Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 25/6/2015 στις 9:23 ΠΜ, arxangelos είπε

Λοιπον εχω την εξης απορια και δεν ξερω αν το εχει προσεξει και κανεις αλλος, αλλα η ποιοτητα της ελληνικης βενζινης εχει πεσει δραματικα τα τελευταια δυο χρονια.

..............

Δεν ξέρω για την ποιότητα, ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης πάντως έχει αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία 5+2 χρόνια :) 

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, mike15 είπε

μα δεν θα ειναι ο ιδιος με το ονομα του καθε φορα,θα βαζει αλλον για ιδιοκτητη,το υπουργειο δεν θα τον βλεπει αυτον.α΄ά συνηθως μετα την δευτερη παραιτειται ο ιδιος λογω βαρυ προστιμου ,το εχω δει και αυτο.

Οκ. Αν κάποιος ιδιώτης βενζίνας φάει πρόστιμο για νοθεία και το μάθει η ίδια η εταιρεία που έπαιρνε καύσιμα ,θα τον διώξει η εταιρεία που έπαιρνε καύσιμα και θα αναγκαστεί να πάρει από άλλη? (για τον ίδιο ιδιοκτήτη με το δικό του το όνομα ρωτάω, όταν θα βάλει ιδιοκτήτη με άλλο όνομα μου είπες τι γίνεται)

Για παράδειγμα, εάν εγώ παίρνω καύσιμα από την ΕΚΟ και φάω πρόστιμο για νοθεία, η εταιρεία αν το μάθει θα πάψει να συνεργάζεται μαζί μου και θα αναγκαστώ να συνεργαστώ με άλλη εταιρεία? Μήπως κάποιες εταιρείες καυσίμων σ αυτήν την περίπτωση φοβούνται μην στιγματιστούν και κακοφημιστούν?

Δημοσ.
Στις 28/4/2022 στις 7:56 ΜΜ, Candela είπε

Μια ερώτηση λίγο άσχετη με το θέμα. Όταν το ρεζερβουάρ μας θέλει καθάρισμα, πως το καταλαβαίνουμε?

Υποθέτω αν το φιλτρο βενζίνης μαζεύει γρηγορα βρωμιες ή αν εχεις προβλημα με τροφοδοσία βενζινης (σε αυτοκίνητα όπου το φιλτρο ειναι στη δεξαμενή/αντλια) ή αλλο λογο να υποπτεύεσαι το καυσιμο λογω συμπεριφοράς της μηχανης κοκ, αυτα συνιστούν ενδείξεις.

Επισης η στασιμότητα/ μη εναλλαγή καυσίμου στο ρεζερβουάρ μπορεί να είναι λογος συσσώρευσης επικαθισεων.

Στις 28/4/2022 στις 10:08 ΜΜ, jmmys είπε

Δεν το καταλαβαίνεις. Απλά πρέπει να βγει το ρεζερβουάρ,το κουνάνε στο καθάρισμα. 

Τώρα τι καθαριστικά βάζουν, ανάλογα το συνεργείο. Και πρεπει να βρεις συνεργείο να το κάνει. Είναι λίγο αγγαρεία. 

Σε πολλα αυτοκίνητα η προσβαση στο ρεζερβουάρ κ αντλία μπορει να γινεται απο το εσωτερικό (πορτ παγκαζ ή κατω απο τα καθίσματα των επιβατών), οποτε μπορεί κανείς να δει - αφαιρώντας την αντλία - αν υπαρχει βρωμιά, χωρίς να απαιτείται αφαιρεση ρεζερβουάρ...

...με εργαλείο αντλησης υγρων, καποια χημικα και μερικους κύκλους καυσιμου/λειτουργίας (με αλλαγη φίλτρων), λογικα μπορει να καθαριστεί χωρις να βγει η δεξαμενή (εξαρτάται κι απο το μέγεθος του προβλήματος μάλλον)

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει να προτείνει κανεις αξιόπιστα-δοκιμασμένα βενζινάδικα στη Πρέβεζα;

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ.
Στις 28/4/2022 στις 10:38 ΠΜ, Candela είπε

Κι αν κάποιος θέλει να ανοίξει ένα εγκαταλειμμένο πρατήριο, τι πρέπει να κάνει με τις δεξαμενές, να τις αλλάξει ή να καλέσει ένα ειδικό συνεργείο να τις καθαρίσει?

Αλλάζει δεξαμενές αν είναι τρύπιες.Αλλιως καθαρίζονται απο ειδικά συνεργεία.

Και ναι υγρασία πάντα θα υπαρχει αλλά το νερό στην δεξαμενή θα πάει στον πάτο,η αντλία δεν τραβάει απο τον πάτο,πάντα τραβάει απο πιο ψηλά.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...