Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Yi IR Night Vision

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπρα εχω το RN3 και οταν το πηρα απο τα πρωτα πραγματα που εκανα ηταν να προσπαθησω να πεταξω πανω τις καμερες small ants που εχω για παρακολουθηση του χωρου το βραδυ, στο γραφειο...εχω το muiu του vickamall 7.0.19.0.0 (lhncncj)

οταν περασα το app του mi yi εβγαζε στην απιβεβαιωση του κωδικου μου εβγαζε error 20280... μπηκα στο 20280 login failed small ants camera app - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum και κατεβασα πιο παλιο app... τωρα μπαινω στο yi home και παιζει 15" κανονικα και μετα με πεταει εξω λεγοντας "δυστυχως η εφαρμογη yo home εχει σταματησει"

εχει πετυχει κανεις κατι αναλογο?

ευχαριστω

Το κάνει και σε μένα, κατά περίεργο τρόπο στο 1 απ’ τα 2 κινητά που έχω..η μόνη λύση που έχω βρεί για να δουλεύει είναι να γυρνάω την γλώσσα του κινητού στα αγγλικά

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βιντεακι απο συμφουριτη παρουσιαση και στησιμο

Ποτε μου εκανες promo ρε συ και δεν το πηρα χαμπαρι;

Μετα απο αναβαθμιση της μεταφρασμενης σε official κινεζικοαγγλικη και εμενα κρασαρε μετα απο μερικα Second

Τωρα που ξαναπερασα ελληνικη Rom στο κινητο και εχω αφησει την ελληνικη Xiaoyi εφαρμογη ειμαι κομπλε.

Απο το Home app ποτε δεν ειχα προβλημα αλλα ειναι η μανουρα με τα κινεζικα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οντως στα αγγλικα δεν παιζει προβλημα... Lolol

οταν ειναι στα Ελληνικα κρασαρει σε 10"

**γενικα ομως εισαι γατακι...

Επεξ/σία από Agathoklis
Δημοσ.

οντως στα αγγλικα δεν παιζει προβλημα... Lolol

οταν ειναι στα Ελληνικα κρασαρει σε 10"

Καποια παπαριτσα εχει γινει στην μεταφραση,

Εδω στις πρωτες ρυθμισεις μετα το περασμα της Rom μου κρασαραν οι ρυθμισεις του MIUI και κολλησα σε αυτο το βημα...(το επομενο απο το Gmail κλπ) εεε το γυρισα στα Αγγλικα τελειωσα το σεταρισμα και το ξαναγυρισα χωρις κανενα προβλημα.

Θα φτιαχτει SoonTM

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι μετά την τελευταία αυτόματη αναβάθμιση, όταν έχω το κινητό στα ελληνικά, η εφαρμογή κρασάρει στα 2". Μόλις το γυρίσω στα αγγλικά δουλεύει καλά. Όποιος χρειάζεται το αμέσως προηγούμενο apk το έχω. Πάντως πιστεύω θα φτιαχτεί σίγουρα στο επόμενο αυτόματο update. Το έχουν αναφέρει και στο αγγλικό site mi support. Πρόσεξε κανείς ότι μετά τα τελευταία update η κάμερα δείχνει ζώνη ώρας στη χώρα που δουλεύει και όχι κινεζική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την πήρα και εγώ, με το τελευταίο αυτόματο firmware update , κολλάει και δεν την βλέπει σωστά το app. 

Πέρασα με sdcard ένα παλαιότερο όπως είπατε κάποιες σελίδες πίσω και λύθηκε.

http://xiaoyi.querex.be/

Επεξ/σία από Vasilius
Δημοσ.

Βγήκε νέο update στο application σήμερα. Λύθηκε το πρόβλημα που υπήρχε με την ελληνική γλώσσα στο android, που μετά από 2" προβολής της κάμερας σε πέταγε έξω και λυνόταν μόνο με αγγλική γλώσσα.

• Like 1
Δημοσ.

Βγήκε νέο update στο application σήμερα. Λύθηκε το πρόβλημα που υπήρχε με την ελληνική γλώσσα στο android, που μετά από 2" προβολής της κάμερας σε πέταγε έξω και λυνόταν μόνο με αγγλική γλώσσα.

Όντως αναβάθμισα και εγώ και διορθώθηκε η εφαρμογή

Δημοσ.

Όταν ανοίξεις την εφαρμογή σου βγάζει παράθυρο ειδοποίησης.

Διαφορετικά δες στο λινκ που έχω δημοσιεύσει 2 σελίδες πίσω, και κατέβασε το τελευταίο apk από εκεί.

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα την δικιά μου. Βέβαια συγκρίνοντας με φωτογραφίες από άλλα μέλη μου μοιάζει ότι η δικιά μου είναι λίγο εκτός focus. Είδα ότι για την Yi Action έχουν βγάλει ειδικά scripts που αλλάζουν την ανάλυση και το bitrate. Υπάρχει κάτι παρόμοιο και για την δικιά μας?

Δημοσ.

καλημερα παιδια,διαβασα οτι η κινεζικη εκδοση δεν ειναι συμβατη με το προγραμμα στο google store,ισχυει ακομα?που θα βρουμε την εκδοση της καμερας που ειναι συμβατη με το προγραμμα,μηπως ειναι αυτη?

http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-XiaoYi-Smart-Night-Vision-Edition-IP-Video-Camera-1280-720-F2-0-Mini-Ants-/331706065124?hash=item4d3b38e0e4:g:MVMAAOSwMTZWRB4q

με ανησυχεί που λεει mini ants f2.0

ειναι η ιδια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...