big7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Αν έχεις κάποιο που ξέρει τι κάνει να σε βοηθήσει τότε ναι συμφωνώ, τον φτιάχνεις μόνος σου. Αν όμως είναι η πρώτη σου φορά, δεν νομίζω να κάνεις καλύτερο cable management από ότι θα σου κάνει το eshop. Επίσης αυτό με τα καλώδια ότι μπορεί να τα μπερδέψεις το είχα δει σε ένα βίντεο στο youtube, νομίζω του linustechtips ή του techquickie, ίσως να αναφερόταν σε άλλα καλώδια πάντως από έναν ανίδεο μπορεί να γίνει η ζημιά και πολλές άλλες ζημιές που ανέφερα παραπάνω. Κοίταξε πάντως μήπως παίρνεις καλύτερη εγγύηση αν στον συναρμολογήσουν αυτοί γιατί δεν έχω καταλάβει τι παίζει. Εγώ πάντως έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το στήσιμο, και τα καλώδια δεν είδα κάποιο να παρεμποδίζει κάτι (έβαλα και modular τροφοδοτικό) όπως τον προηγούμενο υπολογιστή που πήρα από το πλαίσιο και τα καλώδια απλώνονταν σαν την λερναία ύδρα παντού
DTsuras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 http://www.e-shop.gr/stockhouse Οκ, μια χαρα..αλλα δεν σου λεει κανεις οτι τα κομματια που δεν πουλανε δεν στα βαζουν στο νεο συστημα σου.
big7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δεν νομίζω να τους συμφέρει κι όλας αυτό. Το κέρδος που θα είχαν δεν είναι πολύ μεγάλο και η εγγύηση αυτών των κομματιών είναι για 6 μήνες νομίζω? Σίγουρα πάντως περιορισμένη. Αν χαλάσει ένα τέτοιο κομμάτι αφού έχει λήξει η περιορισμένη εγγύηση αλλά πριν λήξει η εγγύηση που νομίζεις εσύ ότι έχεις από τον κατασκευαστή το eshop θα αναγκαστεί να στο αντικαταστήσει με δικά του έξοδα, θα χάσει το κέρδος που είχε από 20 τέτοια κομμάτια. Γενικά πολύ ρίσκο για μικρό κέρδος. Εξάλλου δεν έχω ακούσει κάποια τέτοια περίπτωση είτε εδώ μέσα είτε κάπου αλλού που να το αποδεικνύει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα