drdedus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Σου λεω οτι αγόρασα την κάμερα απο gear και μου έβγαλε το προβλημα και απαντας στο ερώτημα του φίλου Thx for the info!Αυτοί στο gearbest που αναφέρουν ότι μόλις την αγόρασαν, την αναβάθμισαν (αυτόματα από την εφαρμογή) και τώρα δεν τους παίζει εκτός Κίνας τι περίπτωση είναι?? Απο το gearbest την έχω πάρει κι εγώ. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δηλαδή επειδή εσυ την αγόρασες απο το ιδιο κατάστημα και δεν σου έβγαλε πρόβλημα εμείς λέγαμε ψέματα η δεν γνωρίζαμε.Είχες αποκλείσει το γεγονός να συνέβη κατι άλλο (οπως και έγινε με την παρτίδα αυτή)επειδή εσυ την είχες αγοράσει από εκεί.Αυτό λέγεται ξεροκεφαλιά και ανευθυνότητα γιατί με τα λεγόμενα σου έπρεπε να μην δώσουμε σημασία στο γεγονός και κατά συνέπεια να τραβήξουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα.Εδω σου λέω το έπαθα και το ιδιο το gear είπε ότι θα υπάρχει πρόβλημα και με τις επόμενες όπως γράφω, και εσύ έπρεπε να το διαβάσεις και αλλού ... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2016 από Hal9000
nikgl Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 ... Δηλαδή επειδή εσυ την αγόρασες απο το ιδιο κατάστημα και δεν σου έβγαλε πρόβλημα εμείς λέγαμε ψέματα η δεν γνωρίζαμε. Είχες αποκλείσει το γεγονός να συνέβη κατι άλλο (οπως και έγινε με την παρτίδα αυτή) επειδή εσυ την είχες αγοράσει από εκεί. ... Ελπίζω να ξεπεράσεις τα νευράκια σου. Αδυνατώ να καταλάβω πως έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα από τα γραφόμενα μου. Ξαναδιάβασε αυτά που έχω γράψει για να καταλάβεις. Ελπίζω να τα καταφέρεις αυτή τη φορά. ...Αυτό λέγεται ξεροκεφαλιά και ανευθυνότητα γιατί με τα λεγόμενα σου έπρεπε να μην δώσουμε σημασία στο γεγονός και κατά συνέπεια να τραβήξουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Εδω σου λέω το έπαθα και το ιδιο το gear είπε ότι θα υπάρχει πρόβλημα και με τις επόμενες όπως γράφω, και εσύ έπρεπε να το διαβάσεις και αλλού ... Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Είσαι μέσα στο πνεύμα του φόρουμ!Τέλος, ελπίζω να σου έδωσα λύση με τα link που δημοσίευσα και να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις την κάμερα σου.
drdedus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Σε ευχαριστώ για την βοήθεια . το συμπέρασμα βγαίνει γιατι η απάντησή δου στο ερώτημα του φιλου που παραθέτω δείχνει να αγνοεί ένα γεγονός που αναφέρομαι και κατα συνέπεια "ανοίγει τον δρόμο" και στους επόμενους να αγορασουν με κίνδυνο να εχουν το ιδιο πρόβλημα. Καλησπέρα.
newsformobiles Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 ξανά κοίταξα τα firmware και είναι τα 1.8.6.1Α_201602241619Αυτό είναι το τελευταίο firmware. Υπόψιν από το προηγούμενο παίζει μόνο η κινέζικη ή η μεταφρασμένη του maddoctor από δίπλα.
drdedus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Από τις 2 που λειτουργούν η αλήθεια είναι οτι σήμερα σκεφτόμουν ότι δεν λαμβάνω συχνα ειδοποίηση απο την μία και ας έχω και τα 2 app ,το original κινεζικο και το yi home. Κατά τα άλλα οι κάμερες λειτουργούν κανονικά απλα η μια δεν στέλνει ειδοποιήσεις συχνά. Πρεπει να το παρατηρήσω να δω μήπως δεν στελνει και καθόλου. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2016 από drdedus
Sotosgl Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Από τις 2 που λειτουργούν η αλήθεια είναι οτι σήμερα σκεφτόμουν ότι δεν λαμβάνω συχνα ειδοποίηση απο την μία και ας έχω και τα 2 app ,το original κινεζικο και το yi home. Κατά τα άλλα οι κάμερες λειτουργούν κανονικά απλα η μια δεν στέλνει ειδοποιήσεις συχνά. Πρεπει να το παρατηρήσω να δω μήπως δεν στελνει και καθόλου. Ελειπα εξωτερικο για λιγες μερες και παρατηρησα το ιδιο. Ενω η καβαντζωμενη στα σκοταδια δεν εστελνε τιποτα,η αλλη που ειχα να βλεπει εισοδο/σαλονι βαραγε τις πρωτες μερες εκτος απο αλλαγη μερας νυχτας και με τα φυλλα που εκαναν σκιες και αν κανενας εμπενε αναποδα στο στενο και βαραγε το φως του στον τοιχο μετα απο καποιες μερες και ενω τσεκαρα συχνα την καμερα manually σταματησε. Λες να ειναι τοσο smart που να απενεργοποιει τις συχνες περιοχες κινησης; οπως κανουμε με τα κουτακια στο DVR;
BELL Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Τελικα ρε παιδια παιζει ή οχι?Γιατι νομιζω οτι ακομα δυο γνωμες υπαρχουν
sb68s Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Έχω την κάμερα από τον Σεπτέμβριο, κάνω ότι αναβαθμίσεις δίνει τόσο σε Firmware όσο και και σε software. Τώρα έχω την 1.8.6.1Α_201602241619 έκδοση firmware, την έκανα την Παρασκευή νομίζω και μάλιστα έλειπα σε ταξίδι. Δεν είχα ούτε έχω κανένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις, "πρόβλημα" έχω όταν η εφαρμογή ειναι εγκατεστημένη σε δύο συσκευές και οι ειδοποιήσεις έρχονται σ' αυτή που εγκαταστάθηκε τελευταία. 1
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Ύστερα από επικοινωνία μου με το gearbest για την αφορά της κάμερας: vassilis at 11:47, Mar 22:i am interested in Original Xiaomi XiaoYi Night Vision WiFi 720P IP Camera vassilis at 11:48, Mar 22: i heard that it is not functional outside china vassilis at 11:48, Mar 22: with the latest firmware Lucas at 11:48, Mar 22: Could you please kindly send us the item's URL link? Item link is like: http://www.gearbest.com/iphone-cases-covers/pp_323107.htmlWe are happy to check it for you. vassilis at 11:49, Mar 22: http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_193393.html?wid=3 Lucas at 11:49, Mar 22: One moment please. I will check it for you. Thank you. Lucas at 11:53, Mar 22: Yes, you are right. It is CN version vassilis at 11:54, Mar 22: is there a eu version? Lucas at 11:56, Mar 22: Yes but they come in many batches and we cannot assure if it is CN or EU version. You can return it if you it doesn't work Lucas at 11:56, Mar 22: If you have after-sale issues, please contact after-sales support center and we will do our best to assist you Lucas at 11:56, Mar 22: http://support.gearbest.com/ vassilis at 11:56, Mar 22: ok thanks vassilis at 11:57, Mar 22: i hope to solve the problem vassilis at 11:57, Mar 22: and i will order at later time Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2016 από Doc_Chaos_81
Agathoklis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 τι να σας τωρα???? λολ οτι εχει παει σκ@το στην καλτσα και δεν κανω updates πλεον? διαβασε κανεις βρηκε ακρη?
dourios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Επειδή κ εγώ είχα το θέμα με το china σας παραθέτω τo official site οπού και μπορείτε να βρείτε όλα τα firmware http://bbs.xiaomi.cn/f-379-0-0-0-939 Συμβουλή: χρησιμοποιήστε το chrome translator
drdedus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) οι ειδοποιήσεις ερχονται ΑΣ πούμε κανονικά. Κάτι πάντως ψηλοπαιζει @sb68s θα το τσεκάρω αυτο που είπες γιατί κάνω login σε 2-3 συσκευές. Απλά το περίεργο ειναι ότι μόνο στην μια συμβαίνει να έχει καθυστέρηση η ειδοποίηση και ας είναι δίπλα στο router. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2016 από drdedus
sb68s Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 @sb68s θα το τσεκάρω αυτο που είπες γιατί κάνω login σε 2-3 συσκευές. Απλά το περίεργο ειναι ότι μόνο στην μια συμβαίνει να έχει καθυστέρηση η ειδοποίηση και ας είναι δίπλα στο router. Σε δύο Samsung Note 2 & 4, το ένα με Android 4.4.4 και το άλλο 5.1, ερχόταν οι ειδοποιήσεις μόνο σ΄αυτό που είχαν κάνει την εγκατάσταση τελευταία ενώ στο άλλο έβλεπα μόνο τα βιντεάκια από την ανίχνευση της κίνησης.
drdedus Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Ειδοποιήσεις για τις κάμερες έρχονται αυτή την στιγμή στο tablet 5.1 και το κινητό 5.1 . Πήρε update το plugin στην κινέζικη εφαρμογή για το smart kit (συναγερμός) και κατά 90% γύρισε στα αγγλικά. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2016 από drdedus
sb68s Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Θα το ξανατσεκάρω. Μου ήρθε αναβάθμιση firmware από 1.8.6.1Α_201602241619 που έχω τώρα σε 1.8.6.1Α_201603181307, την έχει εγκαταστήσει κανείς για να μας πει εντυπώσεις???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα