Rib21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Παιδια αρχικα να ξεκαθαρισω οτι γνκ δεν εχω καποιον αμφοτερο σκοπο ακομα τουλαχιστον και απλα καποιες προθεσεις...βρηκα χρονο λοιπον και εψαξα λιγο και πιστευω πως εχετε δικιο οτι η python θα με βοηθουσε καλυτερα στο να αρχισω..ειδα πως η pasqual θα με εβαζε μεσα στο κλιμα καλυτερα αλλα βλεπω πως δεν χρησιμοποιειται πουθενα οποτε δωρο αδωρον...και τελος θα πριτιμουσα κατι σε αγγλικα γτ εχω ακουσει πως οι μεταφρασεις ειναι λιγο αλλα νταλον.. Sent from my lovely Lumia 535
visualizer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Στην τελική μπορείς να δοκιμάσεις και τις 2 γλώσσες και να δεις ποια σε τραβάει περισσότερο. 1
Papakaliati Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Η προσωπικη μου αποψη ειναι πιασε μια, οποια ναναι δεν εχει καμια σημασια και ξεκινα. Το να ψαχνεις μια βδομαδα ποια ειναι καλυτερη , μετα να ξεκινησεις και σε 2 μερες να βαρεθεις δεν εχει και πολυ νοημα. Ξεκινα, δες αμα σαρεσει ο προγραμματισμος και μετα συνεχιζεις.
ALLisCHAOS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Η προσωπικη μου αποψη ειναι πιασε μια, οποια ναναι δεν εχει καμια σημασια και ξεκινα. Το να ψαχνεις μια βδομαδα ποια ειναι καλυτερη , μετα να ξεκινησεις και σε 2 μερες να βαρεθεις δεν εχει και πολυ νοημα. Ξεκινα, δες αμα σαρεσει ο προγραμματισμος και μετα συνεχιζεις. Πάρε πχ assembly. Το θέμα είναι να βρει μια όσο πιο beginner friendly γίνεται για να μη ξενερώσει από τη 1η βδομάδα. Python και από εμένα
xristos97 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 εγω με python αρχισα επειδη ειναι σχετικα ευκολη (κατα την αποψη μου) αλλα και επειδη ειναι δυνατη.
Apoll Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 γεια σας παιδια...ΕΙμαι 15 χρονων και θελω σιγα σιγα να αρχισω τα βηματα μου στον προγραμματισμο...θελω να δω αν μου αρεσει γτ ειναι μαλλον και ο δρομος π θελω να ακολουθησω στις σπουδες μου...Ετσι ψαχνω εναν τροπο να αρχισω να ασχολουμε με τον προγραμματισμο,,,ο αμφωτερος σκοπος μου ειναι σε καμποσο καιρο(δν περιμενω σε 1-2 μηνες εννοειται)να μαθω να φτιαχνω μικρα plugins για ιστοσρελιδες ή παιχνιδια ή ακομα και mods αλλα βεβαια αρχικα να μαθω να χειροζομαι τις γλωσσες προγραμματισμου...με τι εχετε να μου προτεινετε να αρχισω και τι βιβλια νε πιλεξω ή γνκ tutorials... Απλή ASP.NET είτε VB είτε C# δεν έχει σημασία, και συνεχίζεις αργότερα σε ASP.NET MVC με Bootstrap, Knockout. Βέβαια ακολούθα τις προτάσεις των άλλων, αν θες να αρχίσεις από την ανακάλυψη του τροχού και της φωτιάς, και όχι από τον 21ο αιώνα. Ίσως κάπου το 2020 θα έχεις φτάσει στο Βυζάντιο
Moderators Kercyn Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Γιατί ως γνωστόν το μόνο που χρησιμοποιείται σήμερα είναι ASP.NET με VB ή C# (και θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται μόνο αυτό για τα επόμενα 30 χρόνια). Είναι εξίσου γνωστόν ότι όποιος δεν ξεκίνησε με ASP.NET ζει στο 1980 και τώρα μόλις ανακαλύπτει ότι μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα στον προγραμματισμό πέρα απ' το να τυπώσει το άθροισμα 2 αριθμών. 3
ALLisCHAOS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Απλή ASP.NET είτε VB είτε C# δεν έχει σημασία, και συνεχίζεις αργότερα σε ASP.NET MVC με Bootstrap, Knockout. Βέβαια ακολούθα τις προτάσεις των άλλων, αν θες να αρχίσεις από την ανακάλυψη του τροχού και της φωτιάς, και όχι από τον 21ο αιώνα. Ίσως κάπου το 2020 θα έχεις φτάσει στο Βυζάντιο χμμμμ Site: .netcollapse?
ZAKKWYLDE Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Python θα πρότεινα και εγώ, είναι η ιδανική για ξεκίνημα. Ένα παιδί στα 15 του θέλει να γράφει 10 γραμμές κώδικα και να βλέπει αποτέλεσμα, όχι να σκέφτεται που έκανε malloc, που πρέπει να κάνει free, που βρίσκεται ο Pointer κτλ. Θέλει να παίξει και να αγαπήσει τον προγραμματισμό. Η Java δεν είναι κακή γλώσσα για ξεκίνημα, αλλά το syntax είναι ομολογουμένως λίγο κουραστικό. Όταν πάει 3οβάθμια μπορεί να μάθει C με ακαδημαϊκή κατεύθυνση. 4
migf1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Python θα πρότεινα και εγώ, είναι η ιδανική για ξεκίνημα. Ένα παιδί στα 15 του θέλει να γράφει 10 γραμμές κώδικα και να βλέπει αποτέλεσμα, όχι να σκέφτεται που έκανε malloc, που πρέπει να κάνει free, που βρίσκεται ο Pointer κτλ. Θέλει να παίξει και να αγαπήσει τον προγραμματισμό. Η Java δεν είναι κακή γλώσσα για ξεκίνημα, αλλά το syntax είναι ομολογουμένως λίγο κουραστικό. Όταν πάει 3οβάθμια μπορεί να μάθει C με ακαδημαϊκή κατεύθυνση. Ευστοχος και περιεκτικός o Zakkwylde! Python και από μένα για την περίπωσή σου φίλε Rib21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα