Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Η κινεζική Ulefone είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στην αγορά το διάδοχο του Be Touch smartphone το οποίο ξεχώρισε πέρσι για το γνωστό συνδυασμό τεχνικών χαρακτηριστικών/τιμής, ένα συνδυασμό που διατηρεί ίδιο και για το Be Touch 2.

Αναλυτικά το Ulefone Be Touch 2 αν και διαθέτει τουλάχιστον στην εμπρόσθια όψη σχεδιασμό που παραπέμπει στο iPhone 6 Plus, εντούτοις με το σύνθημα "I'm not an iPhone 6 Plus, Indeed", θέλει να ξεχωρίσει τη θέση του ως μια αξιόπιστη εναλλακτική για την πλατφόρμα του (stock) Android 5.1 Lollipop.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει ο 64bit οκταπύρηνος επεξεργαστής της MediaTek, χρονισμένος στο 1.7GHz, 3GB RAM και η οθόνη των 5.5 ιντσών με ανάλυση Full HD (1920x1080), η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass 3 και διαθέτει όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες ελάχιστα bezels δεξιά και αριστέρα. Με μεταλλική κατασκευή, το Be Touch 2 διαθέτει στην εμπρόσθια όψη και συγκεκριμένα στο πλήκτρο home, το δικό του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία είναι σε θέση να αναγνωρίσει άμεσα το αποτύπωμα σας με όποιο τρόπο και να τοποθετήσε πάνω του το δάκτυλο σας.

Posted Image

Για την κύρια κάμερα του Be Touch 2, η Ulefone επιλέγει τον αισθητήρα IMX 214 της Sony με ανάλυση 13 Megapixels ο οποίος είναι σε θέση να εστιάσει στο αντικείμενο που θέλετε να κάνετε λήψη σε μόλις 0.3 δευτερόλεπτα ενώ το υψηλό ISO 1600 υπόσχεται πολύ καλές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η εγγραφή βίντεο είναι εφικτή με ανάλυση Full HD ενώ προσοχή έχει δοθεί και στην εμπρόσθια κάμερα, με 5 Megapixels ανάλυση και η οποία προορίζεται για selifes και βιντεοκλήσεις.

Το Ulefone Be Touch 2 ενσωματώνει ακόμα μπαταρία κατασκευής Sony με χωρητικότητα 3.050mAh, υποσχόμενη σημαντική αυτονομία καθώς και πολύ γρήγορη φόρτιση μέσω της δυνατότητας Quick Charge.

Κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα με τιμή $229.99 ενώ όσοι το προπαραγγείλουν για ορισμένο χρονικό διάστημα, μπορούν να το προμηθευτούν με τιμή $179.99.

Δημοσ.

-Κουμπι Iphone

-"κουμπια" android

-εμφανιση iphone ή samsung s6 (δεν ξερω τσακωθειτε)

salom mthrfuckeeeers china rules

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν πανε να βγαλουν και 200ραμ και 50πυρινες.και δεν ξερω και εγω τι.γυρισα στο ταπεινο μου lg p880 αφου πουλησα ολες της ναυρχιδες που ειχα και ξεκολησα επιτελους με τον ιο αυτο που λεγετε smartphone.τωρα το πεταω απο εδω απο εκει χωρις ανχος,ενω πριν το προσεχα σαν τα ματια μου ,ειληκρινα τωρα ησυχασα την δουλεια μου την κανω και παλι.εμπρος πισω

Δημοσ.

Δεν πανε να βγαλουν και 200ραμ και 50πυρινες.και δεν ξερω και εγω τι.γυρισα στο ταπεινο μου lg p880 αφου πουλησα ολες της ναυρχιδες που ειχα και ξεκολησα επιτελους με τον ιο αυτο που λεγετε smartphone.τωρα το πεταω απο εδω απο εκει χωρις ανχος,ενω πριν το προσεχα σαν τα ματια μου ,ειληκρινα τωρα ησυχασα την δουλεια μου την κανω και παλι.εμπρος πισω

εμπρος πισω!!

Πώποτα .. Εσυ?

• Like 4
Δημοσ.

Και δεν μας λέτε , απο ακτινοβολία πως πάει ?

Γιατί δεν βλέπω τι SAR  δίνει ?

Μήπως καίει λίγο !!

• Like 3
Δημοσ.

Μήπως καίει λίγο !!

Πιο γραφικός είσαι ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη... 

• Like 8
Δημοσ.

Μήπως καίει λίγο !!

ολα τα κινεζικα εχουν μεγαλο sar?

Δημοσ.

Μήπως καίει λίγο !!

Αν σε απασχολεί τοσο το sar ελπίζω να μην έχεις apple, επίσης αν θες πες μας τη κινητό έχεις.

• Like 4
Δημοσ.

Τον μεγαλύτερο δείκτη sar τον έχουν με διαφορά τα iPhone και σε βαθμό επικίνδυνο. Πράγμα που δεν ισχύει με τα κινέζικα. Όχι όλα τουλάχιστον. Κάτοχος meizu με δείκτη κάτω του 0,3.

Και έλεος με αυτό το θέμα με τις αντιγραφές. Κάθε κινητό που βγαίνει κοιτάτε αν μοιάζει με κάποιο άλλο. Χαλαρώστε.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
εμπρος πισω!!

Πώποτα .. Εσυ?

Δαγκωτο........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...