Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Σημερα στο pc της δουλειας αρχισε να ακουγεται πολυ εντονα το τροφοδοτικο. επειδη ηταν ενα κινεζικο 400αρι μολις το ειδα αποφασισα να το αντικαταστησω αμεσα.

Ειχα ενα 500αρι corsair το cx500. το ειχα παρει απο εδω απο αγγελια για εφεδρικο. αντικαταστω το τροφοδοτικο ανοιγει το συστημα και μετα απο καμια ωρα κανει restart. μου εγραψε: the power supply Και κατι για surge Και οτι η μητρηκη τον εκανε restart σστην συνεχεια μολις εμπαινε στα windows εκανε restart. λεω οτι με κοροιδεψαν και βγαζω απο ενα αλλο συστημα που δεν λειτουργει ενα ocz 600 αρι και το αντικαταστω. αυτη την φορα δεν εμπαινε καν στα windows. επειδη δεν μπορουσα να τον εχω κλειστο γιατι χρειαζεται για τιμες τοτε εβγαλα απο το κυριως συστημα μου το evga 750 και το εβαλα αλλα αυτη την φορα εβγαλα και την μπαταρια απο την μητρηκη μεχρι να γινει η εγκατασταση.. ολα μια χαρα. το συστημα δουλευει τελεια.

Τι μπορει να εφταιγε? ηθελε clear cmos απο την αρχη? ετσι πρεπει να κανουμε σε καθε αλλαγη τροφοδοτικου? ποτε δεν το ειχα κανει...

τα τροφοδοτικα ειναι για πεταμα?

Το Pc ηταν socket 775 με ενα διπυρινο στα 2.7. χωρις καρτα γραφικων μονο ενα σκληρο.

Συγνωμη για το μεγαλο ποστ. περιμενω καποια γνωμη για αυτο το περιεργο συμβαν.

Δημοσ.

clear cmos δεν εχει καμια σχεση με το τροφοδοτικο. Surge ειιναι μια αποτομη αυξηση στην ταση οποτε μαλλον η μητρικη σου εκλεισε για να μην την καψεις. Αν ειχεσ κανει κατι με τα καλωδια λογικα δεν θα περνε καν μπροστα. Τι να πω προσωπικα-ευτυχως- οποτε αλλαζω τροφοδοτικα δεν μου εχει συμβει κατι μη αναμενομενο.

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχως δεν εγινε τιποτα... το πιο απλο ειναι να αλλαξεις ενα τροφοδοτικο. Ειδικα αν εχεις να βαλεις μονο 3 καλωδια. Μητρηκη cpu σκληρο. Ολα δειχνουν οτι το πρρωτο ειναι ελλατωματικο. Το δευτερο ειχε καποιο θεμα γιατι ουτως η αλλως δεν δουλευε το pc. Το δικο μου ηταν δοκιμασμενο και ευτυχως εκανε την δουλεια του. Το cmos το εκανα γιατι δεν ειχα τιποτα αλλο να δοκιμασω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...