Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Yi IR Night Vision

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι πολυ απλα το έκανα στην τύχη... Δεν εχω καταλάβει πως το έκανα αφού ολα ηταν στα κινεζικά...

Ποια εφαρμογή εγκατέστησες στο iPhone από το ελληνικό app store και ποια εφαρμογή πέρασες μέσω της micro sd? 

Ευχαριστώ

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια εφαρμογή εγκατέστησες στο iPhone από το ελληνικό app store και ποια εφαρμογή πέρασες μέσω της micro sd?

Ευχαριστώ

Το προβλημα ειναι οι διάφορες εφαρμογές που υπαρχουν για ios και απο πολλα store. Εμένα δούλεψε μεσω της: 小米智能家庭-专业便捷的智能家庭应用,以手机为中心连接一切,轻松乐享物联生活

Εγκαταστήσετε την εφαρμογη καντε login-register και μετα ακολουθήστε τις οδηγίες και θα δουλέψει πολυ εύκολα.

Επεξ/σία από dimis88
Δημοσ.

Μερικές ερωτησούλες για όποιον ξέρει:

- μια 32άρα κάρτα πόση ώρα περίπου μπορεί να γράψει;

- με το motion detection μπορεί η κάμερα να αρχίσει να γράφει αυτόματα ή απλά στέλνει ειδοποίηση;

- υπάρχει περίπτωση να μπορεί να παίρνει ρεύμα Πόση ώρα μπορεί να πάτει ρεύμα από κάποια μπαταρία; Πχ από ένα Xaomi powerbank 16000mah;

Ευχαριστώ

Ξέρει κανείς;

Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα πρεπει να γραφει συγκεκριμενο αριθμο Mb και μετα σταματαει μεχρι να πιάσει καποια κίνηση και να ξαναγραψει 

αν εχεις καρτα μεσα σε καθε κινηση αποθηκευει αυτοματα 

για μπαταριά δε ξέρω θεωρητικά ειναι 12 v - 2 A Η καταναλωση όποτε υπολόγισε  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω προσπαθησα μα την αγορασω απο banggood με καρτα go4more της εθνικης αλλα δεν με αφηνει...απο που μπορω να την αγορασω χωρις αντιστοιχο πρόβλημα;

Επεξ/σία από fysikos
Δημοσ.

Υπομονή παιδιά σήμερα παραλαμβάνω κι εγώ και θα ασχοληθώ με τη μετάφραση του APK. Παλιά ολόκληρη MIUI μετέφρασα, στο ένα APK θα κολλήσουμε!

• Like 4
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μολις παρελαβε.την "εστησα" αλλα ειναι στα κινεζικα η εφαρμογη. πως γυρναει στα αγγλικα;

Όλοι εδώ μέσα έχουμε την κινέζικη version της κάμερας. Αναγκαστικά πρέπει να έχεις κατεβάσει από εδώ http://app.mi.com/detail/75646

το app της Xiaomi. Αυτή την περίοδο, η τρέχουσα έκδοση πρέπει να είναι η 2.10ΧΧΧ η οποία υποστηρίζει αγγλικά όταν το android είναι στα ελληνικά ή αγγλικά.

Μετά την εγκατάσταση του apk, αναλαμβάνει η ίδια η εφαρμογή να αυτοανανεωθεί όταν πρέπει.

Αν έχεις κάνει download από αλλού το apk, μπορεί να είναι παλιό και να μην υποστηρίζει αγγλικά. Σε αυτή την περίπτωση για να δεις αγγλικά πρέπει να γυρίσεις το android στα αγγλικά.

Σε κάθε περίπτωση φρόντισε να κάνεις update εσωτερικά.

Πάντως από το Google play δεν είναι συμβατό το app με την κινέζικη version της κάμερας, οπότε και δε μπορεί κανείς να την συνδέσει.

Επεξ/σία από nikgl
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμένα η έκδοση είναι 3 4.2 με μισά κινεζικα μισα αγγλικά.

απο ότι κατάλαβα αυτο που έχω εγω ειναι η εφαρμογή και γενικότερα εφαρμογη για όλα τα προϊόντα xiaomi αλλά και το "super" market xiaomi μαζί.

Όλοι εδώ μέσα έχουμε την κινέζικη version της κάμερας. Αναγκαστικά πρέπει να έχεις κατεβάσει από εδώ http://app.mi.com/detail/75646

το app της Xiaomi. Αυτή την περίοδο, η τρέχουσα έκδοση πρέπει να είναι η 2.10ΧΧΧ η οποία υποστηρίζει αγγλικά όταν το android είναι στα ελληνικά ή αγγλικά.

επίσημη δεν ειναι η εφαρμογή από το λινκ? Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

Λοιπόν η αγγλική έκδοση από το λινκ που δίνει ο nikgl είναι 100% στα αγγλικά.

Ενα θέμα που κάνει σε εμένα είναι ότι δεν μου έρχεται παρα μονο το πρώτο απο motiin detection notification.

Το κάνει σε άλλον?

Κάτι άλλο που ισως χρειαστεί να περάσετε για λίγο την μεγάλη all in one κινέζικη έκδοση είναι η δυνατότητα share πρόσβαση στην κάμερα και από άλλους "mi" λογαριασμούς.

Δημοσ.

Καλησπρα εχω το RN3 και οταν το πηρα απο τα πρωτα πραγματα που εκανα ηταν να προσπαθησω να πεταξω πανω τις καμερες small ants που εχω για παρακολουθηση του χωρου το βραδυ, στο γραφειο...εχω το muiu του vickamall 7.0.19.0.0 (lhncncj)

οταν περασα το app του mi yi εβγαζε στην απιβεβαιωση του κωδικου μου εβγαζε error 20280... μπηκα στο 20280 login failed small ants camera app - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum και κατεβασα πιο παλιο app... τωρα μπαινω στο yi home και παιζει 15" κανονικα και μετα με πεταει εξω λεγοντας "δυστυχως η εφαρμογη yo home εχει σταματησει"

εχει πετυχει κανεις κατι αναλογο?

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ταυτοχρονη θεαση κανει 2-3users?

κανας κλωνος της?

πετυχα στα κινεζοσιτε το παραπανω+web/browser θεαση! αλλα δεν ηταν σταθερη ηταν απο τις αλλες που κουνιουνται 360μοιρες

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...