Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε :400(+-30?)

Χρήση υπολογιστή :gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:fraps εν ωρα gaming και ερασιτεχνικο ως πολύ σπανιο καπoιο sony vegas.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Υπαρχει ενα Samsung τν monitor 1360x768 και στο μελλον θα κοιταξω για καποιο 1920x1080 η 1920χ1200 καθαρο Monitor

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).-

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? -

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?θα συναρμολογηθει από εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .-

Υπαρχουν ειδη καποια πραγματα όπως ssd ocz vertex 450 128gb + 1 tb storage,12gb(3x4) ram Kingston hyper-x fury genesis 1600mhz,καρτα γραφικων gts 450 και τροφοδοτικο toughpower thermaltake 600W.Και κουτί εχω http://www.skroutz.gr/s/417766/Raidmax-Aeolus.html . Λογικα όπως τα εχω σκεφτει θα γινει μια δαπανη 200ευρω για Mobo-cpu-(cooler σε περιπτωση amd) και 200 για καρτα γραφικων(ισως περιμενω να βγει η μικρη εκδωση της 3** από AMD.Εκτος αν μου πειτε ότι θα χρειαστω και καινουριο τροφοδοτικο.στο κοστος όπως εβαλα τα +-30 εχω περιθοριο αρκει να είναι κατι σημαντικο.

Επεξ/σία από AbsolutOwner
Δημοσ.

mb + cpu  απο intel μερια πας σε h97+i3 με τα χρήματα σου
                από amd μεριά πας σε 970+ fx 6300+cooler 

Οι καινούργιες κάρτες μόλις ήρθαν και οι τιμές τους είναι τσιμπημένες, αλλά λογικά σιγά σιγά θα στρώσουν.

Δημοσ.

μπορω να περιμενω και να την αγορασω σε κανα μηνα οταν με το καλο βγουν επισημα στην ελλαδα και στην αγορα αντιστοιχα..Οσο για το σετ καμια συμβουλη?ειδα επισης και τον 860Κ απο amd.Επισης απο μια μικρη παραλειψη τα περισσοτερα παιχνιδια που παιζω ειναι Mmo χωρις να λειπουν και Mortal kombat,bf4 κτλπα.Κωστα καμια προταση σε μητρικη με τον ι3 και για τον 6300 αντιστοιχα +ψυκτρα με βαση το case που εχω?

Δημοσ.
Δημοσ.

Κωστα η 212 evo χωραει στο κουτι του??απο αυτες που  εδωσες  συμφωνω με την asrock και την Msi μιας και διαβασα καλα σχολια για την 2η. Ομως επειδη και οι amd και οι Intel ειναι στα ιδια χρηματα για gaming τι θα προτεινες μιας και τα παιχνιδια ζητανε σιγα σιγα 4 πυρηνες?

Δημοσ.

δε κοίταξα καθόλου αν χωράει, καλά έκανες και ρώτησες γιατί θα την έκανα την βλακεία.  Νυστάζω τόσο που είμαι επικίνδυνος σε αυτά που γράφω.

Απο αυριο η συνέχεια γιατι δε ξέρω τι γράφω τώρα.

Δημοσ.

Συμφωνω για το Monitor αλλα δυστυχως θα το παρω σε περιπου 2 μηνες καποιο 1080-1440ρ.Η msi εχει πολυ καλα σχολια στο skroutz(ελπιζω οτι εχουν καποια βαση)και η msi 380 στο e-shop εχει 250 οποτε θεωρητικα ειμαι στο οριο στο budget μου.Ευχαριστω παντως για την συνθεση κωστα...

Δημοσ.

Θές monitor,ότι και να φτίαξεις με αυτό το monitor δεν θα χαρείς τίποτα

Αυτό είναι σχετικά μύθος. Χαίρεσαι τα παιχνίδια και σε χαμηλές αναλύσεις όταν αξίζουν το κόπο

Δημοσ.

μιλησα με έναν παιδι που προσφερθηκε να μου δωσει μια συμβουλη να παω σε i5 4460 και mobo ASROCK H97 ANNIVERSARY και στο προσεχως μελλον να κανω αναβαθμιση στην καρτα γραφικων και οθονη πιο μετα.

Δημοσ.

Θές monitor,ότι και να φτίαξεις με αυτό το monitor δεν θα χαρείς τίποτα

Συμφωνώ.

καμια ιδεα-συμβουλη για τα παραπανω ?

Μάζεψε κάποια παραπάνω για να στήσεις κάτι ολοκληρωμένα.Αν είναι και για καλή οθόνη ένας λόγος παραπάνω.Εγώ προσωπικά το "φτιάχνω σύστημα σε δόσεις των 3-4 part" δεν το προτείνω ούτε πολυκαταλαβαίνω τι θα ευχαριστηθείς έτσι.

Δημοσ.

Απλα απο το αρχικο budget που ηταν τα 400+-30 αν παρω τον i5 και h97 παμε στα 285~περιπου.και η 380 που ειναι στα 240~ παμε συνολο 530~ χωρις οθονη. Για αυτο ειπα να κανω καποιες κινησεις σιγα σιγα...Ευχαριστω παντως για την συμβουλη mil!

Δημοσ.

και η 1080p οθονη μια χαρα ειναι μη λέμε οτι νανε τωρα. τη 40 θα παρεις; 1080π μια χαρα ειναι στα 20-24". μετα τζαμπα θα ζορίζει τον gpu του με μεγαλύτερη ανάλυση. Αξίζει ο i5 με τον amd 380 και μάζεψε λεφτά και πάρω ένα καλό monitor πιο μετα, μη κόβεις λεφτα απο καρτα γραφικών και επεξεργαστή γιατι αν πάρεις κανέναν i3 θα το μετανιώσεις. Άσε την οθόνη για τώρα.

Επίσης ακούγονται φήμες οτι η nvidia θα μειώση της τιμές της μάλλον γιατί οταν είτε τις τιμές της amd. που θέλω να πω αν θες να περιμένεις αλλά εγω σιγα μη περίμενα. πάρε εκεί τωρα να ευχαριστηθείς παιχνίδι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...