Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Yi IR Night Vision

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

παρέλαβα σήμερα απο banggood,

εγκατάσταση και σύνδεση οκ.

έκδοση εφαρμογής 2.10.0.6_20151105 μου εμφανίζει αναβάθμιση σε 2.10.1.3_20160308, αλλά δεν την έκανα.

έκδοση firmware 1.8.5.1k-201508311131 μου εμφανίζιε αναβάθμιση σε 1.8.6.Β_201603181307 αλλά δεν την έκανα.

έχω το εξής πρόβλημα οι ειδοποιήσεις έρχονται ανα 10 λεπτά.

παρακολουθώ την κάμερα από τις 23:30,

ειδοποίηση είχα 23:40, 23:50, 00:00, 00:10, μετά από κάθε ειδοποίηση παρόλου υπήρχε κίνηση δεν ερχόταν ειδοποίηση αμ δεν περνούσε ένα δεκάλεπτο

επίσης δοκίμασα 00:26 και μετά δεν ερχόταν ειδοποίηση αν δεν πήγαινε 00:36+

Γενικά ειδοποίηση έρχεται δέκα λεπτά μετά απο την τελευταία ειδοποίση...

Συμβαίνει σε κάποιον άλλον αυτό;

αν οχι ποιο firmware έχει;

μέχρι τώρα φαίνεται πως υπάρχουν 2 προσφατα firmware

@sb68s 1.8.6.Α_201603181307

και αυτό που μου εμφανίζει

τώρα διάβασα στα https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&rurl=translate.google.com&sl=zh-CN&tl=en&u=http://bbs.xiaomi.cn/t-12722116&usg=ALkJrhgRDGIJRdIMzwzvoRfRp7870uF-OA

σχόλια με google translate ¨οχι και καλά σχόλια για την '

κάτι τελευταίο απο ελληνικο forum

tkvkp:Καλημέρα σε όλους. Μετά την τελευταία αναβάθμιση του Firmware της κάμερα στην 1.8.6.1B_ κλπ, δεν μπορώ να συνδεθώ μέσω 3G/4G πάρα μόνο μέσω WiFi. Υπάρχει τρόπος να κάνω downgrade; Εαν ναι, που θα βρω το προηγούμενο Firmware; Ευχαριστω.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Την έχω σε χρήση 3 ημέρες Τώρα, αγορά άλλοι banggood, σήμερα πέρασα το τελευταίο firmware 1.8.6.B Και μέσω 3G παίζει μια χαρά

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν την βρει κανεις την 1080 που ειπε ο @nikgl  να ποσταρει.

Βρηκα μονο σε εναν κλέφτη στο αλι την 720 στα 35 ευρώ και την παρουσίαζε  σαν την 1080.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι τελειως διαφορετικη καμερα και σε λειτουργικοτητα και σε κοσνεπτ.... απο οτι φαινεται

στην τιμη αυτη θα πληρωνεις και το cloud storage? και η καμερα εχει τελειως διαφορετικη κατασκευη...

καλου κακου παντως αγορασα δυο 720 να παιζουν για αντικαταστατες στα 24 ευρω την προηγουμενη εβδομαδα απο τον αλι

Επεξ/σία από Agathoklis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_340801.html

Ακριβή είναι όμως...

Τους έστειλα  μαιλ όταν την ποσταραν εδώ οτι μένουν πίσω αλλά το χ3σανε με την τιμή.

Μέχρι  60 € τα έδινα.

Αν ήταν έτσι ας την έβγαζαν και αδιάβροχη να έμπαινε και έξω.

Ασχετο αλλα εχει το banggood λιγους temperature/humidity sensor στα 11$ presale για 25/4 ενω το gear 15 και τον έστειλε.

Επεξ/σία από drdedus
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα σε ολους

σε καινουργια καμερα ετυχε αυτο με το work only in China....

εκανα τα παρακατω και εφτιαξε (γυρνοντας το firmware πισω)

You need to follow these steps below to fix the cam:

* Turn off the camera 
* Pull out the memory card
* format the sd in FAT32
* extract and copy the firmware file to the memory card home (link for the firmware I use)
https://yadi.sk/d/KCkz0xjpjmK5o
* Turn on the camera and hold down the reset button for 6-8 seconds
* Turn off the camera 
* Insert the memory card
* Turn on the camera 
* Wait for about 5 minutes 
(will flash orange, then turn orange, then speak Chinese and then will flash orange) 
* Connect the camera via the camera app

λετε να υπαρξει κανας μαγκας να φτιαξει και να βαλουμε το firmware των ευρωπαικων στις Κινεζικες?

δεν νομιζω να εχει διαφορα το hardware....

Επεξ/σία από Agathoklis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκατα τα έχει κανει η κινέζο-εταιρία με τα διαφορετικά hardware και τα διαφορετικά app.

Για όσους τρέξουν να την υπερασπιστούν να υπενθυμίσω οτι αγόρασα απο μαγαζί που στέλνει Ευρώπη η ακόμα καλύτερα απο μαγαζί με Ευρωπαϊκή αποθήκη δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλα πράγματα.

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update σήμερα για την κινέζικη/αγγλική εφαρμογή Yi Home (κατεβασμένη από mi store) από έκδοση 2.10.1.3_20160308

σε έκδοση 2.10.2.0_20160421.

Στην επιλογή notifications για την κάμερα, βλέπω μια νέα προσθήκη αμετάφραστη από κινέζικα.

Το δε firmware παραμένει στο 1.8.6.1Α_201602241619 με ένδειξη ότι είναι το τελευταίο, παρά τις αναφορές άλλων φίλων για νεότερο.

Επεξ/σία από nikgl
Δημοσ.

Update σήμερα για την κινέζικη/αγγλική εφαρμογή Yi Home (κατεβασμένη από mi store) από έκδοση 2.10.1.3_20160308

σε έκδοση 2.10.2.0_20160421.

Στην επιλογή notifications για την κάμερα, βλέπω μια νέα προσθήκη αμετάφραστη από κινέζικα.

Το δε firmware παραμένει στο 1.8.6.1Α_201602241619 με ένδειξη ότι είναι το τελευταίο, παρά τις αναφορές άλλων φίλων για νεότερο.

Λογικά μέσα στις επόμενες ημερες θα βγει και η ελληνική έκδοση της εφαρμογή από τον moderator Maddoctor στο φόρουμ της xiaomi που ασχολείται μ' αυτά.
Δημοσ.

Στο κινέζικο app ο χρονοδιακοπτης της πρίζα δουλεύει με ώρα Ελλάδος ενώ μιας λάμπας με ώρα κινας.

Με άλλα λόγια οτι νανε.

Δημοσ.

Επειδή βλέπω ότι έχει στραβώσει πολύ το πράγμα με την κάμερα, το πακετάκι με τους αισθητήρες(xiaomi sensors) το έχει κανένας; είναι ευχαριστημενος;

Δημοσ.

Το έχω και είναι άψογο αν εξαιρέσεις οτι μερικές φορές για να ενεργοποιηθεί η απενεργοποιηθεί ο συναγερμός σου σπάει τα νεύρα.

Μπορεί βέβαια να φταίει και το ίντερνετ που έρχεται μέσω Λαμίας, αν και δεν νομίζω γιατί έχω κανονικά ping οταν συμβαίνει αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως εδώ και 3μέρες μου γράφει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση με το διακομιστη (-5400) καμία βοήθεια ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...