Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε θα σου προτεινα να δωσεις 50 ευρω παραπανω να πας σε ιντελ ι5.Αν δεν τα δωσεις τωρα,το πολυ σε 3 χρονια θα χρειαστει να παρεις καινουργιο επεξεργαστη.Ο επεξεργαστης ειναι ηδη παλιος(2012)φτιαγμενος με παλια τεχνολογια (32 nm).Πραγματικα,ειναι σπαταλη να τον αγορασεις.

αυτο ειναι μια πολυ σχετικη κουβεντα, φιλε μου..!!  

αναλογα με την χρηση που κανει ο καθενας....!  

μιλαμε για εναν επεξεργαστη που υπαρχει ηδη στην αγορα 2-2.5 χρονια περιπου, και ακομα θεωρειται καλο VFM στην τιμη του..! 

βλεπεις.. ,το πλεονεκτημα με τους πολλους πυρηνες, ειναι η καλυτερη διαρκεια σε βαθος χρονου..!!!

και για να μην λεμε μονο για τον AMD, και νομιζεις οτι εχω κολλημα,  δες τον ι7-920...!!  ακομα και σημερα, μετα απο 6+ χρονια, μπορεις και κανεις ανετα τη δουλεια σου...!  

δεν μιλαω φυσικα, για επαγγελματικες χρησεις, οπου σαφως υπαρχουν οι νεοτεροι δυνατοτεροι και γρηγοροτεροι επεξεργαστες. αλλα ενας οικιακος χρηστης τι παραπανω θα κερδισει...?  

τα μονα αδυνατα σημεια των παλαιοτερων μητρικων ειναι οι θυρες παλιοτερης γενιας, sata 2 - USB 2.0..! 

Προτιμώ αυτήν την ψύξη που επέλεξα γιατί είναι πιο εύκολη στην εγκατάσταση???.

Θα μου πρότεινες κάτι σε αυτό το είδος μέχρι 20€???

Επίσης πως θα κάνω overclocking???Πάντως ευχαριστώ!

πιο ευκολη στην εγκατασταση?  γιατι?  

αφου η πλειοψηφια των aftermarket ψυκτρων θελει λυσιμο η βαση του σοκετ της μητρικης..!!! αυτο το γνωριζεις?  η νομιζεις οτι η ψυκτρα θα μπει πανω στην υπαρχουσα βαση...?  

• Like 1
Δημοσ.

αυτο ειναι μια πολυ σχετικη κουβεντα, φιλε μου..!!  

αναλογα με την χρηση που κανει ο καθενας....!  

μιλαμε για εναν επεξεργαστη που υπαρχει ηδη στην αγορα 2-2.5 χρονια περιπου, και ακομα θεωρειται καλο VFM στην τιμη του..! 

βλεπεις.. ,το πλεονεκτημα με τους πολλους πυρηνες, ειναι η καλυτερη διαρκεια σε βαθος χρονου..!!!

και για να μην λεμε μονο για τον AMD, και νομιζεις οτι εχω κολλημα,  δες τον ι7-920...!!  ακομα και σημερα, μετα απο 6+ χρονια, μπορεις και κανεις ανετα τη δουλεια σου...!  

δεν μιλαω φυσικα, για επαγγελματικες χρησεις, οπου σαφως υπαρχουν οι νεοτεροι δυνατοτεροι και γρηγοροτεροι επεξεργαστες. αλλα ενας οικιακος χρηστης τι παραπανω θα κερδισει...?  

τα μονα αδυνατα σημεια των παλαιοτερων μητρικων ειναι οι θυρες παλιοτερης γενιας, sata 2 - USB 2.0..! 

πιο ευκολη στην εγκατασταση?  γιατι?  

αφου η πλειοψηφια των aftermarket ψυκτρων θελει λυσιμο η βαση του σοκετ της μητρικης..!!! αυτο το γνωριζεις?  η νομιζεις οτι η ψυκτρα θα μπει πανω στην υπαρχουσα βαση...?  

Ειναι,χωρις παρεξηγηση,ηλιθιο και χαζο να συμφωνεις να αγορασει τον fx 6300..Για να καταλαβεις op,ο επεξεργαστης ειναι πολυ απλα για τα σκουπιδια(,ακομα και οταν βγηκε,ακομα και για τα λεφτα του) και ειναι γελοιο καποιοι να σε συμβουλευουν να τον αγορασεις.Αν θες να ξοδεψεις το λεφτα σου,εμπρος καντο,δεν σε εμποδιζει κανενας.Για καθε λογικο ομως ανθρωπο,που δεν θελει να ξοδεψει τα λεφτα του καλυτερα να πας σε εναν ι5(4ης++ γενιας).Αυτα απο εμενα.

Υ.Γ:Μην κοιτας τους πυρηνες.Ο fx 6300 ειναι οσο καλως ειναι και ο δικος μου επεξεργαστης τωρα,στα τωρινα παιχνιδια(ο επεξεργαστης μου ειναι 9 χρονων και ειναι ο ιντελ qx 6700).Δηλαδη με λιγα λογια,οι επιδοσεις του συγκεκριμενου amd ειναι τοσο καλες οσο καλες ειναι και οι επιδοσεις ενος intel 9 χρονων.Με λιγα λογια ειναι σαν να πετας τα λεφτα σου σε εναν αδυναμο επεξεργαστη και σε μια νεκρη πλατφορμα.

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι το να αποκαλεις ''γελοια'' μια προταση ειναι σωστο.

τα παιδια (και μαλιστα με μεγαλη συνεισφορα εδω μεσα) βοηθανε με τις γνωσεις τους τον καθενα αφιλοκερδως.

απο κει κ υστερα.αναλογα το μπατζετ κρινονται ολα.

στα σημαντικα τωρα...ο 6300 ειναι καλος επεξεργαστης και προβληματα δυσκολα θα συναντησει.ειναι  vfm πραγματικο στα λεφτα του.

ωστοσο ενας ι5 ειναι καλυτερος κ ακριβοτερος (80 + ευρω δεν τα λες κ λιγα).κ μαλιστα ποσο π[ου μπορεις κ τα αξιοποιεις περνοντας μια καρτα αρκετα καλυτερη.

δλδ πας ανετα απο την 750τι σε μια 280 ή 380 ή 960.και σιγουρα εκει θα δει διαφορες μεγαλες στα γραφικα.για μπουκαλι ουτε καν.

συμφωνω ωστοσο οτι ειναι μια πλατφορμα παλαια αλλα κ παλι ξεκιναει απο κει κ στην πορεια παει σε καναν 8350.

προφανως κ εγω προτιμαω να παει σε σοκετ 1150.

Δημοσ.

Ειναι,χωρις παρεξηγηση,ηλιθιο και χαζο να συμφωνεις να αγορασει τον fx 6300..Για να καταλαβεις op,ο επεξεργαστης ειναι πολυ απλα για τα σκουπιδια(,ακομα και οταν βγηκε,ακομα και για τα λεφτα του) και ειναι γελοιο καποιοι να σε συμβουλευουν να τον αγορασεις.Αν θες να ξοδεψεις το λεφτα σου,εμπρος καντο,δεν σε εμποδιζει κανενας.Για καθε λογικο ομως ανθρωπο,που δεν θελει να ξοδεψει τα λεφτα του καλυτερα να πας σε εναν ι5(4ης++ γενιας).Αυτα απο εμενα.

Υ.Γ:Μην κοιτας τους πυρηνες.Ο fx 6300 ειναι οσο καλως ειναι και ο δικος μου επεξεργαστης τωρα,στα τωρινα παιχνιδια(ο επεξεργαστης μου ειναι 9 χρονων και ειναι ο ιντελ qx 6700).Δηλαδη με λιγα λογια,οι επιδοσεις του συγκεκριμενου amd ειναι τοσο καλες οσο καλες ειναι και οι επιδοσεις ενος intel 9 χρονων.Με λιγα λογια ειναι σαν να πετας τα λεφτα σου σε εναν αδυναμο επεξεργαστη και σε μια νεκρη πλατφορμα.

δεν θα προβω ουτε σε χαρακτηρισμους, ουτε θα παρεξηγηθω. 

ομως οι συγκρισεις που κανεις ειναι ατυχης, τουλαχιστον..!!  

καλα οτι εχουν και 8 χρονια διαφορα, καλα οτι -νομιζεις- οτι ο 6300 ειναι το ιδιο δυνατος οσο ο 6700.., αλλα ξεχνας οτι QX6700 οταν βγηκε το 2006 στην αγορα, κοστιζε σχεδον, οσο κανει ο 5960Χ σημερα (+- 1000€).  αντιθετα απο τον 6300 που οι τιμες του ηταν παντα κατω απο €150 ...!!!!   

αυτο σημαινει VFM. δεν μετρας με τις απολυτες επιδοσεις. αλλα με την All around αξια του επεξεργαστη. 

οπως λεμε οτι για πισι γραφειου, το καλυτερο VFM ειναι ο Pentium G, ετσι λεμε οτι και για all around χρηση, ο 6300 ειναι παρα πολυ καλο VFM..!  

δεν πας με €100 επεξεργαστη να "χτυπησεις" τον ι5...!  

ΥΓ.  ο 6300 ειναι στα επιπεδα του 920, αν θες μετρο συγκρισης...!!!!

• Like 2
Δημοσ.

δεν θα προβω ουτε σε χαρακτηρισμους, ουτε θα παρεξηγηθω. 

ομως οι συγκρισεις που κανεις ειναι ατυχης, τουλαχιστον..!!  

καλα οτι εχουν και 8 χρονια διαφορα, καλα οτι -νομιζεις- οτι ο 6300 ειναι το ιδιο δυνατος οσο ο 6700.., αλλα ξεχνας οτι QX6700 οταν βγηκε το 2006 στην αγορα, κοστιζε σχεδον, οσο κανει ο 5960Χ σημερα (+- 1000€).  αντιθετα απο τον 6300 που οι τιμες του ηταν παντα κατω απο €150 ...!!!!   

αυτο σημαινει VFM. δεν μετρας με τις απολυτες επιδοσεις. αλλα με την All around αξια του επεξεργαστη. 

οπως λεμε οτι για πισι γραφειου, το καλυτερο VFM ειναι ο Pentium G, ετσι λεμε οτι και για all around χρηση, ο 6300 ειναι παρα πολυ καλο VFM..!  

δεν πας με €100 επεξεργαστη να "χτυπησεις" τον ι5...!  

ΥΓ.  ο 6300 ειναι στα επιπεδα του 920, αν θες μετρο συγκρισης...!!!!

Συμφωνώ με τον cabdik. Ρώτησα έναν τεχνικό και μου είπε σχεδόν τα ίδια.Πάντως εγώ τον παράγγειλα τον υπολογιστή.
Δημοσ.

Ο 6300 αξίζει πολύ για τα χρήματα του.Συμφωνώ απόλυτα με τον cabdik και για την αξία του i7 920 ακόμα και τώρα,των phenom ii παλιότερα αλλά και άλλων που όλοι αυτοί για τις επιδόσεις και τα χρήματα τους ήταν vfm και κράτησαν και κρατάνε ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...