Physics_Rulez Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Έπιασα στα χέρια μου πριν λίγες μέρες το Lumia 640, ένα μεσαίας κατηγορίας κινητό της τάξης των 140 (!!!) ευρώ. Έχω να πω ότι σαν λειτουργικό είναι κλάσεις ανώτερο από οτιδήποτε έχω δει έως τώρα. Δηλαδή που να έβλεπα και κανένα hi end μοντέλο. Τα windows phone δεν έχουν απαιτήσεις hardware, τρέχουν σαν νερό και η αυτονομία τους είναι απίστευτη. Με λίγα λόγια είναι ένα καλογραμμένο, σταθερό λειτουργικό σύστημα, efficient και value for money απ' ότι φαίνεται. Από κει και πέρα, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτή μια μετάβαση από λειτουργικό android, διότι αυτή τη στιγμή τα πάντα βρίσκονται στο gmail: Ημερολόγιο, επαφές, mail. Επίσης, απ' ότι καταλαβαίνω το market των windows είναι λίγο φτωχό. Συγχρονίζει επαφές με gmail το windows phone? Υπάρχουν εφαρμογές αντίστοιχες με: Locus Pro (πρόγραμμα με χάρτες gps για βουνό) Swype (πληκτρολόγιο) Navigon/Sygic (πλοήγηση) Αναφορές στα sms υπάρχουν; Υπάρχει ευελιξία αντικατάστασης launcher/προγράμματος sms/dialer όπως στο android? Επίσης, υπάρχουν γενικά σπασμένες εφαρμογές; Γιατί σε android γίνεται χαμός. Αυτά.
Kostas93 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 επιβεβαίωση παράδοσης μηνύματος υπάρχει. Πας στις ρυθμίσεις και κάνεις δεξιά, πατάς στα μηνύματα και το ρυθμιζεις.πλοήγηση here maps + here drive, δωρεάν και offline.κατι αντίστοιχο με το swype έχει, λειτουργεί στα αγγλικά μόνο.πρόγραμμα για χάρτες για βουνό δεν έχω ψάξει ποτέ και δε ξέρω.για τον dialer κάτι είχα διαβάσει, δε το έχω πολυψάξει. Νομίζω πως υπάρχει όμως.για σπασμένες δε ξέρω, δεν έχω ψάξει ποτέ.για τις επαφες και το ημερολόγιο δες εδώ https://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/email-and-calendar/set-up-or-delete-an-email-accountκαι http://www.windowscentral.com/how-add-google-contacts-and-calendar-your-windows-phone 1
dialer1453 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Συγχρονίζει επαφές με gmail το windows phone? Ναι. Υπάρχουν εφαρμογές αντίστοιχες με: Locus Pro (πρόγραμμα με χάρτες gps για βουνό) Δε γνωρίζω Swype (πληκτρολόγιο) Ναι. Navigon/Sygic (πλοήγηση) Υπάρχει κι αυτό αλλά υπάρχουν και οι καλύτεροι here maps Αναφορές στα sms υπάρχουν; Nαι. Υπάρχει ευελιξία αντικατάστασης launcher/προγράμματος sms/dialer όπως στο android? Όχι. Επίσης, υπάρχουν γενικά σπασμένες εφαρμογές; Γιατί σε android γίνεται χαμός. Όχι και καλώς που δεν υπάρχουν. Στο windows store (όπως και στο apple store) γίνεται ουσιαστικος έλεγχος των εφαρμογών και σαβούρες όπως στο ανδροιντ δύσκολα θα βρεις. Αυτά. Και ό,τι δεν υπάρχει με τα win10 λογικά θα βγει. Θα μιλάμε για μεγάλη αλλαγή.
GianniSM Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ακούγονται τόσα πολλά καλά για τα 10 που ανησυχώ. Μπαίνω στον πειρασμό να πάρω 2η συσκευή WP μόνο και μόνο για να αποκτήσω πλήρη εικόνα, αλλά για την ώρα στην αναμονή είμαι 1
dialer1453 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ακούγονται τόσα πολλά καλά για τα 10 που ανησυχώ. Μπαίνω στον πειρασμό να πάρω 2η συσκευή WP μόνο και μόνο για να αποκτήσω πλήρη εικόνα, αλλά για την ώρα στην αναμονή είμαι Πάρε ένα 532 με 60 ευρώ και θα με θυμηθείς. Και να μη σου αρέσει (λέμε τώρα) δεν θα έχεις ξοδέψει και κανα σοβαρό ποσό.
GianniSM Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Πάρε ένα 532 με 60 ευρώ και θα με θυμηθείς. Και να μη σου αρέσει (λέμε τώρα) δεν θα έχεις ξοδέψει και κανα σοβαρό ποσό. Άσε να βγουν τα 10, να δω τι παίζει, και γιατί όχι; θα τα δοκιμάσω
stevengreeceGR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Χρήστης Nokia Lumia 635. Αρκετά ευχαριστημένος. ( Η κλασική έκδοση εννοείται- 512 MB ram).
KwstasXt Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Χρήστης Nokia Lumia 635. Αρκετά ευχαριστημένος. ( Η κλασική έκδοση εννοείται- 512 MB ram). Πλεον ομως δεν προτεινονται τα 512mb lumia ομως , τα περισσοτερα games βγαινουν για 1gb ram.
Tragic! Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ακούγονται τόσα πολλά καλά για τα 10 που ανησυχώ. Μπαίνω στον πειρασμό να πάρω 2η συσκευή WP μόνο και μόνο για να αποκτήσω πλήρη εικόνα, αλλά για την ώρα στην αναμονή είμαι Μπα, όπου ακούς πολλά κεράσια..
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ακούγονται τόσα πολλά καλά για τα 10 που ανησυχώ. Μπαίνω στον πειρασμό να πάρω 2η συσκευή WP μόνο και μόνο για να αποκτήσω πλήρη εικόνα, αλλά για την ώρα στην αναμονή είμαι Και για τις κονσολες λεγανε μεγαλα λογια πριν βγουν και ειδαμε τα αποτελεσματα Τι ακριβως εχεις ακουσει που δεν εχει το G3 σου που ανησυχεις? Οσον αφορα τον Ts αρχικα πριν προχωρησει σε αγορα να κοιταξει τις εφαρμογες που θελει αν υπαρχουν στο Store των Windows phone. Αν υπαρχουν τοτε το 640 ειναι οτι καλυτερο στα χρηματα του.Αλλιως κοιταζει σε Moto G 2nd gen απο Android.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα