propatzis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Καλημερα στην παρεα. Ειμαι ασχετος και θελω την εξης απαντηση. Πως μπορω να εχω διπλο ηχο στο PC? Δλδ να μπορω εγω να παιζω ενα game και να ακουω τον ηχο στα ακουστικα μου και να εχω πχ και ανοιχτο liveradio και να ακουνε οι αλλοι στο δωματιο λογικα μεσω των ηχειων του pc. Eχω onboard καρτα ηχου απο μητρικη asus z97 και 2.1 ηχεια. ευχαριστω.
Sakiz105 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 πας στην διαχείριση ήχου της realtek και στις ρυθμίσεις βάζεις "κανε την μπροστινη και πίσω υποδοχή να αναπαράγουν 2 διαφορετικές ροές ταυτόχρονα" Μετά συνδέεις που θες τα ακουστικά (προτείνω πίσω ) και αναλόγος ποια υποδοχή θες να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα που ανοίγεις πριν το ανοίξεις ορίζεις ως προεπιλογή εκείνη την υποδοχή.Μετά αλλάζεις και ανοίγεις την άλλη εφαρμογή. 1
propatzis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) τα εκανα οπως το ειπες... Εχω 2 διαφορετικες πηγες ολα οκ... Αλλα πως τις αλλαζω? Δλδ τωρα ακουω το παιχνιδι στα 2.1 και το βιντεακι του youtube στο headset... Καπου εχω σκαλωσει... ισως να μην εγινα κατανοητος... Θελω να ακουω και απο τα δυο ταυτοχρονα...γινεται αυτο? UPDATE: Ολα οκ το βρηκα... Σε ευχαριστω Sakiz105 Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2015 από propatzis
Sakiz105 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 no prob.Το κάνω για skype και gaming.Στο skype έχει επιλογή απο μέσα.Και σε μερικά games έχει επιλογή πάλι από μέσα για την έξοδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα