Προς το περιεχόμενο

meizu mx4 vs mx4 pro vs m1 note

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα!ενδιαφερομαι για την αγορα μιας συσκευης..εχω καταληξει στα μειζου ή στο Letv le1.τωρα ειμαι κατοχος του honor 6. δεν με ενδιαφερει να ειναι dual sim με ενδιαφερει η καλη διαρκεια της μπαταριας,browsing και το gaming..θα ηθελα να μου προτεινετετε ποια απο τις συσκευες του τιτλου να διαλεξω και αν ειναι ευκολο να μου τα βαλει ο καθενας σε σειρα προτιμησης..ευχαριστω πολυ!

Επεξ/σία από elkaz
Δημοσ.

Καλησπερα!ενδιαφερομαι για την αγορα μιας συσκευης..εχω καταληξει στα μειζου ή στο Letv le1.τωρα ειμαι κατοχος του honor 6. δεν με ενδιαφερει να ειναι dual sim με ενδιαφερει η καλη διαρκεια της μπαταριας,browsing και το gaming..θα ηθελα να μου προτεινετετε ποια απο τις συσκευες του τιτλου να διαλεξω και αν ειναι ευκολο να μου τα βαλει ο καθενας σε σειρα προτιμησης..ευχαριστω πολυ!

Kαταρχην τα κινητα αυτα δεν βρισκονται στο ιδιο ευρος τιμης. Δεν ξερω το budget σου αλλα μεταξυ των τριων θα επελεγα το mx4. Μπορει το pro να υπερτερει σε χαρακτηριστικα αλλα λογω της 2Κ οθονης μειωνεται δραστικα η διαρκεια της μπαταριας. Το m1 note δεν το βαζω καθολου στο καδρο γιατι εχει μικροτερη τιμη και δεν συγκαταλεγεται στις ναυαρχιδες τις εταιριας οπως τα προηγουμενα δυο. Παρολα αυτα αν το budget σου ειναι για το m1 note κοιταξε καλυτερα το m2 note http://www.vickmall.com/meizu-m2-note-note2-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-5-octa-core-1-3ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone-grey.html

Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα με το budget..και εγω προς το mx4 κλεινω γιατι σε συγκριτικα το ειδα πιο γρηγορο απο το προ..λιγο τα 2gb ram με κρατανε πισω..το εχεις το mx4?ποσες ωρες sot βγαζει? Μηπως να κοιταξω το letv?σε ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα με το budget..και εγω προς το mx4 κλεινω γιατι σε συγκριτικα το ειδα πιο γρηγορο απο το προ..λιγο τα 2gb ram με κρατανε πισω..το εχεις το mx4?ποσες ωρες sot βγαζει? Μηπως να κοιταξω το letv?σε ευχαριστω πολυ!

Το εχω το mx4 και ειναι παρα πολυ ομορφο και δυνατο. Τα 2GB ram οπως λες κ εμενα με κραταγαν να μην το παρω αλλα το κινητο εχει πολυ καλη διαχειριση μνημης και δεν μου εχει κολλησει ποτε παρολο που το πιεζω με facebook,viber,messenger,skype κτλ. Η μπαταρια του βγαζει μια μερα με απαιτητικη χρηση του κινητου και με σχεδον 5 ωρες οθονης, Αν το δουλεψεις με φειδω τοτε διαρκει μιαμιση με δυο μερες. Το GPS κλειδωνει παρα πολυ γρηγορα. Δουλευω το iGO και δεν εχει χασει το σημα ποτε. Πρεπει να γνωριζεις ομως πως η meizu εχει επιλεξει να βαλει την δικη της rom στο τηλεφωνο τo λεγομενο flyme OS. Aυτο σημαινει οτι χρειαζεται καποια εξικοιωση απο μεριας σου στην συγκεκριμενη ρομ. Κατα τα αλλα αν το εχεις αποφασισει προχωρα αφοβα στην αγορα του και θα μεινεις ικανοποιημενος.

Τωρα οσον αφορα το letv δυστυχως δεν γνωριζω γιατι η εταιρια τωρα δραστηριoποιηθηκε στο χωρο των smartphone.

Δημοσ.

Μπορω να εγκαταστησω custom launcher στο mx4? 5 ωρες sot? Πολυ μου φαινεται.συνηθως 4 ωρες διαβαζα.σε ευχαριστω πολυ..θα το σκεφτω πολυ γιατι διαβαζω πολυ καλα πραγματα για το letv.αν δεν το ρισκαρω με αυτο θα παρω το mx4 σιγουρα..σε ευχαριστω πολυ!καλο σου βραδυ!

Δημοσ.

Μπορω να εγκαταστησω custom launcher στο mx4? 5 ωρες sot? Πολυ μου φαινεται.συνηθως 4 ωρες διαβαζα.σε ευχαριστω πολυ..θα το σκεφτω πολυ γιατι διαβαζω πολυ καλα πραγματα για το letv.αν δεν το ρισκαρω με αυτο θα παρω το mx4 σιγουρα..σε ευχαριστω πολυ!καλο σου βραδυ!

Εννοειται μπορεις να βαλεις οποιον custom launcher θες! Κατα τα αλλα η επιλογη ειναι δικη σου. Και τα δυο κινητα ειναι παρα πολυ δυνατα.Οποιο και να επιλεξεις να το χαρεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...