takinio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, ενας wd 320 με παιδευει,το συστημα τον αναγνωριζει μερικες φορες, και όταν δεν το κανει,με πεταει στο bios της μητρικης. Αλλαξα καλωδια ,αλλα παλι τα ιδια. Μαλλον τα κακαρωνει? Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστω.
Kostas93 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 για να δεις αν είναι στα τελευταιό του ο δίσκος κατέβασε το hdsentinel και τρέξτο. 2
STORM1978 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εμένα μου φαίνεται πρόβλημα τροφοδοσίας. Άλλαξε του γραμμή ρεύματος κοινώς δώστου άλλη παροχή από άλλο ακροδέκτη και πρόσεχε να μην είναι από την ίδια πλεξούδα(γραμμή). 1
Kostas93 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 ίσως και η sata θυρα να έχει θέμα.Για αρχή κατεβασε το hdsentinel και δες πως παει. Αν είναι έτοιμος να μας αφήσει χρόνος τότε θες αλλον.Αν είναι οκ, τότε το πρόβλημα είναι αλλού. Άλλαξε του μία τη sata θύρα με την οποία συνδέεται και αλλαξε του και όπως λεει ο storm τη τροφοδοσία(προσεξε να είναι διαφορετικό καλώδιο).
takinio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Eυχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας, εχω αλλαξει θυρα σατα,καλωδια και τα ρευματα αλλα παλι τα ιδια. Οποτε τρεχω το hdsentinel και βλέπουμε. Να ειστε καλα.
takinio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Προσπαθω να κανω το selftest που είναι γρηγορο εδώ και 1 ωρα και στην τελευταια προσπαθεια μου εγραψε ότι διακοπηκε από hardware η Software. Να τονισω ότι στην αρχικη οθονη τον βγαζει 100 τις εκατο.
tstavrou Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δοκιμασε τον σε αλλο pc-τροφοδοτικο αν γινεται.
SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μην κάνεις selftest κτλπ απλα δές στην πρώτη εικόνα που έχει την υγεία τι σου βγάζει
STORM1978 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Βάλε το Datalifeguard της WD (κάπως έτσι πρέπει να λέγεται) και κάνε το τέστ. Ότι πει εκείνο είναι και το 100% σίγουρο. Μετά πάς για άλλο μηχάνημα να τον δεις και άλλο τροφοδοτικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα