Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επισης αν μια στο εκατομμύριο γινει κάτι και πάθεις κάτι τον ιδιοκτήτη του χώρου τον μαντρωσαν για μπουζου...

Υπογράφεις χαρτί όταν μπαίνεις σε πίστα, όπου "αναλαμβάνεις εξολοκλήρου την ευθύνη για το οτιδήποτε", σε καμία περίπτωση δεν θα μαντρώσουν τον ιδιοκτήτη.

• Like 2
Δημοσ.

Υπογράφεις χαρτί όταν μπαίνεις σε πίστα, όπου "αναλαμβάνεις εξολοκλήρου την ευθύνη για το οτιδήποτε", σε καμία περίπτωση δεν θα μαντρώσουν τον ιδιοκτήτη.

όσες φορές ετρεξα στις σερρες (την περασμένη δεκαετία) δε μου ζήτησαν τίποτα... Μία φορά μόνο το 2005 ή 2006 είχε μπατσους απο εξω και ζητούσαν αδειες και ασφαλειες. Ουτε δηλωσεις ουτε τιποτα...

• Like 1
Δημοσ.

Μπάτσους; Τι δουλειά έχουν οι μπάτσοι με την πίστα;  :whistle:

Προσωπικά ξέρω ότι σε όσα track-day γίνονται, πάντα υπογράφεις χαρτί. Εκτός και η είσοδός σου στην πίστα, σημαίνει και αποδοχή αυτόματα των όρων, όπου σίγουρα εκεί μέσα αναφέρουν οτι δεν φέρουν ευθύνη. Αυτό πχ γίνεται στις πίστες καρτ, όταν μπαίνεις για το χαβαλέ σου.

• Like 1
Δημοσ.

για την περιοχη σου, το επιβεβαιωνω. παλιοτερα γινοταν χαμος. τωρα φανταζομαι θα ειναι χειροτερα.

αφου εισαι διπλα στην πιστα, γιατι δε πας να ρωτησεις?

α και κατι αλλο. ποιο εμ εξ πεντε θα παρετε?

χαμός κυρίως γίνεται με τα μηχανάκια, στα χωριά της πόπης γίνεται. Κανείς δεν έχει δίπλωμα κι όλοι έχουν 125cc κλπ. Αυτοκίνητα απλά μαθαίνουν απ'όσο γνωρίζω, δεν τα χρησιμοποιούν κι όλας (εκτός των παράνομων μαθημάτων οδήγησης)

Βασικά είναι λιγάκι μακριά από το σπίτι μου και βαριέμαι τώρα μες στην κάψα :P αλλά θα πάω μια μέρα. Έστειλα μήνυμα στη σελίδα τους στο φβ, το διάβασαν αλλά δεν απάντησαν. Αν συνεχίσω να βαριέμαι θα πάρω τηλ.

Θα πάρουμε ένα MK2.5 (2ης γενιάς facelift) 1.6L. 4000€ κάνει, και η συμφωνία είναι να δώσω τα 2000€ που έχω μαζέψει εγώ και ο πατέρας άλλα 2000€ κι όταν γίνω 18 να το κυκλοφορώ κανονικότατα εγώ, στο όνομά μου.

Αν ειναι να κανετε μαλακιες οικογενιακως παρτε τουλαχιστον ενα s2k γιατι το mx5 δεν παει βημα.

/λολ

Χαχα δεν πειράζει καλύτερα τώρα έχουμε ένα Fiat Brava 1.2, δεν νομίζω να'ταν ότι καλύτερο να δώσεις σε κάποιον s2000/rx8 από την στιγμή που η μόνη του εμπειρία με πισωκίνηση είναι :

Εμένα σε PC Simulators (όπως LFS) με Logitech G27 (άψογος θαρρώ να πω, σε σχέση με φίλους και πατέρα,το'χω κάψει)

Και του πατέρα ένα Ford Taunus του 80 με 1.300cc μηχανή. Ω τάφε μου...

δατς ραϊτ

αν οχι το χοντα, τοτε το αρ εξ οχτω

Το κακό απλώς είναι ότι κοστίζουν πολύ αυτά, θα χρησιμοποιείται και για daily driving όταν χρειάζονται και οι 2 γονείς αυτοκίνητο οπότε δεν μπορεί να'ναι κάτι που να καίει τ'άντερά του. Το s2000 σε τέλη και βενζίνες ενώ το rx8 σε λάδια και βενζίνες :D

Έχω οδηγήσει 1ης γενιάς turbo rx7 (160hp κάποτε, πλέον φαντάζομαι αρκετά λιγότερα, έχοντας φτάσει 190,000χλμ) και γούσταρα πάρα πολύ ήχο, βαβούρα κλπ απλά δεν μ'αρέσει που με τους wankel χρειάζεται να περιμένεις να ζεσταθεί, να ψάξεις για αυτοκίνητο με καλή συμπίεση στο μοτέρ (γιατί τα χλμ και μόνο δεν λένε τίποτα) και μετά από αυτά τα κλασσικά προβλήματα κόστους..

Μετά από αρκετή αναζήτηση κατέληξα ότι θέλω είτε mx5 είτε mr2. Έπειτα διάβασα ότι επειδή τα 2α είναι κεντρομήχανα είναι σχετικά ριψοκίνδυνα, ακριβότερα σερβις κλπ και λέω mx5!

Στο μέλλον με 1-1.5 χιλιάρικο βάζω ένα μεταχειρισμένο turbo kit, πάει 180-200hp και είμαι άρχοντας (αφού έχω συνηθίσει το αυτοκίνητο πάν'απ'όλα).

Έχουμε δει αυτήν την αγγελία από κοντά, και αύριο θα πάμε για ελέγχους σε φανοποιείο κλπ. Από κοντά το αυτοκίνητο ήταν τέλειο, και αύριο θα πάμε μόνο για ελέγχους. Αν βγουν όλα οκ μέχρι την Παρασκευή αν δεν στραβώσει για κάποιο άγνωστο λόγο ο δικός μου το παίρνουμε : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6522124/

6522124_6_b.jpg

Δημοσ.

Νομιζω το mk2 ειναι με τα 90 αλογα...pure ταφος,με το πλαι θα πας μονο με πρωτη αν αυτο φαντασιωνεσαι και για να το κρατησεις στο πλαι με 2ρα πρεπει να σαι χειρουργος...δεν αρκει η πισω κινηση,εκτως και αν το χωσεις σε κανα χωματοδρομο,τεσπα gl/hf

• Like 2
Δημοσ.

εχεις φαει κολλημα και αυτο το αμαξι τελικα :P

Λιγαααακι :D

1.6 16v 110hp 1000kg είναι

Βάζεις πίσω χαλια λαστιχα και let the fun begin

Νομιζω το mk2 ειναι με τα 90 αλογα...pure ταφος,με το πλαι θα πας μονο με πρωτη αν αυτο φαντασιωνεσαι και για να το κρατησεις στο πλαι με 2ρα πρεπει να σαι χειρουργος...δεν αρκει η πισω κινηση,εκτως και αν το χωσεις σε κανα χωματοδρομο,τεσπα gl/hf

Thank you ^_^

Δημοσ.

Λιγαααακι :D

1.6 16v 110hp 1000kg είναι

Βάζεις πίσω χαλια λαστιχα και let the fun begin

Αν γράψω "γνώστης" ειρωνικά και βάλω και αυτό το smiley  :rolleyes: , θα παρεξηγηθείς;

• Like 1
Δημοσ.

Για ενήλικες με δίπλωμα ξέρετε αν υπάρχουν πίστες καρτ που επιτρέπουν αυτοκίνητα;Και πόσο χρεώνουν;

• Like 1
Δημοσ.

Αν γράψω "γνώστης" ειρωνικά και βάλω και αυτό το smiley  :rolleyes: , θα παρεξηγηθείς;

nope, εννοώ στην πίστα να τα βάλεις τα χάλια λάστιχα, αλλά εξήγησε τι εννοείς :)

Για ενήλικες με δίπλωμα ξέρετε αν υπάρχουν πίστες καρτ που επιτρέπουν αυτοκίνητα;Και πόσο χρεώνουν;

σίγουρα στις Σέρρες, χρέωση νομίζω 15€ την μέρα

καιιι το mx5 τελικά επωλήθη... -_-

• Like 1
Δημοσ.

παρε κανα σταρλετακι. η ΑΕ86

Σταρλετακι; Not a very bad idea...

Corolla? πανάκριβα είναι :(

Σκεφτόμουν πολύ και για 200SX, δυστυχώς βγαίνουν λίγο εκτός budget και ο δικός μου τα θεωρεί παλιατζούρες.. Αν δεν τον πείσω για 200SX θα προσπαθήσω για starlet ty for the idea :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...