Προς το περιεχόμενο

Independence Day: Resurgence (2016)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

dafuq,  το σκάφος στο τέλος μου φαίνεται ότι κάνει το V'Ger να μοιάζει μικρούλι ή κάνω λάθος? :P

Δημοσ.

κατι καινουργιο, περισσοτερη φαντασια, οχι επαναληψη της πρωτης ταινιας. 

δεν μαθαινουν απο τον James Cameron, γαμωτο.

Δημοσ.

Εχει δυνατά -σχετικά- ονόματα η ταινία, ελπίζω να μην μείνουν μόνο στα εφέ και το ουάου ! Εχει καλά στοιχεία να εκμεταλλευτεί αρκετά τα μέσα που διαθέτουν πλέον στα εφέ μαζί με ένα καλογραμμένο σενάριο να πάει καλα η ταινία. Ο Γουιλ σμιθ, δε νομίζω να τον δούμε, ίσως άμα δείτε προς το τέλος τον πιλότο στο μαχητικό στο " 01:34 " που λέει " ... fall back " να είναι ο γιος του. Το θεωρώ αρκετά πιθανό. Εχω επίσης περιέργεια να μάθουμε περισσότερα για το origin των εξωγήινων και την τεχνολογία τους καθώς και το πώς εκμεταλλεύτηκαν την όποια τεχνολογία "άφησαν" κατά την πρώτη τους ήττα τα εξωγηινάκια με τα πλοκάμια στη πρώτη ταινία. Ναι βέβαια θα συμφωνήσω ότι είχε πολύ αμερικανιά και κλισε, αλλά βλεπόταν ευχάριστα η πρώτη, μη ξεχνάμε ότι εκείνη τη 10ετία του 90 οι περισσότερες ταινίες Αποκάλυψης-καταστροφής κλπ είχαν την αμερική ως πόλη που τελείωναν όλα. Τέλος πάντων, φαίνεται δυνατή χρονιά το '16. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

lol, ωραιο τροπο βρηκαν για να τον ξεφορτωθουν τον Will Smith. βεβαια, και αυτος απληστος, απο οτι διαβασα ζηταγε $50m και μεγαλα ποσοστα απο τα κερδη των ταινιων, συν να παιξει ο γιος του μαζι του. πηρε ποδι φυσικα.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Παίζει να δούμε το γιο του πάντως και να είναι ο συγκεκριμένος στο στιγμιότυπο του trailer

The date of Hiller's death: April 27, 2007.

While test piloting the ESD's first alien hybrid fighter, an unknown malfunction causes the untimely death of Col. Hiller. Hiller's valor in the War of 96 made him a beloved global icon whose selfless assault against the alien mothership lead directly to the enemy's defeat. He is survived by his wife Jasmine and son Dylan. 

Δημοσ.

Παίζει να δούμε το γιο του πάντως και να είναι ο συγκεκριμένος στο στιγμιότυπο του trailer

The date of Hiller's death: April 27, 2007.

While test piloting the ESD's first alien hybrid fighter, an unknown malfunction causes the untimely death of Col. Hiller. Hiller's valor in the War of 96 made him a beloved global icon whose selfless assault against the alien mothership lead directly to the enemy's defeat. He is survived by his wife Jasmine and son Dylan. 

Τον γιο του χαρακτήρα ναι, όχι του ίδιου του Smith

• Like 1
Δημοσ.

Οντως ^^^ τώρα το θυμήθηκα, ε ας το πούμε πλαγίως γιος του αφού έδειξε ότι παντρεύτηκαν άτυπα πριν τη τελική αποστολή, άρα θα συνέχισαν σαν οικογένεια.  Ντάξει λεπτομέρειες κοιτάμε. Απλώς μου κάνει λίγο εντύπωση ότι επειδή δε θα δούμε will smith να καλύψουν αυτό το κενό με τον γιο της γκόμενας του. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...