει αυτών που λες μάλλον γραφιστική θέλεις, σίγουρα πάντως όχι οικονομικά ή πληροφορική. Για τμήματα Γραφιστικής το μόνο για το οποίο έχω γνώμη είναι αυτό του ΤΕΙ Αθήνας. Έχω μιλήσει με 2 καθηγητές οι οποίοι μου φάνηκαν ιδιαίτερα καλοί και για το τμήμα γενικότερα έχω ακούσει καλά πράγματα. 1
MrBananaz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μάλιστα ωραία, έχεις καμιά ιδέα το πως μπορώ να το κάνω αυτό; Θέλει ιδιαίτερο μάθημα επιλογής αυτό; (όπως π.χ. για να γίνεις μεταφραστής θέλει μάθημα επιλογής Β' Ξένη γλώσσα)
Moderators Kercyn Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Νομίζω σχέδια θέλει, δεν είμαι σίγουρος όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα