Narayan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το ΜΧ5 δεν κάνει για πρώτο αμάξι. Πάρε το Taurus του μπαμπά, πιες του το αίμα και μόλις αποκτήσεις λίγο αυτοπεποίθηση στο τιμόνι, βλέπεις και κάτι γρηγορότερο. Το ξέρω πως είσαι πάνω στις καύλες σου τώρα αλλά πρέπει πρώτα να μάθεις να περπατάς και μετά να τρέχεις, στην πίστα δεν θα μάθεις κανονική οδήγηση αλλά αγωνιστική που είναι άχρηστη σε δημόσιο δρόμο. 1
paylidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το ΜΧ5 δεν κάνει για πρώτο αμάξι. Πάρε το Taurus του μπαμπά, πιες του το αίμα και μόλις αποκτήσεις λίγο αυτοπεποίθηση στο τιμόνι, βλέπεις και κάτι γρηγορότερο. Το ξέρω πως είσαι πάνω στις καύλες σου τώρα αλλά πρέπει πρώτα να μάθεις να περπατάς και μετά να τρέχεις, στην πίστα δεν θα μάθεις κανονική οδήγηση αλλά αγωνιστική που είναι άχρηστη σε δημόσιο δρόμο. ΙΣΧΥΕΙ, αν και στην Αθήνα χρειάζονται φρεναρίσματα και αντανακλαστικά πίστας ώρες ώρες (εχει τυχει να αποφύγω τρακαρισμα με τετακε) 3
AMD Expert Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το ΜΧ5 δεν κάνει για πρώτο αμάξι. Πάρε το Taurus του μπαμπά, πιες του το αίμα και μόλις αποκτήσεις λίγο αυτοπεποίθηση στο τιμόνι, βλέπεις και κάτι γρηγορότερο. Το ξέρω πως είσαι πάνω στις καύλες σου τώρα αλλά πρέπει πρώτα να μάθεις να περπατάς και μετά να τρέχεις, στην πίστα δεν θα μάθεις κανονική οδήγηση αλλά αγωνιστική που είναι άχρηστη σε δημόσιο δρόμο. Ρε σεις παιδιά ευχαριστώ αλλά η απόφαση έχει παρθεί για το mx5, μην τζάμπα ξοδεύετε "σάλιο/γράμματα". Το Taunus δυστυχώς είχε δοθεί για απόσυρση το 2000, ακριβώς πριν παραλάβουν οι δικοί μου το Fiat Brava μας. Θα προτιμούσα να το κρατούσαν κι εκείνο αλλά αφού δεν γινόταν καλύτερα. Άλλωστε τάφος ήταν, 1,5 τόνος 60 άλογα νομίζω, τι πισωκίνητο τι προσθιοκίνητο σιγά τη διαφορά με την "εκκλησία" (έτσι το χαρακτηρίζει ο δικός μου). Λοιπόν όσον αφορά για την οδήγηση στην πίστα ρώτησε φίλος μου που πήγε στο αυτοκινητοδρόμιο όταν είχε GT-R Track Day και του είπε ο ιδιοκτήτης ok αρκεί να'ναι συνοδηγός ο δικός μου. Στην πίστα δεν θα πάω για κανονική οδήγηση, αλλά για ημι-αγωνιστική (ε θα το πάρω πιο χαλαρά στην αρχή). Επειδή μ'αρέσει η αγωνιστική οδήγηση πιο πολύ από την κανονική το θεωρώ τέλειο να μπορέσω να εξασκηθώ νόμιμα σε μια πίστα. Δεν θα πάω για να μάθω να οδηγώ, έχω ήδη μάθει Μας μένει μόνο το αυτοκίνητο πλέον. Το αυτοκίνητο ελέγχθηκε, είναι άριστο, τώρα μας μένουν οι τράπεζες.. Στην διαδικασία σίγουρα απαιτείται και η τράπεζα; Μήπως μπορείτε να πείτε συνοπτικά την διαδικασία; Ευχαριστώ ****OFF TOPIC**** Έχω μέσα στην τράπεζα 1000€, υπάρχει περίπτωση μέχρι την Δευτέρα να'χει αλλάξει το νόμισμα και να μου τα πάρουν; Ευχαριστώ
