Garuger Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μη το βλέπεις μόνο έτσι, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος Εγώ που είμαι με την παλιά πλέον 7950 (μια 280 ουσιαστικά) και με έναν ακόμα πιο παλιό υπολογιστή χαίρομαι μια χαρά όλα τα νέα παιχνίδια χωρίς να χρειαστεί να χαλασω φράγκο Και αντικειμενικά με το καιρό βλέπω διάφορες σε γραφικά στο ίδιο hw Τώρα οποίος ξοδεύει διαρκώς και θέλει το high end κάθε λίγο και λιγάκι θα τρώει τις φόλες του, τι να κάνουμε; Οι αναβαθμίσεις πρέπει να γίνονται όταν έχουν και νόημα.. Εγω εφτιαξα PC το 2009 με GTS 450 και τωρα εκανα αναβαθμιση σε Ζ97 με i5 4690k και θα παρω και μια GTX 970 για να εχω το κεφαλι μου ησυχο τα επομενα 7 χρονια
Angelcrow Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μήπως ο τίτλος είναι για dx12 και μετά θα πετάει!Λέμε τώρα!
Apple fanboy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Το θέμα είναι πως με τις σκατοκονσόλες που έχουμε μπλέξει κάτι χρόνια τώρα,και τον κάθε τεχνολογικά αναλφάβητο κάτοχό τους,τέτοια προβλήματα θα αυξηθούν. Όσο είχαν την επεξεργαστική ισχύ gameboy,όλα καλά. Τώρα που μπορούν να παίζουν τίτλους PC στα low,και με τον κάθε χαζό που δε κατάφερε να μάθει πως να τρέχει ένα crack,αρχίσαμε τα port. Άσε τα exclusives,που κάθε μία βγάζει ή χρυσοαγοράζει για να υποστηρίξει το σαπάκι της.Ζούμε και χωρίς πίου πίου halo,με το κιλό βγαίνουν. Βλέπουμε όμως παιχνίδια να σχεδιάζονται πρώτα για κονσόλα,και μετά να τα αλλάζουν για να τρέχουν και σε Pc. Με τι να το παρομοιάσω δε ξέρω.. Σαν να σχεδιάζεις αγώνα στίβου 100 μέτρων,και να βάζεις αντιολισθητικό δάπεδο και κάγκελα να στηρίζονται οι υπέρβαροι που θα διαγωνίζονται,εμποδίζοντας τους επαγγελματίες αθλητές που θα τρέξουν μετά. Συνεχίστε να αγοράζετε,και μετά να κλαίτε.Ορίστε που καταντήσαμε με το "να πάρω ένα playstation,να παίζω με τους φίλους".
21century Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μισοτελειωμένες δουλειές εξακολουθούν να κάνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα