parlapipas25 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Θελω να κανω φορματ στον ssd αλλα ολα τα games μου τα εχω στον hdd και θελω να μπορω να τα παιζω μετα το φορματ. Γινεται?
SPANK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αφου τα έχεις στον αλλο δίσκο δεν υπάρχει πρόβλημα κανεις κανονικά format στον ssd και μετα θα τα παίζεις απο τον αλλο
Occultist Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Άμα είναι σε Steam, γίνεται. Ενδεχομένως και σε Origin. Για τα υπόλοιπα, δύσκολο...
parlapipas25 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Οrigin εχω μονο το bf4.Για τα υπολοιπα δεν υπαρχει καποιος τροπος?
george_gpu Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 εχω μια απορια - ερωτηση: σε Steam & origin τι γίνεται αν έχεις βάλει το παιχνίδι σε xp σε ένα δισκο 1) και λειτουργεί κια θέλεις να το εγκαταστήσιες σε ενα νέο αι σε δίσκο 2) με win7 και δεν λειτουργεί το Serial γιατι το βλέπει ήδη ενεργο \εγκατεστημενο ; μπορεις να παρεις copy \ back up κανενα configuration ;
TheELF Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 εχω μια απορια - ερωτηση: σε Steam & origin τι γίνεται αν έχεις βάλει το παιχνίδι σε xp σε ένα δισκο 1) και λειτουργεί κια θέλεις να το εγκαταστήσιες σε ενα νέο αι σε δίσκο 2) με win7 και δεν λειτουργεί το Serial γιατι το βλέπει ήδη ενεργο \εγκατεστημενο ; μπορεις να παρεις copy \ back up κανενα configuration ; Αλλάζοντας τον φάκελο αποθήκευσης στο steam/origin ώστε να δείχνει τον φάκελο όπου είναι το παιχνίδι,έτσι στο install θα δει ότι υπάρχει, θα φτιάξει μόνο την registry/links που χρειάζονται και θα τρέχει κανονικά. Για τα παιχνίδια που δεν είναι σε origin/steam δεν υπάρχει ενιαία απάντηση,κάποια θα τρέχουν χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο* κάποια όχι. *εκτός του να περάσεις τα dependencies vcc, dx runtime,κτλ
george_gpu Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 απλώς αν απεγκαταστήσω το παιχνιδι origin απο το xp δεν νομιζω οτι μπορω να το προσθεσω παλι στο νεο με τα 7 είναι λιγο ιδιοτροπο το origin νομιζω
TheELF Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 απλώς αν απεγκαταστήσω το παιχνιδι origin απο το xp δεν νομιζω οτι μπορω να το προσθεσω παλι στο νεο με τα 7 είναι λιγο ιδιοτροπο το origin νομιζω Δεν θα κάνεις απεγκατάσταση θα το κρατήσεις στον λογαριασμό του origin θα του πεις ότι είναι σε άλλον φάκελο και μόλις πατήσεις Install μέσα σε λίγα δεύτερα(αν δεν χρειαστεί ενημέρωση) θα είναι έτυμο να παίξεις.
parlapipas25 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Tελικα μπορει να απαντησει καποιος αν μπορω η οχι με σιγουρια,διοτι μιλαμε για 500gb games..
TheELF Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δεν μπορεί να σου πει κανείς με σιγουριά γιατί αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι,κάποια τρέχουν και κάποια όχι,αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Χώρια τα save που θα πρέπει να τα πάρεις backup.
SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Για τα origin και steam σου ειπαν παραπάνω και γίνεται 100 % το έχω δοκιμάσει και εγώ , απο εκει και πέρα αν οι φάκελοι των υπόλοιπων παιχνιδιών μαζι με τα εκτελέσιμα αρχεία τους κτλπ ειναι στον αλλο δίσκο δεν θα έχεις κανενα πρόβλημα να τα τρέξεις , και εγω οτι παιχνιδια εχω στον αλλο δίσκο μετα το format στον ssd δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα τα παίζω κανονικά
george_gpu Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 απλώς εμφάνιζε μήνυμα ότι license key is already use θα το δοκιμάσω σήμερα αι θα ανεβάσω το printscreen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα