Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

ειμαι χρηστης iphone 4s(16gb) εδω και 3μισι χρονια περιπου, μπορω να πω πως ειμαι υπερευχαριστημενος, εκτος του τελευταιου 3μηνου βεβαια που μετα την αναβαθμιση που εκανα σε ios8 το κινητο λειτουργικα καταστραφηκε!! 

Wifi μια πιανει μια δεν πιανει, κολλαει απιστευτα, με ανοιχτο 3g θελει καθε λιγο κ λιγακι επανακινηση για να ερθει στα ισια του και τηγανιζεις κανα αυγο αμα λαχει.

Διαβαζοντας ειμαι μεταξυ των, iphone6(64gb) και samsung galaxy s6 edge. 

Τωρα το θεμα ειναι, τι επιλεγεις?

Η χρηση που κανω ειναι κυριως serfing στο internet, πολλες εφαρμογες του τυπου fb-messenger-instagram-Live στοιχημα-αθλητικα- youtube και συναφη.

Θα χαρω να μου πειτε την αποψη σας, προσωπικα λογω εμπειριας κλεινω λιγο προς το iphone6, λoγω εμπειριας απο το 4s και το οτι το edge διαβασα πως βγαζει κατι μικροπροβληματακια, του στυλ η μπαταρια εξανεμιζεται στην κυριολεξια και οτι απο τις πρωτες μερες υπηρξαν κατι φθορες στο χρωμα που ειναι γυρω απο την καμερα.

ευχαριστω για το χρονο σας :)

Δημοσ.

Προσωπικα θα πηγαινα με s6 edge.

Οτι καλυτερο σε ολα κυριολεκτικα.Επεξεργαστης,μνημη,μπαταρια,καμερα(καμια σχεση του iphone με του s6 edge) κλπ...

Αυτο που ειπες για μπαταρια δεν ισχυει.Eπισης θα εχεις και OTG για extra extra χωρο αποθηκευσης αν σε ενδιαφερει.

Εαν ελεγες π.χ για plus ισως να σου ελεγα σε iphone λογω οθονης.

Εαν θελεις iphone Λογω προηγουμενης εμπειριας και δεν θα ηθελες να αλλαξεις λειτουργικο...θα σου ελεγα περιμενε το iphone 6s.

Μεγαλυτερη μνημη(2 ram),καλυτερη καμερα,καινουρια λιθογραφια και A9 cpu.

ΥΓ:Οντως το ios 8 το σακατεψε το 4s που το θεωρω μακραν το καλυτερο iphone που εχει βγει.Εγω αν ειχα 4s θα εμενα με ios 6.Το κινητο ρολαριζε αψογα,μπαταρια ανετη κ.α.Το σακατεψε η apple "υπογεια" για να αγορασει ο κοσμος καινουρια Iphones.

Δημοσ.

Από iphone και για τη χρήση που θες μπορείς μόνο να ξαναπάς σε iphone ή σε windows phone. Αν θέλεις να γλυτώσεις λεφτά, κοίτα το lumia 930. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, η κορυφαία κάμερα, εντελώς smooth, άψογη οθόνη. Το s6 απόκλεισέ το όχι επειδή είναι κακό τηλέφωνο, αλλά επειδή φοράει android. Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Ειδικά εφόσον ήσουν/εισαι ios user.

• Like 1
Δημοσ.

Σε Nokia κινητα δυκολο να παω, δεν τα εχω σε εκτιμηση, τωρα οπως προειπα ειμαι μεταξυ των δυο απλα προσπαθω να βρω κατι να με πεισει λιγο παραπανω για να επιλεξω.

Οσον αφορα το edge για την μπαταρια κραταει λιγοτερο σε σχεση με το iphone6 2 φιλοι μου εχουν ο ενας το edge o αλλος το iphone6, το iphone με wifi ανοιχτο nonstop κραταει μια μερα και βαλε, το edge αποφορτιζει ευκολα, βεβαια το καλο που ειχε ειναι η γρηγορη φορτιση αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο ή οχι αυτο, θεωρω οτι φθειρεται το κινητο με τη συχνη φορτιση. Επισης δεν ξερω αν εχει συμβει σ αλλους με το edge, το χρωμα γυρω απο την καμερα να φυγει... 

επισης για το Iphone6, ειχαν βγει καποια προβληματικα, ενας γνωστος μου ειχε θεμα με το μικροφωνο.... 

τωρα εγω οπως προειπα, με το 4s εγινα fan της apple διοτι εδωσα τοτε 800ευρω αλλα με κρατησε 3μισι χρονια καλα, ενω στο διαστημα αυτο η αδελφη μου ειχε αλλαξει 3 samsung galaxy, τωρα που θα-να παω δεν ξερω διοτι θεωρω edge πλεον ενα απο τα καλυτερα :/

Δημοσ.

Σε Nokia κινητα δυκολο να παω, δεν τα εχω σε εκτιμηση, τωρα οπως προειπα ειμαι μεταξυ των δυο απλα προσπαθω να βρω κατι να με πεισει λιγο παραπανω για να επιλεξω.

Οσον αφορα το edge για την μπαταρια κραταει λιγοτερο σε σχεση με το iphone6 2 φιλοι μου εχουν ο ενας το edge o αλλος το iphone6, το iphone με wifi ανοιχτο nonstop κραταει μια μερα και βαλε, το edge αποφορτιζει ευκολα, βεβαια το καλο που ειχε ειναι η γρηγορη φορτιση αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο ή οχι αυτο, θεωρω οτι φθειρεται το κινητο με τη συχνη φορτιση. Επισης δεν ξερω αν εχει συμβει σ αλλους με το edge, το χρωμα γυρω απο την καμερα να φυγει... 

επισης για το Iphone6, ειχαν βγει καποια προβληματικα, ενας γνωστος μου ειχε θεμα με το μικροφωνο.... 

τωρα εγω οπως προειπα, με το 4s εγινα fan της apple διοτι εδωσα τοτε 800ευρω αλλα με κρατησε 3μισι χρονια καλα, ενω στο διαστημα αυτο η αδελφη μου ειχε αλλαξει 3 samsung galaxy, τωρα που θα-να παω δεν ξερω διοτι θεωρω edge πλεον ενα απο τα καλυτερα :/

Εαν αρχιζεις με την λογικη "ενας γνωστος μου"...

Δεν προκειται ποτε να παρεις κινητο και μαλιστα κανενα.

Κι εγω οταν επαιρνα smarts ολα ειχαν προβληματα ΑΛΛΑ προσωπικα δεν επεσα ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

Αν ειναι να πεσεις στατιστικα σε ελλατωματικο θα πεσεις.Γι'αυτο μαλιστα ειναι και οι εγγυησεις(2 χρονια το edge ενα χρονο το iphone).Μεταξυ iphone 6 και edge το edge ειναι ετη φωτος μπροστα σε ολα.

Εαν αμφιβαλεις για το βημα σε android περιμενε το 6s(οπως εξηγησα).Αυτη την στιγμη για το απλο 6αρι τα 600 τσαμπα θα τα δωσεις.Κανε υπομονη και παρε το 6s που θα ειναι πολυ καλυτερο και με διαφορα απο το απλο iphone 6.

Δημοσ.

@voldermort

Δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες, πληροφοριες που εχω συλλεξει ειναι αυτα που ανεφερα. 

Ουτως ή αλλως ποτε δεν ημουν θερμος υποστητρικτης καποιας εταιριας(να μην ακουω για αλλους π.χ. samsung), fan της apple εγινα διοτι μεταπηδησα απο ενα sony ericsson satio σε ενα iphone 4s και οπως προανεφερα για τα λεφτα που εδωσα δεν το μετανιωσα ποτε και ισως αυτο με εκανε να κοιταζω παντα πρωτα στο τι παιζει στα Iphone και μετεπειτα στα αλλα.

Το λειτουργικο (ios) ισως παιξει σημαντικο ρολο στην επιλογη, διοτι εχω εξοικειωθει και το θεωρω οτι καλυτερα(προσωπικη αποψη παντα).

Το μονο κακο με την samsung που με επηρεασε κιολας ειναι οτι εγω οταν το 2011 πηρα το 4s μεχρι και τωρα η αδελφη μου εχει αλλαξει 3 κινητα, galaxy s3-s5mini και τωρα ειναι στο A5(που το θεωρω καλο κινητο απ'οσο το χω χρησιμοποιησει απο την ιδια)

anyway, Θα δειξει τι και πως, ισως περιμενω λιγο ακομα, απλα ετυχε να μου ερθουν καποια χρηματα απο του πουθενα (να ναι καλα ο ΟΠΑΠ  :whistle:  ) και θελω να τα επενδυσω καπου καλα.

Δημοσ.

Μην παίρνεις τον λάθος δρόμο της σύγκρισης specs. Δε συγκρίνονται μήλα με πορτοκάλια. Η χαώδης ανωτερότητα του ios επικαλύπτει επιμέρους διαφορές στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αν δεν πας σε wp, μόνο σε iphone μπορείς να πας για να διατηρήσεις ατόφια την εμπειρία χρήσης που κάποτε πλήρωσες αδρά.

Δημοσ.

Μην παίρνεις τον λάθος δρόμο της σύγκρισης specs. Δε συγκρίνονται μήλα με πορτοκάλια. Η χαώδης ανωτερότητα του ios επικαλύπτει επιμέρους διαφορές στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αν δεν πας σε wp, μόνο σε iphone μπορείς να πας για να διατηρήσεις ατόφια την εμπειρία χρήσης που κάποτε πλήρωσες αδρά.

Αυτός ο δογματισμός σου με σκοτώνει...

Δημοσ.

Έχοντας χρησιμοποιησει και το δυο λειτουργικα iPhone 5 και τωρα Note 4 θα σου έλεγα πως η samsung εχει κανει πολυ καλη δουλεια στα τελευταια της μοντελα. Εγω απο το Note ειμαι υπερευχαριστημενος οποτε θα σου προτεινα Galaxy s6 μιας και πλεον η Apple νιωθω πως μας κοροιδευει με τις αναβαθμισεις της και το iOS δεν ειναι τοσο σταθερο οσο εν καιρο iOS 6 και 7.

Δημοσ.

Η χαώδης ανωτερότητα του ios επικαλύπτει επιμέρους διαφορές στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Θα'θελες... :Pπ.χ...

Πως θα καλυψεις βρε εσυ την χαωδη διαφορα της καμερας με την "ανωτεροτητα' του ios;

Πως θα καλυψεις την διαφορα της μπαταριας με την "ανωτεροτητα' του ios;

Πως θα καλυψεις τις επιδοσεις με την "ανωτεροτητα' του ios;

Πως θα καλυψεις την δυνατοτητα otg με την "ανωτεροτητα' του ios;

Πως θα καλυψεις την αναλυση της οθονης με την "ανωτεροτητα' του ios;

...κ.ο.κ

μιας και μιλας μαλιστα για "ανωτεροτητα' δες την χαωδη διαφορα της "ανωτεροτητας".Ακομη και με ενα meizu mx4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...