johnbond Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Απο τη στιγμή πάντως ,που θα είναι αυτοκίνητο καθημερινής χρήσης και όχι track car να έχεις υπόψιν οτι η καταπόνηση μέσα στην πίστα είναι σημαντική..Και δε μιλώ μόνο για τα λάστιχα.Όλα τα μέρη καταπονούνται ειδικά αν driftάρεις. Για τα 1000 ευρώ που λες και την τράπεζα,μέχρι τη δευτέρα δεν πρόκειται να γίνει τίποτα στα λεφτά σου...Το θέμα όμως είναι οτι κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα ξανανοίξουν οι τράπεζες και με τι νόμισμα. Εγώ ξαναλέω να περιμένετε..Μπορεί σε 1-2 μήνες να έχουν 1.000 τα mx5. Είσαι άτυχος.Έπεσες σε κακή στιγμή. 1
AMD Expert Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Απο τη στιγμή πάντως ,που θα είναι αυτοκίνητο καθημερινής χρήσης και όχι track car να έχεις υπόψιν οτι η καταπόνηση μέσα στην πίστα είναι σημαντική..Και δε μιλώ μόνο για τα λάστιχα.Όλα τα μέρη καταπονούνται ειδικά αν driftάρεις. Για τα 1000 ευρώ που λες και την τράπεζα,μέχρι τη δευτέρα δεν πρόκειται να γίνει τίποτα στα λεφτά σου...Το θέμα όμως είναι οτι κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα ξανανοίξουν οι τράπεζες και με τι νόμισμα. Εγώ ξαναλέω να περιμένετε..Μπορεί σε 1-2 μήνες να έχουν 1.000 τα mx5. Είσαι άτυχος.Έπεσες σε κακή στιγμή. Drift ίσως καμιά στροφή να προσπαθήσω να πάρω, δεν θα το καταπονήσω τόσο το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιείται κυρίως Σαββατοκύριακα Αν είναι έτσι εντάξει.. Τώρα για το 1-2 μήνες θα δείξει Μέχρι την Δευτέρα δλδ το αυτοκίνητο δεν γίνεται να το πάρουμε; Χρειάζεται απαραίτητα η τράπεζα;
MT60RS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 νορμαλ λαστιχα/τακακια/αναρτησεις θα τα φτυσουν μεσα στους 3 πρωτους γυρους 1
AMD Expert Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 νορμαλ λαστιχα/τακακια/αναρτησεις θα τα φτυσουν μεσα στους 3 πρωτους γυρους Χαχαχα δεν πειράζει, στο πρόγραμμα είναι να αναβαθμιστούν έτσι κι αλλιώς Η μεταβίβαση αναγκαστικά απο Δευτέρα και μετά;
dimitrisOP Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Περιμενε να περασει αυτη η εβδομαδα και η αλλη γιατι απο οτι φαινεται θα χασεις χρηματα , δεν τελειωνουν τα mx5 μην αγχωνεσαι, μπορει να βρεις κατι καλητερο,φιλικη συμβουλη παντα Οι τραπεζες θα ειναι για καιρο κλειστες ακομα... 1
AMD Expert Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Περιμενε να περασει αυτη η εβδομαδα και η αλλη γιατι απο οτι φαινεται θα χασεις χρηματα , δεν τελειωνουν τα mx5 μην αγχωνεσαι, μπορει να βρεις κατι καλητερο,φιλικη συμβουλη παντα Οι τραπεζες θα ειναι για καιρο κλειστες ακομα... Μάλιστα Ευχαριστώ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα