Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια την βοηθεια σας!Προβλημα τις τελευταιες 2 εβδομαδες!Τρελα framedrops κολληματα στις εναρξεις των παιχνιδιων!Το κακο παραγινε με τα τελευταια 2 παιχνιδια arkham city και lord of the fallen...Tο ενα μου βγαζει benchmark 45 fps μεσο ορο και οχι σε ultra που κανονικα δεν επρεπε να μασαει και το αλλο κανει λες και εχει λοξιγκα!Τι να κανω εχω τρελαθει!

Δημοσ.

Παιδια την βοηθεια σας!Προβλημα τις τελευταιες 2 εβδομαδες!Τρελα framedrops κολληματα στις εναρξεις των παιχνιδιων!Το κακο παραγινε με τα τελευταια 2 παιχνιδια arkham city και lord of the fallen...Tο ενα μου βγαζει benchmark 45 fps μεσο ορο και οχι σε ultra που κανονικα δεν επρεπε να μασαει και το αλλο κανει λες και εχει λοξιγκα!Τι να κανω εχω τρελαθει!

απο θερμοκρασιες cpu,gpu πως πας?ξαναεγκατεστησε drivers,κανε registry clean με προγραμματα οπως advanced systemcare free.εγγυηση εχει η καρτα?κανε και ενα bios default restore.

Δημοσ.

gpu πανω απο 65 δεν παει και cpu ειναι μια χαρα!στα bios εκανα default restore πριν μιση ωρα!Ειχα κανει φορματ πριν 5 μερες οποτε και οι drivers ειναι καθαροι...Εχει εγγυηση μεχρι Δεκεμβρη του 16!

Δημοσ.

gpu πανω απο 65 δεν παει και cpu ειναι μια χαρα!στα bios εκανα default restore πριν μιση ωρα!Ειχα κανει φορματ πριν 5 μερες οποτε και οι drivers ειναι καθαροι...Εχει εγγυηση μεχρι Δεκεμβρη του 16!

μονο τις δυο τελευταιες βδομαδες στο κανει?μια λυση ειναι να δοκιμασεις την καρτα σε αλλο υπολογιστη να δεις αν κανει τα ιδια.και εννοειται οτι το τροφοδοτικο πρεπει να ειναι επαρκες

Δημοσ.

ρε παιδια μετα τα patch μια χαρα ειναι το lord of the fallen και το archam city δεν εχει προβλημα.το παιδι λει οτι αντιμετωπιζει το προβλημα και σε αλλα παιχνιδια.

Δημοσ.

το arkham city έχει θέματα λόγω μηχανής γραφικών (unreal engine). Γενικότερα όσα τρέχουν στην συγκεκριμένη έχουν ελαφρύ stuttering μια στο τόσο.

Δεσ παράδειγμα και το the vanishing of ethan carter.

Τροφοδοτικό έχεις να δοκιμάσεις απο αλλού μήπως είναι στα τελευταία του και δεν βγάζει σωστή τάση/ρεύμα προς την κάρτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...