corsair04 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 καλησπέρα Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα ενώ πριν γίνει jailbreak το κινητό μου η gevey έπαιζε κανονικά μόλις έγινε jb δεν αναγνωρίζει το δίκτυο το κινητό είναι στο ios 7.1.2 και κλειδωμένο στην O2 UK αν και είναι φθηνό το official unlock επικοινώνησα με την εταιρία και μου είπαν πως πρέπει να έχω αγγλικό αριθμό για να μπορέσουν να μου το ξεκλειδώσουν
ramarg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 καλησπέρα Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα ενώ πριν γίνει jailbreak το κινητό μου η gevey έπαιζε κανονικά μόλις έγινε jb δεν αναγνωρίζει το δίκτυο το κινητό είναι στο ios 7.1.2 και κλειδωμένο στην O2 UK αν και είναι φθηνό το official unlock επικοινώνησα με την εταιρία και μου είπαν πως πρέπει να έχω αγγλικό αριθμό για να μπορέσουν να μου το ξεκλειδώσουν Αφού το jailbreak σου έκανε ζημία και προφανώς δεν ξέρεις να το χρησιμοποιείς άδικα το έκανες..Επαναφορά στην αρχική του κατάσταση για να δουλέψει ξανά η gevey. Φυσικά επαναφορά όχι έτσι απλά.Έχει διαδικασία μετά από jb.Mόνο που δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να γυρίσεις σε 7 πάλι.. Αν πας σε 8 βγήκε jb αλλά μετά δεν θα κάνει η gevey.. Εκτός και αν κάνεις restore μέσω ipsw.Νομίζω έτσι διατηρούνται τα shsh blobs
corsair04 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Αφού το jailbreak σου έκανε ζημία και προφανώς δεν ξέρεις να το χρησιμοποιείς άδικα το έκανες..Επαναφορά στην αρχική του κατάσταση για να δουλέψει ξανά η gevey. Φυσικά επαναφορά όχι έτσι απλά.Έχει διαδικασία μετά από jb.Mόνο που δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να γυρίσεις σε 7 πάλι.. Αν πας σε 8 βγήκε jb αλλά μετά δεν θα κάνει η gevey.. Εκτός και αν κάνεις restore μέσω ipsw.Νομίζω έτσι διατηρούνται τα shsh blobs το πρόβλημα το έλυσα
Kostasspil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Πες μας και πως, σε περίπτωση που και κάποιος άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα