Xristaras12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 τρέξε τα παιχνίδια σου χωρίς Antialiasing και δες παλι την συμπεριφορά τους. Επίσης να πω ότι εν μέρει,σε κόβει ολίγον και ο επεξεργαστής. Ένα μικρό ανεβασματάκι στα 4+ τα χρειάζεται. Στο σύστημα της υπογραφής σε 1024p και με physx high κλπ το bench του arkham city δεν με ρίχνει κάτω απο 55fps αν θυμάμαι καλά. στο arkham origins έχω δει και 35άρι σε ζόρικες σκηνές. Όμως και στα 2 παρατηρώ stuttering ανα τακτά χρονικά διαστήματα και βλέπω να φορτώνουν textures χωρίς όμως να γεμίζει η μνήμη της GTX760.
FarmaS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 λες να κλαταρε το τροφοδοτικο κ να μην μπορει να δώσει ρεύμα στην 12αρα γραμμη?
juno12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 ένα κουφό που έχω δει εγώ μερικές φορές στη δικιά μου είναι ότι τα ρολόγια πυρήνα και μνήμης δεν πάνε στο μέγιστο όταν ξεκινάει ένα παιχνίδι, αλλά μένουν κολλημένα στο μισό. νομίζω υπεύθυνο γι'αυτό είναι το Gpu tweak. για δες μήπως παθαίνει το ίδιο για κάποιο άλλο λόγο.
SigmaDelta Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Τι θερμοκρασίες σηκώνει η CPU? Γιατί αυτό το fanless cpu cooler Που βλέπω στην υπογραφή σου,δεν μου κάθεται καλά...
giannisag17 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Παιδες οι drivers ηταν τελικα!!Εβαλα ξανα τους omega και ολα μια χαρα!!
fix21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 και γω ιδια θεματα ειχα και αλλαξα σε omega ...βγαζουνε drivers και δεν τα κοιτανε? τι φαση?
giannisag17 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Καλα δεν φημιζεται η ati για τους drivers αλλα λογικα τους beta πρεπει να τους βαζεις για τα αντιστοιχα παιχνιδια που εχουν κανει optimization!
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 και γω ιδια θεματα ειχα και αλλαξα σε omega ...βγαζουνε drivers και δεν τα κοιτανε? τι φαση? κανένας δεν τα κοιτάζει μου φαίνεται,πήγα απο κόκκινη σε πράσινη και υπάρχουν και εκει θέματα. Καλα δεν φημιζεται η ati για τους drivers αλλα λογικα τους beta πρεπει να τους βαζεις για τα αντιστοιχα παιχνιδια που εχουν κανει optimization! με την 7770 πάντως μόνο στον 13.11 beta συναντησα πρόβλημα σε όλα τα παιχνίδια.Έκτοτε κανένα θέμα. Βέβαια άνετα μπορείς να μου πείς,σιγά τις επιδόσεις την 7770 για να ελέγξεις αν έχει θέμα κάπου,δεκτόν
fix21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Καλα δεν φημιζεται η ati για τους drivers αλλα λογικα τους beta πρεπει να τους βαζεις για τα αντιστοιχα παιχνιδια που εχουν κανει optimization! πολυ εξυπνο παντως να βγαζουνε optimization για δυο παιχνιδια και τα υπολοιπα να μην παιζουνε καν και ας ειναι Beta.θα παιξεις αυτα τα δυο τελεια μετα αντε παλι unistall drivers και παλι τους παλιους.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 όσο παράξενο και να σου φαίνεται ο driver και ο κάθε driver είναι αρκετά πολύπλοκο κομμάτι και δύσκολο στην συγγραφή. Απο κει και πέρα,πιθανότατα να μην ελέγχουν αν οι αλλαγές που κάνουν έχουν αντίκτυπο σε άλλα σημεία του κώδικα. Παράδειγμα της πράσινης έδω και 4 εκδόσεις driver "χτυπάει" το hardware acceleration σε chrome/firefox ιδιαίτερα σε 7ΧΧ κάρτες. Τους πήρε κανένα μήνα να το διορθώσουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα