Redshift Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 samsung γιατι το επωνυμο malware ειναι αλλιως 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αυτό που πολλοί πιστεύουν ότι με τις ενημερώσεις θα 'κλειδώσουν' τα windows και ότι καθυστερούν τον υπολογιστή κατά τη λειτουργία του είναι λάθος. Από μόνη της η microsoft το έχει βάλει ως optional και κατά την επιλογή των update δεν ήταν επιλεγμενο προς εγκατάσταση. Σταματάω εδώ όμως γιατί βγήκα offtopic.
atheatos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ανάμενομενο ....Την πλειοψηφία δεν την ενδιαφέρει το λειτουργικό παρά μονο την μάρκα ειναι ο υπολογιστής. Επισης κανένα λειτουργικο δεν ειναι ασφαλάστερο απο καποιο άλλο, απο την στιγμή που δεν έχει security updates και γενικοτερα updates.
ii_die_4 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ναι καλά. Ορίστε πάρε την ip μου 127.0.0.1 Λολ Φιλε Τηλεμαχε.. Αν νομιζεις οτι δεν μπορει καπιος να βρει πολλα περισσοτερα πραγματα απο την απλη IP σου, τοτε πραγματικα θα πρεπει να αρχισεις διαβασμα στο πως να εισαι ασφαλης στο internet.. Να σου προτινω να ξεκινησεις απο τα βασικα πρωτα.
ShevaGR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Φιλε Τηλεμαχε.. Αν νομιζεις οτι δεν μπορει καπιος να βρει πολλα περισσοτερα πραγματα απο την απλη IP σου, τοτε πραγματικα θα πρεπει να αρχισεις διαβασμα στο πως να εισαι ασφαλης στο internet.. Να σου προτινω να ξεκινησεις απο τα βασικα πρωτα. Λολ πρέπει να ομολογήσω, τα πρώτα 2 δεύτερα σκάλωσα. Δεν είπα ότι δεν μπορεί να βρει πράματα για μένα. To post μου ήταν αναφορά στο κλασσικό ανέκδοτο που κυκλοφορεί εδώ και κάτι αιώνες με τον hacker που ζητούσε ip για να ανοίξει το drive remotely. Αναρωτιέμαι αν στο είχα γράψει από το άλλο μου account αν θα με έλεγες Τηλέμαχο ή Κώστα.
georgepppo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Και παραλληλα αποχαιρετισες οτιδηποτε εχει σχεση με την ασφαλεια του υπολογιστη σου. που το είδες αυτό δεν μπορώ να καταλάβω,τόσα χρόνια δουλεύω λογισμικό θείου χωρίς κανένα Update και με το avast free δεν είχα ποτέ ιό,βέβαια δεν πάταγα ποτέ σε adds και μακακίες όπως πατάνε οι άσχετοι κάνε κλικ εδώ να βγάλεις λεφτά...... 2 φορές είχα ιο στο pc μου,την μια με windows xp πριν κάτι αιώνες που μου έκανε μόνο του κλήση dial up(φαντάσου πόσο παλιά ήταν) και στο τέλος έβγαλα την κάρτα δικτύου,και την άλλη που μπήκα σε ένα site που και καλά είχε ένα πρόγραμμα και ήταν ιός και χάλασαν τα σvista,μετά τα 7 που έβαλα όταν βγήκαν δεν ξαναείδα ιό στο pc χωρίς update.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 η ασφάλεια που λέει δεν έχει σχέση με viruses...
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 που το είδες αυτό δεν μπορώ να καταλάβω,τόσα χρόνια δουλεύω λογισμικό θείου χωρίς κανένα Update και με το avast free δεν είχα ποτέ ιό,βέβαια δεν πάταγα ποτέ σε adds και μακακίες όπως πατάνε οι άσχετοι κάνε κλικ εδώ να βγάλεις λεφτά...... 2 φορές είχα ιο στο pc μου,την μια με windows xp πριν κάτι αιώνες που μου έκανε μόνο του κλήση dial up(φαντάσου πόσο παλιά ήταν) και στο τέλος έβγαλα την κάρτα δικτύου,και την άλλη που μπήκα σε ένα site που και καλά είχε ένα πρόγραμμα και ήταν ιός και χάλασαν τα σvista,μετά τα 7 που έβαλα όταν βγήκαν δεν ξαναείδα ιό στο pc χωρίς update. To γεγονος πως εσυ δεν μπορεις να το καταλαβεις, δεν σημαινει πως δεν υφισταται κιολας. Η ελλειψη της αποδειξης δεν αποτελει και αποδειξη της ελλειψης. Δυο τελειως διαφορετικα πραγματα. Btw, το "τοσα χρονια δουλευω το x" δεν μετατρεπει κανεναν σε αριστο γνωστη επι του x. Και γω χρησιμοποιω χρηματα εδω και μπολικα χρονια, αλλα οικονομολογος δεν εγινα. Επισης, για καποιο λανθασμενο λογο υπαρχει η εντυπωση πως οταν εχεις καποιο ιο/rootkit/malware στον υπολογιστη σου, ο ιος βγαζει παντα ντουντουκα και ενημερωνει τους παντες (aka resource hogging, ads, crashes, κλπ, κλπ). Δεν ειναι ετσι ομως, το φαινομενο απεχει πολυ απο το να ειναι καθολικο. Επιπροσθετα, το "προσεχω που παταω" παλι δεν υφισταται ως προστασια, καθως για παραδειγμα, δεν ειναι λιγα τα official, υπερανω υποψιας, μεγαλης επισκεψιμοτητας, legitimate sites που εχουν κατα καιρους σερβιρει malware. Btw, η δημιουργια custom malware (και αρα μη εντοπισημο απο το x-y-z AV) απο εναν απλο χρηστη ειναι δυστυχως ευκολη υποθεση. Για να μην παμε στα AVs οπου πολλα απο αυτα κανουν αποδεδειγμενα ακριβως το αναποδο απο αυτο που υποσχονται. Και ενα καρο ακομα λογοι, οι οποιοι περιμενουν πως και τι να βρουν ετοιμο αpatchαριστο συστημα, λεγε με Windows, Linux ή OSX, αναλογα τις ορεξεις και τα resourses του δημιουργου τους. Α, η ειδηση πως η Samsung -μολις την επιασαν στα πρασα- εβγαλε ανακοινωση στην οποια ενημερωνει οτι συνεργαζεται στενα επι του θεματος με την Microsoft και δινει μεγαλη σημασια στην ασφαλεια, θα επρεπε τουλαχιστον να σε βαζει σε σκεψεις εαν δεν πιστευεις οτιδηποτε αλλο. Περι ορεξεως φυσικα, οπως παντα.
Apple fanboy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 που το είδες αυτό δεν μπορώ να καταλάβω,τόσα χρόνια δουλεύω λογισμικό θείου χωρίς κανένα Update και με το avast free δεν είχα ποτέ ιό,βέβαια δεν πάταγα ποτέ σε adds και μακακίες όπως πατάνε οι άσχετοι κάνε κλικ εδώ να βγάλεις λεφτά...... 2 φορές είχα ιο στο pc μου,την μια με windows xp πριν κάτι αιώνες που μου έκανε μόνο του κλήση dial up(φαντάσου πόσο παλιά ήταν) και στο τέλος έβγαλα την κάρτα δικτύου,και την άλλη που μπήκα σε ένα site που και καλά είχε ένα πρόγραμμα και ήταν ιός και χάλασαν τα σvista,μετά τα 7 που έβαλα όταν βγήκαν δεν ξαναείδα ιό στο pc χωρίς update. Μπορει να μην ειχε και την καλοσυνη να στο πει.Κυκλοφορουν κατι τετοιοι εκει εξω.. Βλέπεις security update...για ιο θα είναι... Και ενα καρο ακομα λογοι, οι οποιοι περιμενουν πως και τι να βρουν ετοιμο αpatchαριστο συστημα, λεγε με Windows, Linux ή OSX, αναλογα τις ορεξεις και τα resourses του δημιουργου τους. Εδω που τα λεμε,καλυτερα με ubuntu 10.04,παρα με win updated.οποιαδηποτε ωρα και στιγμη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Samsung promises to stop disabling Windows Update. Company will issue an update in the next few days. "Samsung has a commitment to security and we continue to value our partnership with Microsoft. We will be issuing a patch through the Samsung Software Update notification process to revert back to the recommended automatic Windows Update settings within a few days. Samsung remains committed to providing a trustworthy user experience and we encourage customers with product questions or concerns to contact us directly at 1-800-SAMSUNG"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα