AMD Expert Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Πως γίνεται κάποιος ανήλικος (15) να οδηγήσει αυτοκίνητο σε πίστα νόμιμα; Χρειάζεται ίδιο δίπλωμα όπως καρτ; Κόστος; Απαιτήσεις; Υπάρχει κάποιο site με πληροφορίες;Προϋποθέσεις :-Υπάρχει αυτοκίνητο-Οι γονείς επιτρέπουν-Η υγεία είναι άψογηΞέρω ότι σε άλλες χώρες γίνεται αυτό αλλά στο Ελληνιστάν γίνεται αυτό;Ευχαριστώ
d_gkal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 για να βγαλει καποιος διπλωμα αυτοκινητου, το οποιο του επιτρεπει να οδηγησει νομιμως αυτοκινητο, πρεπει να εχει κλεισει τα 18. ποιος ο λογος σε μια πιστα καρτ να οδηγησει αυτοκινητο ενας ανηλικος? 1
paylidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 επισης στις περισσότερες πιστες καρτ δεν ειναι δυνατόν να οδηγηθεί αυτοκίνητο... ειναι φτιαγμένες για μέγεθος καρτ με ότι αυτο συνεπαγεται 1
Sorath Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Για οδήγηση σε πίστα, ΔΕΝ χρειάζεται δίπλωμα. Εξαρτάται από τον κανονισμό της πίστας, αν επιτρέπεται ή όχι. Για αγώνες πάλι σε πίστα, πάλι δεν χρειάζεται δίπλωμα, αλλά εκεί πρέπει να έχεις αγωνιστική licence. 1
AMD Expert Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 για να βγαλει καποιος διπλωμα αυτοκινητου, το οποιο του επιτρεπει να οδηγησει νομιμως αυτοκινητο, πρεπει να εχει κλεισει τα 18. ποιος ο λογος σε μια πιστα καρτ να οδηγησει αυτοκινητο ενας ανηλικος? (παράνομα) γνωρίζω να οδηγώ και υπάρχει τεράστια περίπτωση να αγοράσουμε mazda mx5 ως 2ο αυτοκίνητο. καλύτερα να έχω κάποια πείρα με πίσω κίνηση πριν βγω στους δρόμους επισης στις περισσότερες πιστες καρτ δεν ειναι δυνατόν να οδηγηθεί αυτοκίνητο... ειναι φτιαγμένες για μέγεθος καρτ με ότι αυτο συνεπαγεται στη συγκεκριμένη άπειρες φορές μπαίνουν για time attack πολλά όπως punto gt, delta hf, lotus elise, kadett κλπ κλπ όπως και drift με παλιές e30 v8/i6 κλπ Για οδήγηση σε πίστα, ΔΕΝ χρειάζεται δίπλωμα. Εξαρτάται από τον κανονισμό της πίστας, αν επιτρέπεται ή όχι. Για αγώνες πάλι σε πίστα, πάλι δεν χρειάζεται δίπλωμα, αλλά εκεί πρέπει να έχεις αγωνιστική licence. Α, άρα ρωτάω τους υπεύθυνους της πίστας. Δεν θέλω να συμμετέχω σε αγώνες απλά να οδηγώ κάπου νόμιμα, γρήγορα. Time attack ή αν έχουμε οικονομική δυνατότητα ακόμη και εξάσκηση drift Η πίστα που αναφέρομαι είναι η Πίστα κάρτ Σερρών
GeorgeHellas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Θα μεγαλώσεις και θα καταλάβεις τι βλακειες γραφεις.. Με συγχωρεις για το εντονο ύφος, αλλα πραγματικά αν έχουν μυαλό οι γονείς σου δεν θα σου επιτρέψουν κάτι τέτοιο. Η οδήγηση σε πραγματικούς δρόμους δεν έχει να κάνει με ταχύτητα ντριφτ και ότι αλλο περιγράφεις.. Αλλα όπως είπες στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ζούμε..... 4
kostaskalamatas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 εχω την εντυπωση οτι δε χρειαζεται καποιο διπλωμα. "αναλογα βεβαια και την διοικηση της πιστας"στη χειροτερη των περιπτωσεων, υπαρχει μια ετοιμη φορμα που την υπογραφει ο κηδεμονας σου για να προπονηθειες στην πιστα με κανονικο αυτοκινητο. για να λαβεις πιο μετα μερος σε διαφορους αγωνες πρεπει οπωσδηποτε να εχεις μια λαισανς παιδων. 60 ευρω νομιζω εχει και ανανεωνεται ετησιως. 1
AMD Expert Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 εχω την εντυπωση οτι δε χρειαζεται καποιο διπλωμα. "αναλογα βεβαια και την διοικηση της πιστας"στη χειροτερη των περιπτωσεων, υπαρχει μια ετοιμη φορμα που την υπογραφει ο κηδεμονας σου για να προπονηθειες στην πιστα με κανονικο αυτοκινητο. για να λαβεις πιο μετα μερος σε διαφορους αγωνες πρεπει οπωσδηποτε να εχεις μια λαισανς παιδων. 60 ευρω νομιζω εχει και ανανεωνεται ετησιως. Α πολύ ωραία ευχαριστώ Θα μεγαλώσεις και θα καταλάβεις τι βλακειες γραφεις.. Με συγχωρεις για το εντονο ύφος, αλλα πραγματικά αν έχουν μυαλό οι γονείς σου δεν θα σου επιτρέψουν κάτι τέτοιο. Η οδήγηση σε πραγματικούς δρόμους δεν έχει να κάνει με ταχύτητα ντριφτ και ότι αλλο περιγράφεις.. Αλλα όπως είπες στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ζούμε..... οκ : προτιμότερο είναι να κάνω χαζομάρες στην πίστα και να μάθω καλύτερα για την πίσω κίνηση ή να μου φύγει καμιά μέρα από βλακεία μου στο δρόμο και να μην έχω ιδέα πως να το σώσω;
paylidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Κοιτα, λογικα δε λεμε την ιδια πιστα αλλα στο αυτοκινητοδρόμιο έχω τρεξει και εγώ, τόσο με μηχανή οσο και με αυτοκίνητο... δε το θεωρω καν πιστα... Ήμουν 18 και έτρεχα με Impreza 450ps από τη βλακεια μου, σημερα δε θα το έκανα ούτε στο pc... επισης αν μια στο εκατομμύριο γινει κάτι και πάθεις κάτι τον ιδιοκτήτη του χώρου τον μαντρωσαν για μπουζου... 1
AMD Expert Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Κοιτα, λογικα δε λεμε την ιδια πιστα αλλα στο αυτοκινητοδρόμιο έχω τρεξει και εγώ, τόσο με μηχανή οσο και με αυτοκίνητο... δε το θεωρω καν πιστα... Ήμουν 18 και έτρεχα με Impreza 450ps από τη βλακεια μου, σημερα δε θα το έκανα ούτε στο pc... επισης αν μια στο εκατομμύριο γινει κάτι και πάθεις κάτι τον ιδιοκτήτη του χώρου τον μαντρωσαν για μπουζου... Αν εννοείς στις Σέρρες, είναι το αυτοκινητοδρόμιο και δίπλα η πίστα καρτ. Εσύ μάλλον εννοείς την κανονική πίστα (ή "πίστα", όπως το βλέπει κανείς) Καλά αρχικά να δούμε αν γίνεται, και μακάρι να βρεθεί κάποιος ο οποίος έχει τέτοιου είδους εμπειρία (ανηλίκου) να πει την άποψή του, αν πάθω κάτι είναι έπειτα δευτερεύον
NT1G Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αν περιμένεις να πας δηλαδή σε 3 χρόνια θα καταστραφεί ο κόσμος; 3
d_gkal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 καλυτερα περιμενε εκει στα σερρας εχετε ξεφυγει πολυ παντως. (μιλαω καθαρα για οδηγηση ανηλικων) 2
AMD Expert Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Καλά μπλα μπλα είναι τα θέματα απλα θα προτιμούσα να απαντήσουν αυτοι που όντως ξέρουν Πάντως όντως παρα πολλοί ανήλικοι, ακόμα και ανήλικες οδηγούν, γνωρίζω παρα πολλους/ες απο σχολικό περιβάλλον κλπ
d_gkal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 για την περιοχη σου, το επιβεβαιωνω. παλιοτερα γινοταν χαμος. τωρα φανταζομαι θα ειναι χειροτερα. αφου εισαι διπλα στην πιστα, γιατι δε πας να ρωτησεις? α και κατι αλλο. ποιο εμ εξ πεντε θα παρετε? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα