Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>διαγραφεται οριστικά... ;) google: οριστική διαγραφή λογαριασμού .... Θέλει νομίζω 15 μερες κάτι τετοιο....</p>

Κάνε διαγραφή στο profile σου και μετά απο 4-5 μήνες κάνε log in.

Voila....! Όλα θα είναι εκεί σαν να μην πέρασε μια μέρα. Tested and worked as described.

Δημοσ.

Μου αρέσει που γκρινιάζουν μερικοί για φακέλωμα... Αφού ο κάθε ένας ανεβάσει τα πάντα ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ που είναι το πρόβλημα; Ήρθε κανένα Facebook να κλέψει με δόλιο τρόπο τις φωτογραφίες, τις επαφές μας και το που είμαστε; Αν το είχε κάνει θα συμφωνούσα. Επίσης αν δεν θέλετε να σας ταγκαρουν και να ανεβάζουν φωτογραφίες ή οτιδήποτε άλλο στο προφίλ σας, υπάρχουν οι σχετικές επιλογές και ξεμπερδέψατε. Καλύτερα θα ήταν λοιπόν να μην γκρινιάζετε καθόλου

Δημοσ.

Κάνε διαγραφή στο profile σου και μετά απο 4-5 μήνες κάνε log in.

Voila....! Όλα θα είναι εκεί σαν να μην πέρασε μια μέρα. Tested and worked as described.

Αν κάνεις όντως delete και όχι απλά απενεργοποιησει μετά από 14 μέρες δεν μπορείς να ξανά μπεις και πρέπει να κάνεις νέο λογαριασμό. Αν κάνεις απλά απενεργοποιησει τότε και μετά από 5 χρόνια εκεί θα είναι δεν φεύγει.

Δημοσ.

Και μην ξεχνάτε...

Για ότι είναι δωρεάν, εσείς είστε το προϊόν, παιδιά. :)

• Like 3
Δημοσ.

Και μην ξεχνάτε...

Για ότι είναι δωρεάν, εσείς είστε το προϊόν, παιδιά. :)

Δεν ισχύει αυτό. Τουλάχιστον όχι πάντα. Δες linux, και μη μου πεις για την Canonical, γιατί υπάρχουν 10000 διανομές εκτός από αυτήν. Για να μην αναφέρω τα open source.

Αν μιλάμε για social media, συμφωνώ ότι συνειδητά ο άλλος φακελώνεται.

Δημοσ.

Ήρθε η εποχή που αυτά που βλέπαμε κάποτε στο minority report με τον Tom Cruz και σε άλλες ταινίες και φάνταζαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, να γίνονται δειλά δειλά πραγματικότητα. Κρούεται το θέμα της ιδιωτικότητας εδώ, ήδη μπορούν να μας αναγνωρίσουν και να μας εντοπίσουν όπως και όπου και αν είμαστε. Και delete να κάνεις τα δεδομένα κατά τη γνώμη μου δεν σβήνονται ποτέ, τα backups να είναι καλά, όλα έχουν το σκοπό τους.

Δημοσ.

Απλό είναι. Δεν μου αρέσει το φακέλωμα, δεν έχω facebook. Ο καθένας αποφασίζει για πάρτη του.

Δημοσ.

Καλά, αυτό είναι τελείως τρελό! 

Μ' αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να εντοπίζονται εγκληματίες! (και όχι μόνο, ξέρω ξέρω...)

Δημοσ.

Ολοι εσεις με τα top secret εθνικης σημασιας μυστικα που θελετε να διαφυλαξετε σβηνοντας φεις κλπ, προτεινω να ανοιξετε μια τρυπα στην αμμο να βαλετε το κεφαλι σας μεσα ,ετσι κ αλλιως τζαμπα οξυγονο καταναλωνετε.

Θεός :D Ξέχασες ότι τους ψάχνει και η παγκόσμια κυβέρνηση :D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μου αρέσει που γκρινιάζουν μερικοί για φακέλωμα... Αφού ο κάθε ένας ανεβάσει τα πάντα ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ που είναι το πρόβλημα; Ήρθε κανένα Facebook να κλέψει με δόλιο τρόπο τις φωτογραφίες, τις επαφές μας και το που είμαστε; Αν το είχε κάνει θα συμφωνούσα. Επίσης αν δεν θέλετε να σας ταγκαρουν και να ανεβάζουν φωτογραφίες ή οτιδήποτε άλλο στο προφίλ σας, υπάρχουν οι σχετικές επιλογές και ξεμπερδέψατε. Καλύτερα θα ήταν λοιπόν να μην γκρινιάζετε καθόλου

Τι λες ρε φίλος; Έχεις καταλάβει τη απάτη είναι;

και ότι μπορεί ΝΟΜΙΚΑ να κινηθεί κάποιος και να τους κλείσει εκεί πέρα στο ΑΜΕΡΙΚΑ?

Δεν πολεμάει κανένας για το Ανώτατο Νόμο που είναι το Σύνταγμα και οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι τους γίνετε.

Απλά είναι τόσο πρόβατα, που σε λίγο θα τους βάλουν να αυτοκτονούν οικειοθελώς μαζικά για να μειώσουν τον πληθυσμό και αυτοί θα λένε: "ΝΑΙ! ότι πει το κράτος μας".

Δες ένα παράδειγμα.

Σου πέφτει η τσάντα σου γεμάτη με προσωπικά δεδομένα και φωτογραφίες..

Σίγουρα ξέρω ποιός είσαι.

Τη βρίσκω, στην παραδίδω.

Έχω δικαίωμα να πληρωθώ.

Δεν έχω ΔΙΚΑΙΩΜΑ να σου πάρω τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ και τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Αν όχι, είμαι ένας στυγνός ΚΛΕΦΤΗΣ και υπάρχει ΝΟΜΟΣ.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ: Μου δανείζεις να σου φυλάω την τσάντα σου. 

Πληρώνομαι και όταν έρθει η ώρα στην παραδίδω.

Πάλι δεν έχω δικαίωμα να κρατήσω δεδομένα και φωτογραφίες.

Δημοσ.

Ναι γιατί το fb είναι ο κυρ Τάκης που έχει το ψιλικατζίδικο στη γωνία και περίμενε τον ελληνάρα στο insomnia να του πει τι λένε οι νόμοι

Όχι ότι δίνουν μερικά εκατομμύρια το χρόνο μόνο για νομικές συμβουλές.

Εσένα περίμεναν ελληνάρα μου.

ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΩΡΑ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...