paylidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Σταρλετακι; Not a very bad idea... Corolla? πανάκριβα είναι Σκεφτόμουν πολύ και για 200SX, δυστυχώς βγαίνουν λίγο εκτός budget και ο δικός μου τα θεωρεί παλιατζούρες.. Αν δεν τον πείσω για 200SX θα προσπαθήσω για starlet ty for the idea ενω το σταρλετ ειναι της βιτρινας... παρτε ρε ενα σοβαρο αυτοκινητο και αφηστε τα αυτα για κανενα μαυσωλειο... Εγω ουτε για κουνελωνες δε θα τα είχα...(μια που εισαι απο χωριο καταλαβαινεις τι εννοω) 1
AMD Expert Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 ενω το σταρλετ ειναι της βιτρινας... παρτε ρε ενα σοβαρο αυτοκινητο και αφηστε τα αυτα για κανενα μαυσωλειο... Εγω ουτε για κουνελωνες δε θα τα είχα...(μια που εισαι απο χωριο καταλαβαινεις τι εννοω) όχι μέσα από τις Σέρρες είμαι προσωπικά το 200SX το θεωρώ πιο σοβαρό από ένα punto του '08, βέβαια διαφορετικά γούστα ο καθένας καλά και το σταρλετ παλιό, αλλά πολύ φτηνό!
dimitrisOP Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 παρε ενα αμαξι της προκοπης , ασε τις σαβουρες του 80, αν θες ντε και καλα πισωκουνα κοιτα σε bmw 2
AMD Expert Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 παρε ενα αμαξι της προκοπης , ασε τις σαβουρες του 80, αν θες ντε και καλα πισωκουνα κοιτα σε bmw Well.. Τον ψηνω για 200SX https://c1.staticflickr.com/9/8477/8247306258_7b7147d71d_b.jpg
NT1G Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ε ναι γιατί αυτά που πουλιούνται τώρα έτσι θα είναι.. 1
dimitrisOP Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 οτι 200sx βρεις τωρα θα ειναι τιγκα στην σαπιλα 3
AMD Expert Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Update : Φίλος φίλου μας μας δίνει το ασημί mx5 του μοντέλο του '05, 90.000km 1ο χέρι, 1.600cc, με θερμαινόμενα καθίσματα και αναβαθμισμένο ηχοσύστημα στα 4000€. Αν όλα πάνε καλά (και δεν στραβώσει για τον x y λόγο ο δικός μου) μέχρι Παρασκευή θα το'χουμε πάρει.I will keep you in touch 1
dimitrisOP Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 μηπως δεν θα επρεπε να δωσεις τοσα χρηματα για 2θεσιο ερπετο? Το λεω γιατι απο οτι φενεται ποιο πολυ για την καυλα το θες παρα για μεταφορικο μεσο 1
johnbond Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Update : Φίλος φίλου μας μας δίνει το ασημί mx5 του μοντέλο του '05, 90.000km 1ο χέρι, 1.600cc, με θερμαινόμενα καθίσματα και αναβαθμισμένο ηχοσύστημα στα 4000€. Αν όλα πάνε καλά (και δεν στραβώσει για τον x y λόγο ο δικός μου) μέχρι Παρασκευή θα το'χουμε πάρει. I will keep you in touch Εγώ θα έδινα κάτι παραπάνω να πάρω το nc.. Αν το πάρεις πάντως έλεγξε το καλά..Μην αρκεστείς στο οτι είναι γνωστού. Άσε που μέχρι την παρασκευή δε θα υπάρχει η ελλάδα όπως την ξέραμε περίμενε λίγο ακόμη 1
zio10 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Αυτά τα 3 χρόνια μέχρι να το πάρεις εσύ σας είναι απαραίτητο το αυτοκίνητο; Μήπως είναι καλύτερα να πάρεις κάτι σε 3 χρόνια; 1
dimitrisOP Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Και σε αυτην την κατασταση που εφτασε η ελλαδα το καλητερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ψαχνεις χωρα οχι αυτοκινητο Εγω που το πηρα πριν 2,5 χρονια περιπου το ψιλο μετανιωσα...αλλα ψαχνομαι να το παρω μαζι μου εξω... 1
zio10 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Και σε αυτην την κατασταση που εφτασε η ελλαδα το καλητερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ψαχνεις χωρα οχι αυτοκινητο Εγω που το πηρα πριν 2,5 χρονια περιπου το ψιλο μετανιωσα...αλλα ψαχνομαι να το παρω μαζι μου εξω... Συμφέρει ή είναι καλύτερα να πάρεις άλλο εκεί που θα πας; 1
dimitrisOP Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Συμφερει να παρω απο εκει (για να αποφυγεις το κοστος μεταφορας, το τελος ταξινομησης ειναι μικρο ποσο μεσα στην ΕΕ), αλλα το κακο ειναι οτι το εχω σε τελεια κατασταση και δεν παιζει να βρω αλλο σε τετοια κατασταση εξω, συν οτι εχω ριξει ποσα χρηματα για ψηλωματα και λαστιχα 2
AMD Expert Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Στην μεταβίβαση δεν χρειάζεται και ένα παράβολο από την τράπεζα ή κάτι τέτοιο; Τώρα που θα'ναι κλειστές οι τράπεζες μέχρι τις 6 Ιουλίου δλδ από τότε και μετά? πφφφφΠάντως σήμερα πήγε και το είδε και είπε πως είναι άψογο μέσα έξω και μοτέρ και όλα απλά σίγουρα θα γίνει κάποιος έλεγχος στο κτέο ας πούμεΤο αυτοκίνητο βασικά το χρειαζόμαστε. Θέλαμε 2ο αυτοκίνητο για όταν ο ένας από τους 2 γονείς χρειάζεται το Fiat brava 1.2 μας οπότε λέω στον δικό μου : αντί να πάρεις με 4.000€ ένα mazda 3 γιατί να μην δώσεις 2 χιλιαρικα εσυ και 2 εγώ για να πάρουμε ένα mazda mx-5 αφού μετά από αρκετή αναζήτηση κατέληξα σ'αυτό για μένα..Επέλεξα αυτό το μοντέλο περισσότερο για την κ@υλα γιατί φουλ πρακτικό δεν είναι αλλά 2 άτομα τα μεταφέρει άνετα με νορμάλ κατανάλωση βενζίνης και αξιοπιστία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα