Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Yi IR Night Vision

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου λεω οτι αγόρασα την κάμερα απο gear και μου έβγαλε το προβλημα και απαντας στο ερώτημα του φίλου

Thx for the info!

Αυτοί στο gearbest που αναφέρουν ότι μόλις την αγόρασαν, την αναβάθμισαν (αυτόματα από την εφαρμογή) και τώρα δεν τους παίζει εκτός Κίνας τι περίπτωση είναι??

Απο το gearbest την έχω πάρει κι εγώ. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Δηλαδή επειδή εσυ την αγόρασες απο το ιδιο κατάστημα και δεν σου έβγαλε πρόβλημα εμείς λέγαμε ψέματα η δεν γνωρίζαμε.
Είχες αποκλείσει το γεγονός να συνέβη κατι άλλο (οπως και έγινε με την παρτίδα αυτή)
επειδή εσυ την είχες αγοράσει από εκεί.
Αυτό λέγεται ξεροκεφαλιά και ανευθυνότητα γιατί με τα λεγόμενα σου έπρεπε να μην δώσουμε σημασία στο γεγονός και κατά συνέπεια να τραβήξουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα.
Εδω σου λέω το έπαθα και το ιδιο το gear είπε ότι θα υπάρχει πρόβλημα και με τις επόμενες όπως γράφω, και εσύ έπρεπε να το διαβάσεις και αλλού ...

Επεξ/σία από Hal9000
  • Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...

Δηλαδή επειδή εσυ την αγόρασες απο το ιδιο κατάστημα και δεν σου έβγαλε πρόβλημα εμείς λέγαμε ψέματα η δεν γνωρίζαμε.

Είχες αποκλείσει το γεγονός να συνέβη κατι άλλο (οπως και έγινε με την παρτίδα αυτή)

επειδή εσυ την είχες αγοράσει από εκεί.

...

Ελπίζω να ξεπεράσεις τα νευράκια σου. Αδυνατώ να καταλάβω πως έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα από τα γραφόμενα μου. Ξαναδιάβασε αυτά που έχω γράψει για να καταλάβεις. Ελπίζω να τα καταφέρεις αυτή τη φορά.

...Αυτό λέγεται ξεροκεφαλιά και ανευθυνότητα γιατί με τα λεγόμενα σου έπρεπε να μην δώσουμε σημασία στο γεγονός και κατά συνέπεια να τραβήξουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα.

Εδω σου λέω το έπαθα και το ιδιο το gear είπε ότι θα υπάρχει πρόβλημα και με τις επόμενες όπως γράφω, και εσύ έπρεπε να το διαβάσεις και αλλού ...

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Είσαι μέσα στο πνεύμα του φόρουμ!

Τέλος, ελπίζω να σου έδωσα λύση με τα link που δημοσίευσα και να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις την κάμερα σου.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια .

το συμπέρασμα βγαίνει γιατι η απάντησή δου στο ερώτημα του φιλου που παραθέτω δείχνει να αγνοεί ένα γεγονός που αναφέρομαι και κατα συνέπεια "ανοίγει τον δρόμο" και στους επόμενους να αγορασουν με κίνδυνο να εχουν το ιδιο πρόβλημα.

Καλησπέρα.

Δημοσ.

ξανά κοίταξα τα firmware και είναι τα 1.8.6.1Α_201602241619

Αυτό είναι το τελευταίο firmware. Υπόψιν από το προηγούμενο παίζει μόνο η κινέζικη ή η μεταφρασμένη του maddoctor από δίπλα.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τις 2 που λειτουργούν η αλήθεια είναι οτι σήμερα σκεφτόμουν ότι δεν λαμβάνω συχνα ειδοποίηση απο την μία και ας έχω και τα 2 app ,το original κινεζικο και το yi home.

Κατά τα άλλα οι κάμερες λειτουργούν κανονικά απλα η μια δεν στέλνει ειδοποιήσεις συχνά.

Πρεπει να το παρατηρήσω να δω μήπως δεν στελνει και καθόλου.

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

Από τις 2 που λειτουργούν η αλήθεια είναι οτι σήμερα σκεφτόμουν ότι δεν λαμβάνω συχνα ειδοποίηση απο την μία και ας έχω και τα 2 app ,το original κινεζικο και το yi home.

Κατά τα άλλα οι κάμερες λειτουργούν κανονικά απλα η μια δεν στέλνει ειδοποιήσεις συχνά.

Πρεπει να το παρατηρήσω να δω μήπως δεν στελνει και καθόλου.

Ελειπα εξωτερικο για λιγες μερες και παρατηρησα το ιδιο.

Ενω η καβαντζωμενη στα σκοταδια δεν εστελνε τιποτα,η αλλη που ειχα να βλεπει εισοδο/σαλονι βαραγε τις πρωτες μερες εκτος απο αλλαγη μερας νυχτας και με τα φυλλα που εκαναν σκιες και αν κανενας εμπενε αναποδα στο στενο και βαραγε το φως του στον τοιχο μετα απο καποιες μερες και ενω τσεκαρα συχνα την καμερα manually σταματησε.

Λες να ειναι τοσο smart που να απενεργοποιει τις συχνες περιοχες κινησης; οπως κανουμε με τα κουτακια στο DVR;

Δημοσ.

Έχω την κάμερα από τον Σεπτέμβριο, κάνω ότι αναβαθμίσεις δίνει τόσο σε Firmware όσο και και σε software. Τώρα έχω την 1.8.6.1Α_201602241619 έκδοση firmware, την έκανα την Παρασκευή νομίζω και μάλιστα έλειπα σε ταξίδι.

Δεν είχα ούτε έχω κανένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις, "πρόβλημα" έχω  όταν η εφαρμογή ειναι εγκατεστημένη σε δύο συσκευές και οι ειδοποιήσεις έρχονται σ' αυτή που εγκαταστάθηκε τελευταία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ύστερα από επικοινωνία μου με το gearbest για την αφορά της κάμερας:

vassilis
 at 11:47, Mar 22:
i am interested in Original Xiaomi XiaoYi Night Vision WiFi 720P IP Camera
vassilis
 at 11:48, Mar 22:
i heard that it is not functional outside china
vassilis
with the latest firmware
Lucas
Could you please kindly send us the item's URL link? Item link is like: http://www.gearbest.com/iphone-cases-covers/pp_323107.html
We are happy to check it for you.
Lucas
 at 11:49, Mar 22:
One moment please. I will check it for you. Thank you.
Lucas
 at 11:53, Mar 22:
Yes, you are right. It is CN version
vassilis
 at 11:54, Mar 22:
is there a eu version?
Lucas
 at 11:56, Mar 22:
Yes but they come in many batches and we cannot assure if it is CN or EU version. You can return it if you it doesn't work
Lucas
If you have after-sale issues, please contact after-sales support center and we will do our best to assist you
Lucas
vassilis
ok thanks
vassilis
 at 11:57, Mar 22:
i hope to solve the problem
vassilis
 at 11:57, Mar 22:
and i will order at later time

Επεξ/σία από Doc_Chaos_81
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι ειδοποιήσεις ερχονται ΑΣ πούμε κανονικά.

Κάτι πάντως ψηλοπαιζει

@sb68s θα το τσεκάρω αυτο που είπες γιατί κάνω login σε 2-3 συσκευές.

Απλά το περίεργο ειναι ότι μόνο στην μια συμβαίνει να έχει καθυστέρηση η ειδοποίηση και ας είναι δίπλα στο router.

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

@sb68s θα το τσεκάρω αυτο που είπες γιατί κάνω login σε 2-3 συσκευές.

Απλά το περίεργο ειναι ότι μόνο στην μια συμβαίνει να έχει καθυστέρηση η ειδοποίηση και ας είναι δίπλα στο router.

Σε δύο Samsung Note 2 & 4, το ένα με Android 4.4.4 και το άλλο 5.1, ερχόταν οι ειδοποιήσεις μόνο σ΄αυτό που είχαν κάνει την εγκατάσταση τελευταία ενώ στο άλλο έβλεπα μόνο τα βιντεάκια από την ανίχνευση της κίνησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδοποιήσεις για τις κάμερες έρχονται αυτή την στιγμή στο tablet 5.1 και το κινητό 5.1 .

Πήρε update το plugin στην κινέζικη εφαρμογή για το smart kit (συναγερμός) και κατά 90% γύρισε στα αγγλικά.

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

Θα το ξανατσεκάρω.

Μου ήρθε αναβάθμιση firmware από 1.8.6.1Α_201602241619 που έχω τώρα  σε 1.8.6.1Α_201603181307, την έχει εγκαταστήσει κανείς για να μας πει εντυπώσεις???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...