Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε κοπελιά, ξαναγύρνα πίσω στις φριτέζες και τις τοστιέρες... από τότε που άρχισες να νομίζεις ότι μπορείς να γράφεις κώδικα δεν έχεις πετύχει ούτε ένα σωστό λογισμικό.

Τι σου είναι τελικά το marketing...

Όχι δεν είσαι φαλοκρατης.

Για έναν άνθρωπο τι θα ελεγες δηλαδή?

• Like 1
Δημοσ.

Με γλιτώνει απο το να το απενεργοποιώ από μόνος μου.

Όλως τυχαίως με το Windows update ανοιχτό ο υπολογιστής μετά από λίγο καιρό σέρνεται. .

Το απενεργοποιησα και ξέχασα τι σημαίνει φορματ

ΧΑΧΑΧΑ

Συγνωμη κιολας φιλε, αλλα, δεν θα επρεπε να κανεις ποστ σε δημοσιο φορουμ. 

Την IP μονο θελω ετσι για να σε περιλαβω στο botnet. 

Μολις τον περασμενο μηνα η Μ$ εκλισε μερικα critical security bugs που ηταν ηδη 0-day σε πολλα φορουμς

• Like 1
Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑ

Μολις τον περασμενο μηνα η Μ$ εκλισε μερικα critical security bugs που ηταν ηδη 0-day σε πολλα φορουμς

Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος που το νομίζει αυτό. Έχω δει πολλούς να γράφουν τέτοια και πραγματικά απορώ με τη λογική κάποιων.

• Moderators
Δημοσ.

16 ατομα συμμετεχουν στο thread μεχρι τωρα, τα 4 (aka το 25%) ειναι της αποψης οτι το Windows Update πρεπει να ειναι κλειστο. Μαλιστα ο ενας θεωρει το αντιθετο αστειο. Σε τεχνολογικο φορουμ ολα αυτα, οπου υποτιθεται εχουμε μια στοιχειωδη ιδεα επι του θεματος. 

Φανταστειτε τωρα τι γινεται οπουδηποτε αλλου.

• Like 3
Δημοσ.
16 ατομα συμμετεχουν στο thread μεχρι τωρα, τα 4 (aka το 25%) ειναι της αποψης οτι το Windows Update πρεπει να ειναι κλειστο. Μαλιστα ο ενας θεωρει το αντιθετο αστειο. Σε τεχνολογικο φορουμ ολα αυτα, οπου υποτιθεται εχουμε μια στοιχειωδη ιδεα επι του θεματος. 

Φανταστειτε τωρα τι γινεται οπουδηποτε αλλου.

καλα οκ ηρεμησε λιγο δεν εχουν ολοι τα μυστικα του κρατους στο πισι τους ουτε σηκωνουν servers στα pc τους, ειναι προφανης ο λογος που τοχουν disable

• Moderators
Δημοσ.

καλα οκ ηρεμησε λιγο δεν εχουν ολοι τα μυστικα του κρατους στο πισι τους ουτε σηκωνουν servers στα pc τους, ειναι προφανης ο λογος που τοχουν disable

Ηρεμος ειμαι. Εσυ χρειαζεσαι ασφαλεια μονο οταν εχεις "τα μυστικα του κρατους" στο pc σου ή οταν τρεχεις εναν server? Really? :blink:

Προφανης ειναι ο λογος και σε μενα, αλλα κατι μου λεει οτι ειναι διαφορετικος απο αυτον που πιστευεις εσυ.

• Like 1
Δημοσ.

Ηρεμος ειμαι. Εσυ χρειαζεσαι ασφαλεια μονο οταν εχεις "τα μυστικα του κρατους" στο pc σου ή οταν τρεχεις εναν server? Really? :blink:

Προφανης ειναι ο λογος και σε μενα, αλλα κατι μου λεει οτι ειναι διαφορετικος απο αυτον που πιστευεις εσυ.

αυτος που πιστευω εγω ειναι το activation....

παρολαυτα ενας entry level user εχει προβλημα με την ασφαλεια ειτε ειναι full updated ειτε οχι γιατι παταει οκ οπου βρει κ εγκαθιστα οτι βρει στο πισι... ενα teamviewer ναχεις installed εχεις ανοιξει απο μονος σου ηδη μεγαλη τρυπα και με το νομο

Δημοσ.

Το ui της εφαρμογής θυμίζει adware πενταετίας στυλ Super Virus Remover Pro που σκάναρε το πισι σε 3 δεύτερα και σου βρισκε 1202 ιούς.

• Moderators
Δημοσ.

Και αυτο που πιστευεις ειναι καλως ή κακως, λαθος.

Κανενας τους δεν αναφερε κατι τετοιο, ειναι αρκετα ξεκαθαροι ολοι. Επισης, τα Windows Updates εκτος απο ενα και μοναδικο το οποιο μπορει να απενεργοποιηθει, δεν ασχολουνται με το activation. Οποτε ακομα και αυτο να πιστευαν, ειναι επισης λαθος.

παρολαυτα ενας entry level user εχει προβλημα με την ασφαλεια ειτε ειναι full updated ειτε οχι γιατι παταει οκ οπου βρει κ εγκαθιστα οτι βρει στο πισι...

Το οποιο δεν σημαινει πως διατρεχει τον ιδιο κινδυνο εαν το OS του ειναι χωρις κανενα update, με τον κινδυνο που διατρεχει οταν ειναι fully updated. Καμια απολυτως σχεση.

ενα teamviewer ναχεις installed εχεις ανοιξει απο μονος σου ηδη μεγαλη τρυπα και με το νομο

Source?
  • Like 1
Δημοσ.

παρολαυτα ενας entry level user εχει προβλημα με την ασφαλεια ειτε ειναι full updated ειτε οχι γιατι παταει οκ οπου βρει κ εγκαθιστα οτι βρει στο πισι... ενα teamviewer ναχεις installed εχεις ανοιξει απο μονος σου ηδη μεγαλη τρυπα και με το νομο

Όταν όμως μια ωραία πρωία, δεις τα αρχεία σου κρυπτογραφημένα και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα για να τα ανακτήσεις, θα βρίζεις την MS για το τρύπιο λειτουργικό που έχει, να φανταστώ;

• Like 1
Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑ

Ναι καλά.

Ορίστε πάρε την ip μου 127.0.0.1

ενα teamviewer ναχεις installed εχεις ανοιξει απο μονος σου ηδη μεγαλη τρυπα και με το νομο

Λολ 

Δημοσ.

Και αυτο που πιστευεις ειναι καλως ή κακως, λαθος.

Κανενας τους δεν αναφερε κατι τετοιο, ειναι αρκετα ξεκαθαροι ολοι. Επισης, τα Windows Updates εκτος απο ενα και μοναδικο το οποιο μπορει να απενεργοποιηθει, δεν ασχολουνται με το activation. Οποτε ακομα και αυτο να πιστευαν, ειναι επισης λαθος.

Το οποιο δεν σημαινει πως διατρεχει τον ιδιο κινδυνο εαν το OS του ειναι χωρις κανενα update, με τον κινδυνο που διατρεχει οταν ειναι fully updated. Καμια απολυτως σχεση.

Source?

προφανώς μιλάς για το windows activation, το office activation όμως κλειδώνει αρκετά συχνά

http://www.crn.com/news/security/240151295/teamviewer-attack-used-in-targeted-campaign.htm

παλιό αρθρο

όλα τα remote desktop προγράμματα είναι 'επικινδύνα' όταν δεν παρεμβάλεται vpn connection .

έχεις ακούσει ποτέ να αφήνει κάποιος remote desktop πόρτα ανοιχτή public??? αν το εχει κανει ειναι εγκληματίας

Όταν όμως μια ωραία πρωία, δεις τα αρχεία σου κρυπτογραφημένα και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα για να τα ανακτήσεις, θα βρίζεις την MS για το τρύπιο λειτουργικό που έχει, να φανταστώ;

προφανώς και έχεις δίκιο δεν είπα ποτέ οτι είναι σωστό να μην παιρνει updates... ειδικά σε windows πρεπει να έχεις και καλο AV (αν δεν ξερεις που μπαινεις) 

τεσπα no offence προφανώς και συμφωνούμε για το θέμα updates 

• Moderators
Δημοσ.

προφανώς μιλάς για το windows activation, το office activation όμως κλειδώνει αρκετά συχνά

Ξανα, δεν αναφερομαστε στο activation και δεν ειδα να αναφερομαστε πουθενα σε Office. Αλλα ακομα και ετσι να το παμε, μπορεις να επιλεξεις να μην κανεις τα updates του office που εχεις παρανομα και τα οποια ειναι ξεκαθαρα οτι σχετιζονται με το Office.

Και τελειως διαφορετικο με αυτο που ειπες πριν:

"Uses a modified version of TeamViewer on a victim's machine: The attackers install an original, legitimate TeamViewer instance on the victim computer, but they modify its behavior with DLL hijacking, and they obtain remote access to the victim computers in real-time"

Το Teamviewer δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα και δεν ειναι καθολου ευκολο να κανεις κατι σε οποιον το εχει εγκατεστημενο, οπως αφησες να εννοηθει πριν. Προφανως αυτος που το εχει εγκατεστημενο θα πρεπει να το κατεβασει απο το επισημο site και οχι απο καποιο torrent tracker, εαν δεν θελει να περιεχει "δωρακια" μεσα στην εγκατασταση του.

όλα τα remote desktop προγράμματα είναι 'επικινδύνα' όταν δεν παρεμβάλεται vpn connection .

Εαν θεωρεις τα remote desktop προγραμματα χωρις VPN επικινδυνα, μαντεψε τι ειναι τα λειτουργικα πανω στα οποια "πατανε" τα συγκεκριμενα προγραμματα (και ας ειναι και με VPN), που εχουν να patchαριστουν απο τοτε που δημιουργηθηκαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...