Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Facebook ανέπτυξε ένα αλγόριθμο που αναγνωρίζει ανθρώπους ακόμα και χωρίς να γνωρίζει το πρόσωπο τους.

Πιο συγκεκριμένα, το εργαστήριο τεχνητής νοημοσύνης του Facebook δημιούργησε έναν αλγόριθμο που μπορεί και γνωρίζει ποιος είναι κάποιος, με το να βλέπει φωτογραφίες που περιέχουν ρουχισμό, στυλ μαλλιών και τύπο σώματος μεταξύ άλλων.

Όπως είναι κατανοητό, ο συγκεκριμένος αλγόριθμος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αναγνώριση ατόμων, ακόμα και αν στις φωτογραφίες φαίνεται μόνο ένα μικρό τμήμα του προσώπου του ή ακόμα και καθόλου.

Πολλοί είναι οι χρήστες στο κοινωνικό δίκτυο που δεν ανεβάζουν φωτογραφίες με το πρόσωπο τους σε πλήρη θέα, ωστόσο ο αλγόριθμος του Facebook μπορεί και συνδυάζει φωτογραφίες μεταξύ τους ή και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με το συγκεκριμένο άτομο, όπως τον τρόπο που ντύνεται ή τις πόζες που παίρνει γεμίζοντας τα κενά που αποκαλύπτουν την ταυτότητα του.

Σύμφωνα με δοκιμές που πραγματοποίησε το Facebook εσωτερικά, ο αλγόριθμος είχε ποσοστό επιτυχίας 83%.

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

λογικο αμα εχεις 100χιλιαδες φωτογραφιες ανεβασμενες με tag , ειδικα οι κοπελες που εχουν καμια 10αρια album (εγω και ο εαυτος μου, το καλοκαιρι μου, οι φιλοι μου) λιγο ακομα και θα περπατας και θα ναι σαν το watchdogs με ενα app θα βλεπεις τα παντα για τον αλλο

Και ολα FREE!

διαγραψτε το facebook μπορειτε και χωρις αυτο

• Like 17
Δημοσ.

τρομακτικο!

βεβαια η πλακα ειναι αλλη με το φατσοβιβλιο και ολα αυτα.

δινεις σε κοινη θεα οναμτεπωνυμο, διευθυνση και αναφορα θεσης.

π.χ. παιδια δειτε, τωρα ειμαι διακοπες εδω (φωτο,κλπ)

a.k.a. (μπορειτε να πατε σπιτι μου να με κλεψετε, δεν θα ειναι κανεις μεσα)

:D

Δημοσ.

Account Deleted Successfully :)

γιατι να σε οδηγηση αυτη η ειδηση σε διαγραφη λογαργιασμου, επειδη το "κακο" facebook ανεπτηξε εναν αλγοριθμο για να σε κανει tag στις φωτογραφιες οταν φενεται το μισο σου προσωπο? Αυτο που μολις βγενει οποιαδηποτε  ειδηση για το google/fb/microsoft ξεκινατε ολοι απο κατο 

"α χαλασε η εταιρεια" "δεν προκειτε να την ξαναχρησιμοποιήσω" κτλ δεν μπορω να το καταλαβω !

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω ότι έχει ανέβει παλιότερα η είδηση.

Όπως και να'χει δεν νομίζω ότι κάποιος χρησιμοποιεί το facebook σαν εργαλείο που λένε μερικοί. Και αν ξεκινήσει να το κάνει μ'αυτόν τον σκοπό σε λίγο θα βρεθεί να κάνει ότι κάνουν οι υπόλοιποι εκεί μέσα.Κακά τα ψέμματα.

• Like 2
Δημοσ.

<p>

Account Deleted Successfully 

Δεν διαγράφεται...ατυχήσατε.

διαγραφεται οριστικά... ;) google: οριστική διαγραφή λογαριασμού .... Θέλει νομίζω 15 μερες κάτι τετοιο....</p>
Επισκέπτης
Δημοσ.

90.μερες για να.διεγραφουν ολα λεει στο fece ενω πριν ηταν 14 μερες απο.οτι θυμαμαι ...αρχισε να βρωμαει κατι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...